CINE SCOATE OAMENII LA MITINGURILE PROGRESISTE. Realitatea TV supranumită de Ion Cristoiu și SRI TV.


Rareș Bogdan a depășit mizeria reportajelor de propagandă nord-coreene și vietnameze

Realitatea TV supranumită de Ion Cristoiu și SRI TV se ocupă din greu în aceste zile să scoată oamenii la mitinguri și să-i țină permanent în Piața Victoriei și în celelalte orașe din țară.

Am văzut niște reportaje de o mizerie penibilă, făcute de Rareș Bogdan în Piața Victoriei, reportaje ce ne amintesc de cele mai triste reportaje comuniste din Vietnam, Coreea de Nord sau China lui Mao Zedong.

Un tânăr a venit la microfon și și-a înjurat tatăl în direct, că e un prostovan, care se uită pe canalele tv care-l mint:

„Tată știu că te uiți la mizeria aia de canal tv, dar crede-mă nu dă nimeni cu pietre și nu dă nimeni foc în Piața Victoriei”. Mai avea puțin și-și turna tatăl la DNA că se uită mișelește la România TV.

Ni s-a întors stomacul pe dos, când am văzut așa ceva.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici.

A urmat un tânăr cu copii, care ca în filmele chinezești, a spus patetic, că a venit acolo în acest momentul de restriște al istoriei pentru că:

„Nu vreau să spună copii mei, că tata a fost un laș”.

Fraze demne de cel mai tare roman proletcultist din anii ’50.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. O

ONG-iștii bezmetici au prostit tinerele mame să vină în Piață la Proteste cu copii, cu câți mai mulți copii.

Mame Mitingiste emoționate că fac un lucru mare și important, își țin copii de 4-5-6-8 ani în frig seară-de-seară ore întregi, până la orele 22-23-34, „ca rețeaua progresistă să arate lumii întregi” că avem un miting al mamelor și al copiilor, îngrijorați de viitorul țării, viitor gata să se prăbușească sub „atacul făcut în miez de noapte” de o „gașcă de penali și de hoți”.

Rareș Bogdan a depășit mizeria reportajelor de propagandă nord-coreene și vietnameze, aducând în direct, la momentul de maximă audiență, un copil de 7-8 ani care a fost pus să zică cum susține el miting-ul progresist:

„Am venit aici să susțin viitorul țării noastre, pentru mine și pentru alți copii” – a spus peltic bietul copil.

Apoi ca în filmele americane cu un negru, un alb și-un latinos sau ca în filmele comuniste cu maestrul miner, muncitorul, profesoara inimoasă venită la țară ce ezită între muncitor și maestru alegând în cele din urmă simplitatea și secretarul de partid, a urmat la microfon după mamă, tată, tânăr și copil și „o pensionară”

Ea le-a spus pensionarilor de pe posturile „rău famate”, că-și dorește „o țară curată” și că s-a săturat de „corupție”.

Secretarul de Partid în această secvență, era desigur Rareș Bogdan, cel care i-a deschis ochii spre noua orânduire progresistă: în Progresismul mult-visat, pe care ni-l dorim cu toții, corupția va dispărea (a asigurat-o el evitând cuvântul „progresism”, căci omului simplu i se prezintă „progresismul” sub numele de „luptă împotriva corupției”).

Acestea sunt „reportajele”, făcute în stil Nord-Coreean, reportaje pe care SRI TV, le-a transmis din Piața Victoriei în seara zile de 3 februarie 2017, sub eticheta patetică #RomaniaRezistă în fața dușmanului comun al luptei de clasă.

Ți se-ntoarce stomacul pe dos. Nici măcar n-am mai putut voma ca să scăpăm de greață într-atât de șocați am fost.


Ne-am întors practic în anii ’50.

Și cu justiția (care tocmai se pregătește să aresteze guvernul ales democratic), și

cu propaganda progresistă de partid și de stat condusă de tovarășul „Dej” (cel care vrea să le rupă gâtul corupților și găștilor de penali cuibărite mișelește în parlamentul și-n guvernul, ales încă democratic)

și cu ONG-urile neo-bolșevice ale lui Soros – brațul stradal și brutal al Sistemului Neo-Bolșevic, cei care păzesc atât piețele, cât și presa, cât și parlamentul, de unde își trimit, din ce în ce mai des, denunțătorii, ca să facă denunțuri penale dușmanilor de clasă,

la DNA (instituția supranumită „lungul braț al legii progresiste”, acolo unde nu doarme și nu mănâncă, de grija prinderii infractorilor care „tulbură statul de drepți”, tovarășa Kovesi).


BOLȘEVISMUL s-a ÎNTORS în forță cu vigoare și cu haine și nume noi, și el se numește azi, PROGRESISM, care e numit pe numele său popular, pentru omul de rând: „lupta împotriva corupției”, ca să știe oricine, cine e dușmanul de clasă care trebuie EXTIRPAT din noua orânduire socială, una luminoasă în care hoții și corupții vor fi decimați fără milă.

Sistemul Progresist poate scoate azi, pe străzi în orașele țării 300.000 de oameni într-un spectacol de sunet și lumină nemaivăzut în nici o țară europeană, de parcă am fi în China Comunistă.

Sistemul Progresist poate s-o țină zile în șir într-un miting de 300.000 de oameni, miting organizat organizat DE PARTID ȘI DE STAT, în 69 de orașe din țară și anunțat în presa vietnameză, ca fiind SPONTAN și făcut „la inițiativa oamenilor muncii de la orașe și sate, care s-au săturat de hoția și de corupții din țară”, exact ca-n Coreea de Nord.

Cu siguranță avem o mie și-una de motive ca să ne îngrozim. Căci ne aflăm la începutul lui februarie în anul de grație, 1946.

http://www.fluierul.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în TREZIREA ROMANI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la CINE SCOATE OAMENII LA MITINGURILE PROGRESISTE. Realitatea TV supranumită de Ion Cristoiu și SRI TV.

 1. Florin S. zice:

  Candva in trecut i-am urmarit emisiunile si mi s-au parut interesante. Acum cred ca si-a aratat adevarat fata aia de ,,mare patriot ” dupa cum el insusi declara. Acum se prostitueaza intr-un hal
  fara de hal . Pacat.

  Apreciază

 2. Dinu Gheorghe zice:

  In general,toti cei din media,ca dealtfel si cei din clasa politica,sunt constituiti in grupuri de interes,si nu urmaresc,decit scopul si interesul lor,si al grupului din care fac parte.Interesul national,nu constituie,decit in simplu paravan. Problemele economice si sociale,nu pot fi rezolvate,prin;solutii,proiecte,s-au doctrine politice,indiferent de orientare.Economia nationala,poate fi relansata(dezvoltata),doar prin solutii si proiecte cu caracter tehnic-stiintific,care implementate in diferite domenii economice,sa creeze locuri de munca profesionale,direct productive,realizind produse caracterizate pozitiv,din punct de vedere;economic,rentabil,ecologic-calitativ si cantitativ.Am trimis un astfel de proiect,atit institutiilor statului(guvern,adm.prezidentiala,CSAT.Din corespondenta mea cu institutiile statului,rezulta lipsa de interes,fata de problemele economice si sociale.Aceste probleme au efect negativ in societate,si se incearca combaterea lor,doar,prin inasprirea pedepselor,constituind un material bogat pentru cei din media,care speculeaza acele evenimente negative,in interesul lor si al grupului din care fac patre. Singura posibilitate de a reduce efectele negative ale acestei situatii economice si sociale,sunt subiectele cu caracter tehnic-stiintific,economice si sciale,promovate prin mijloacele de informare in masa. Cu deosebit respect,pentru;creatie,stiinta si tehnologie. Gheorghe Dinu,pensionar activ pe termen limitat,fost CTC-ist repere componente si produse finite,echipamente si tehnologii aerospatiale pentru inzestrarea MApN,cu tehnica militra.Domiciliul actual,Loc.Orbeasca de jos,jud.Teleorman.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s