Klaus Iohannis, de la „Guvernul meu”, la ”sute de mii de români ai mei” în stradă!


Președintele Klaus Iohannis iubește articolul posesiv. După partidul lui și guvernul lui, șeful statului vorbește și de „românii lui”. Aceia care de mai multe zile sunt în stradă.
Că președintele Iohannis face orice pentru a profita de pe urma actualei crize, la care a pus umărul, acoperit de o stridentă geacă roșie, este deja recunoscut. La fel de evident este și că președintele pare să aibă o înclinație pentru anumite cuvinte ale limbii române,  pe care le aruncă în spațiul public. Și devin antologice.
Rămas fără „guvernul lui” și fără „parlamentul lui”, Iohannis a recurs din nou la articolul posesiv, de astă dată referindu-se la protestele din ultimele zile din România.
Aflat în Malta, unde participă la reuniunea informală a Consiliului European, Iohhanis a afirmat că situația din România este „foarte complicată”, dar sute de mii de români „ai lui” sunt în stradă și are încredere în ei.
„Sunt foarte îngrijorat și trebuie să recunosc, chiar dacă este destul de dificil pentru mine, că situația din România este foarte complicată. Dar sute de mii de români ai mei sunt în stradă și am încredere în ei, am încredere în oamenii mei. În final, sunt convins că trebuie să găsim, că vom găsi o soluție, statul de drept și valorile europene trebuie să aibă întâietate și eu cred că asta se va întâmpla”, le-a spus Iohannis jurnaliștilor străini, citat de News.ro.
Reclame
Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Klaus Iohannis, de la „Guvernul meu”, la ”sute de mii de români ai mei” în stradă!

  1. anonim zice:

    Da cand scapam de acest criminal si tradator de tara si neam?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s