CINE SCOATE LUMEA LA MITINGURILE PROGRESISTE? Bloggerii cu cele mai mari audiențe. Oare CINE îi finanțează pe acești Bloggeri „din publicitate” ?


Nota Redacției – Ce-nseamnă „Bloggerul” în sistemul de propagandă progresist şi

Cum se face Învățământul Politico-Ideologic Progresist Internaționalist Modern în Sistemul Progresist

Rețeaua Progresistă Finanțează o Rețea de Bloggeri Progresiști care întrețin și propagandă ideologia progresistă prin subiecte „cool” care atrag „tinerii frumoși și liberi” și care la o adică SCOT LUMEA ÎN STRADĂ LA MITINGURI POLITICE.

Unii au ca obiect de activitate alte subiecte progresiste : modă, gusturi, gadgeturi, chestii „cool, întotdeauna progresiste” – dar printre aceștia există UN NUCLEU DUR care se ocupă cu îndoctrinarea progresistă politică a tinerilor frumoși și liberi.

Următorul pas, este să IDENTIFICĂM Rețeaua de Firme care FINANȚEAZĂ REȚEAUA DE BLOGGERI PROGRESIȘTI și din ce BANI O FAC.

Mulți dintre blogerii „politici”, care sunt instigatori în aceste zile la scosul tinerilor în stradă, AU PROPAGAT LISTELE NEGRE PROGRESISTO-SOROȘISTE cu presa independentă de pe internet care NU TREBUIE CITITĂ și care trebuie CENZURATĂ PE FFACEBOOK ȘI PE INTERNET : listă neagră în care Fluierul.ro era la loc de cinste.

Faptul ne arată că lucrează în Rețea.

 


Bloggerii progresiști sunt Anti-Trump:

Unul din Bloggeri ne zice care sunt site-urile de Bloggeri, cu cele mai mari audiențe

„În fiecare an, la evenimentele despre online la care particip, se găsește cel puțin o persoană aflată la început de drum în industria comunicării care vrea să colaboreze cu bloggeri, dar nu știe de unde să-i apuce. Și de cele mai multe ori întrebările sunt aceleași: Există pe undeva vreo listă cu cei mai influenți bloggeri din România? Cum pot afla cu ce bloggeri să colaborez?

Până azi nu exista așa ceva, dar astăzi, Revista Biz și Zelist au lansat un astfel de top. Și e împărțit pe categorii, ca să aibă fiecare de unde alege în funcție de campania pe care o desfășoară. Eu am să pun aici doar topul cu 50 cei mai influenți bloggeri generaliști, iar pentru celelalte categorii o să te trimit direct pe site-ul Revistei Biz (las link-urile mai jos).

Cei mai influenți bloggeri generaliști

cei mai influenti bloggeri generalisti

Tot azi s-a lansat și topul bloggerilor cu care au colaborat cel mai bine agențiile și companiile în anul 2015.

Topul bloggerilor cu care au colaborat cel mai bine agentiile si companiile

Iar la topul agențiilor cu care au colaborat cel mai bine bloggerii în 2015, mă bucur că pe locul 4 se află Kooperativa 2.0. Cu o poziție mai sus față de anul trecut. 😀 Iar pentru al 3-lea an consecutiv, Golin e pe primul loc, lucru pentru care nu pot decât să-i felicit.topul agențiilor cu care au colaborat cel mai bine bloggerii

Cam astea-s topurile lansate astăzi la Social Media Summit București. A mai trecut o ediție reușită. Felicitări, Marta și echipa Biz!”

Sursa Informației: cristianflorea.ro

 


Nota Redacției Fluierul – Hai să luăm unul câte unul cele mai populare site-uri de bloggeri și să vă arătăm cum scot Bloggerii Progresiști Internaționaliști din „sectorul politic” tinerii la Miting

1. PiticiGras.ro – scoate lumea la miting


2. Cetin.ro – Ne arată Diversiunea Ministerului de Interne al lui Dragnea


3. Razvanbb.ro – Scoate lumea la miting făcând cronologia pe zile


6. Groparu.ro – Propagandistul Mitingurilor de la Cluj.


7. Bunescu.ro – Propagandistul Progresist cu „Altă Întrebare pe când la închisoare”.


xx. Mihai Vasilescu Blog.ro – Propagandistul Progresist Agresiv al Mitingiștilor și publicist al LISTELOR NEGRE cu presa ce trebuie cenzurată


yy. Zoso.ro – Propagandistul Progresist al Multinaționalelor

Nota Redacției Fluierul: pe cine ÎNJURĂ CU PATOS acest zoso.ro? Pe unii care susțin impozitarea Multinaționalelor Străine și oprirea scurgerilor profiturilor ne-impozitate din țară. Iată textul pe care=l înjură zoso.ro


zz. Nebuloasa.info – Propagandistul Progresist al Mitingurilor ne spune că VOTUL n-are legătura cu cine are dreptul de a da legi.


kk. CosminTudoran.ro – Propagandistul Progresist al Mitingurilor înjură dușmanul de clasă.


ll. Nihasa.ro – Bogdan Epure – Propagandistul Progresist al Mitingurilor explică tinerilor că acum e nevoie de el și de ei la Miting


mm. Hoinaru.ro – Ne spune „că Chestia cu Huliganii este o Diversiune a Dușmanului de Clasă care a vrut să spargă Mitingul”


nn. Andrei Cișmaru – Le spune Tinerilor ce chestie „cool” este să meargă la Miting.


jj. TVDeCe – Le spune Tinerilor că trebuie să-i înjure pe Jegoșii care au fost votați de 55% din populația țării și că viața de Mitingist înseamnă ” Ziua la muncă, Seara la Miting”

Notă Finală: Nu ne-am obosit să-i căutăm pe toți dar v-am arătat o Rețea Neștiută de ÎNDOCTRINARE PROGRESISTĂ A TINERETULUI: Rețeaua Bloggerilor Progresiști Finanțați „din publicitate” ca să-și facă ONLINE învățământul politico-ideologic progresist și SĂ SCOATĂ lumea la MITINGURI POLITICE ori de câte ori e nevoie.

http://www.fluierul.ro/

Acest articol a fost publicat în TREZIREA ROMANI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la CINE SCOATE LUMEA LA MITINGURILE PROGRESISTE? Bloggerii cu cele mai mari audiențe. Oare CINE îi finanțează pe acești Bloggeri „din publicitate” ?

 1. Alexandra zice:

  Piticigratis initial era impotriva protestarii, dar a vazut ca nu e de gluma. Degeaba vorbesti fara dovezi. Ai voie sa te exprimi liber, sa ai opinii si chiar sa te razgandesti. Pana una alta, ramane o datorie individuala aceea de a te informa.

  Apreciază

 2. ovidiu zice:

  intreb si eu: de ce e rau ca iese lumea in strada? sa incerce sa schimbe modul in care merge tara?

  Apreciază

 3. Daniela zice:

  Bun, ei sunt platiti sa scoata lumea in strada, pe voi cine va plateste sa scrieti asemenea aberatii fara sa aveti dovezi? Schimbati numele site-lui pentru ca faceti de ras simbolul care este lupul dacic.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.