În timp ce la București ne fugărim prin piețe, Donald Trump a angajat la Casa Albă un ungur ca expert în securitate națională.


Sebastian Gorka a fost consilierul lui Viktor Orban

În timp ce la București ne fugărim prin piețe, Donald Trump a angajat la Casa Albă un ungur ca expert în securitate națională. Sebastian Gorka a fost consilierul lui Viktor Orban

În timp ce mii de români ies să protesteze pe străzi, iar președintele Klaus Iohannis e preocupat mai mult să-l fugărească pe Sorin Grindeanu, o mutare extrem de importantă a trecut neobservată la București.

Sebastian Gorka, un maghiar expert în Securitate Națională, a fost cooptat de Donald Trump în echipa sa de la Casa Albă.

În trecut, acesta a fost și conisilier al actualului premier al Ungariei, Viktor Orban, lucrând chiar și în Ministerul Apărării din Ungaria în perioada în care prim ministru era József Antall, primul premier al maghiarilor după căderea comunismului.

Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina personală de Facebook.

„Tăcerea a luat sfârșit. Felicitări celor care au intuit bine. Și vă mulțumesc tuturor pentru urările de felicitare pe care le-am primit. De pe 20 ianurie 2017 lucrez pentru noua administrație condusă de președintele Donald Trump în calitate de asistent. SUA este cea mai mare națiune de pe Pământ. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe noul comandant. Dumnezeu să binecuvânteze America”.

În calitatea sa, acesta a sprijinit decizia luată de Donald Trump în privința musulmanilor din șapte țări, precizând că aceasta a fost luată pentru „protecția națiunii”.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în UNGURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: