Adevărata față sinistră a lui Soros începe să fie cunoscută


Scopul secret al finanțărilor sale este de a distruge democrația din Vest și spre a face să devină aproape imposibil ca guvernele să mențină ordinea iar societățile să-și păstreze identitatea și valorile specifice

Informațiile despre acțiunile subversive ale lui George Soros și rețeaua pe care acesta a creat-o în România în ultimii 26 de ani sunt considerate de mulți ca fiind o teorie a conspirației, dar se pare că adevărul începe să fie cunoscut de cât mai multă lume.

Miliardarul american a căzut pradă hackerilor, iar din informațiile ce rezultă de acolo reiese că Soros a finanțat cu miliarde de dolari organizații non-profit din SUA și din restul lumii. Proiectele finanțate nu seamănă unele cu altele. Așa se face că Soros sponsorizează organizații care luptă cu încălzirea globală dar și cu imigrația ilegală.

Într-un articol apărut în Jerusalem Post, jurnalista Caroline B. Glick vorbește despre campania lui Soros de creare a haosului global şi omerta mass-media asupra dezvăluirilor DCLeaks:

Lumea Noastră: Campania lui Soros pentru haos global

Marile canale media din SUA au ignorat publicarea pe internet a miilor de e-mailuri ale Fundaţiei pentru o Societate Deschisă (Open Society Foundation – OSF) a miliardarului Soros de către grupul de hackeri DCLeaks. OSF este vehiculul prin care Soros a canalizat miliarde de dolari de-a lungul ultimelor două decenii către organizaţii nonprofit din SUA şi întreaga lume.

Conform documentelor,Soros a dat mai mult de 30 de milioane de dolari grupurilor care au susținut-o pe Hillary Clinton în noiembrie, devenind astfel cel mai mare donator al campaniei. Deci este foarte posibil ca susţinerea pe care mass-media a acordat-o lui Clinton să fi jucat un rol în încercarea de îngropare a poveştii.

Este de asemenea posibil, totuşi, ca cel puţin câţiva dintre redactori să nu fi înţeles de ce respectivele documente meritau investigate. Cea mai mare parte a informaţiei era deja cunoscută public. Finanţarea masivă de către Soros a grupărilor de extremă stânga din întreaga lume a fost documentată timp de mai bine de un deceniu.

Însă a nu vedea semnificaţia poveştii mai largi înseamnă a nu vedea pădurea din cauza copacilor. Scurgerea DCLeaks reprezintă o poveste majoră deoarece expune pădurea de reţele de finanţare ale lui Soros.

Primul lucru ce poate fi remarcat la proiectul filantropic al lui Soros este natura sa megalomană. Niciun colţ al Globului nu rămâne neafectat. Nicio arie politică nu rămâne neatinsă.

La suprafaţă, numărul vast de grupări şi persoane pe care acesta le susţine par a fi independente una de cealaltă. La urma urmelor, ce are încălzirea globală cu imigranţii africani ilegali în Israel? Ce are mişcarea Occupy Wall Street cu politicile de imigrare greceşti? Însă toate proiectele sprijinite de Soros au în comun câteva atribute de bază.

Toate lucrează pentru slăbirea puterii autorităţilor locale şi naţionale din democraţiile occidentale de a-şi apăra legile şi valorile naţiunii şi comunităţii lor.

Toate lucrează pentru a frâna pieţele libere, fie acelea financiare, ideologice, politice sau ştiinţifice. Şi o fac în numele democraţiei, a drepturilor omului, a dreptăţii economice, rasiale şi sexuale şi a altor termeni măreţi.

Cu alte cuvinte, scopul lor este de a submina democraţiile occidentale şi de a face imposibil guvernelor să menţină ordinea, ori societăţilor de a-şi păstra identităţile şi valorile proprii.

Black Lives Matter (Vieţile Negrilor Contează), care a primit în ultimul an 650.000 de dolari din partea unor grupări controlate de Soros, este un exemplu clasic al acestor eforturi. Până recent, poliţia era universal admirată în Statele Unite ca echivalent domestic al armatei. BLM a apărut ca o forţă socială concentrată pe politizarea sprijinului pentru poliţie. Principala idee disputată este aceea că, în SUA, poliţia nu reprezintă o forţă a binelui, care să permită societăţii să funcţioneze prin menţinerea legii şi ordinii. Ci, mai degrabă, poliţia reprezintă un instrument de represiune a negrilor de către albi. Oamenii legii din comunităţile predominant afroamericane sunt consideraţi acum inerent rasişti.

Agitaţia BLM, acuzată de a servi drept inspiraţie pentru uciderea poliţiştilor din mai multe oraşe americane, a obţinut două răspunsuri din partea poliţiei. În primul rând, membrii acesteia au fost demoralizaţi, din moment ce au ajuns să fie criminalizaţi pentru încercarea de a-şi menţine oraşele în siguranţă faţă de infractori. În al doilea rând, dorinţa acestora de a folosi violenţa în situaţii care o necesită a scăzut. Frica de acuzaţii pe de o parte, precum şi condamnarea publică pentru „rasism” pe de cealaltă parte, i-au determinat pe aceştia să prefere inacţiunea chiar şi atunci când situaţiile le cer să intervină. Este foarte posibil ca demoralizarea şi intimidarea poliţiei să determine o înmulţire vertiginoasă a infracţiunilor violente.

Apoi avem acţiunile lui Soros în numele imigraţiei ilegale. Din SUA în Europa şi în Israel, Soros a implementat un efort global de folosire a imigraţiei pentru a submina identitatea naţională şi compoziţia demografică a democraţiilor occidentale. E-mailurile publicate arată cum au intervenit grupările sale în alegerile europene pentru a înscăuna politicieni adepţi ai graniţelor deschise pentru imigranţii din lumea arabă, precum şi cum i-au sprijinit financiar sau prin alte moduri pe acei jurnalişti care simpatizau cu imigranţii.

Grupările lui Soros activează la faţa locului, permiţând imigranţilor ilegali să pătrundă în SUA şi Europa. Acestea au urmărit să influenţeze deciziile Curţii Supreme cu privire la imigranţii mexicani. Au conlucrat cu musulmanii şi alte grupări pentru a-i demoniza pe americanii şi europenii care se opun graniţelor deschise. Şi în Israel, Soros se opune eforturilor guvernului de a opri fluxul de imigranţi ilegali din Africa pe la hotarul cu Egiptul.

La baza efortului de legalizare a imigraţiei necontrolate stă noţiunea că statele nu ar trebui să fie capabile să-şi protejeze identităţile naţionale. Dacă este rasist ca grecii să-şi protejeze identitatea naţională prin încercarea de a bloca intrarea a milioane de sirieni pe teritoriul lor, atunci este rasist ca Grecia – sau Franţa, Germania, Ungaria, Suedia, SUA sau Polonia – să existe.

În paralel cu aceste eforturi, există şi altele îndreptate împotriva dreptului democraţiilor occidentale de a-şi apăra normele sociale îndelung acceptate. De exemplu, grupările finanţate de Soros se află în spatele nu doar a mariajului homosexual, ci şi a toaletelor publice unisex. Ele luptă nu doar pentru dreptul femeilor de a activa în unităţi de luptă, ci şi pentru a forţa soldaţii să locuiască în barăci unisex. Cu alte cuvinte, acestea sprijină eforturile de a refuza cetăţenilor occidentali dreptul de a-şi apăra cele mai intime valori personale – identitatea şi intimitatea sexuală.

În ceea ce priveşte Israelul, grupările lui Soros lucrează pentru a delegitima orice aspect al societăţii israeliene drept rasist sau ilegitim. Palestinienii reprezintă punctul focal al atacurilor sale. Aceştia sunt folosiţi pentru a reclama rasismul Israelului ca stat. Grupările transmit audienţei în feluri variate, dar complementare, că Israelul nu are niciun drept să se apere sau să-şi impună propriile legi în faţa cetăţenilor non-evrei.

În SUA, acestea luptă pentru a transforma opunerea împotriva Israelului în ceva acceptabil socio-politic.

Scopul, de la Ferguson, la Berlin, la Ierusalim, este acela de a induce teroare şi haos pe măsură ce autorităţile locale, paralizate de grupurile de suport, devin incapabile să asigure siguranţă societăţilor sau măcar să argumenteze coerent că acestea merită protejate.

În multe feluri, campania lui Donald Trump reprezintă un răspuns direct în faţa lui Soros, nu a lui Clinton.

Prin planul de ridicare a unui zid la graniţă, prin sprijinul arătat ieşirii Marii Britanii din UE, prin sprijinul arătat Israelului, prin susţinerea unei interdicţii temporare a imigraţiei musulmane şi prin apărarea poliţiei în faţa BLM, Trump acţionează ca o stavilă directă a planurilor de multe miliarde de dolari ale lui Soros.

DCLeaks au arătat imensitatea campaniei de stânga finanţată de Soros împotriva fundaţiilor democraţiilor liberale. Mişcările „democrate” sprijinite de Soros nu susţin altceva decât o conducere mafiotă (calls for a mob rule).

Naţiunile Vestului trebuie să recunoască fundaţiile comune ale tuturor acţiunilor soros-iene. Au nevoie să conştientizeze că singurul răspuns la aceste campanii premeditate de subminare este ca cetăţenii să-şi apere drepturile naţionale şi dreptul individual la securitate. Trebuie să se alăture instituţiilor naţionale care garantează această securitate conform legilor, şi să-şi apere valorile şi tradiţiile naţionale.

Oamenii lui Soros ce acţionează în România

Primul reprezentant direct al lui George Soros în România a fost Sandra Pralong (Sandra Marilyn Andreea Budiș), persoană care, nu întâmplător, a emigrat din România în anii ʼ70. Andreea Pralong a fost consilierul președintelui Emil Constantinescu.

Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de „societate civilăˮ, necunoscut românilor, astfel că a el reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: Soros Advising and Placement Center, Soros Educaţional Advising Center, Uniunea pentru Reconstrucţia României, Centrul de Parteneriat pentru Egalitate, Centrul pentru Dezvoltare Economică, Fundaţia Concept, Centrul pentru Drepturile Omului – București, Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în RomâniaComitetul Helsinki (APADOR-CH), Asociația Pro Democrația, Societatea Academică Română etc., care la rândul lor au „născutˮ alte ONG-uri.

Printre membrii acestor organizaţii găsim foști miniștri, consilieri ai președinților României, directori de instituții ale statului, jurnaliști influenți. De remarcat este că trei din cei patru președinți ai României au sau au avut drept consilieri oameni din cercul lui Soros.

http://www.yogaesoteric.net/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.