Cercetătoare de la MIT: Până în anul 2025, jumătate dintre copiii din SUA for fi autiști din cauza glifosatului din produsele modificate genetic


Mit sau realitate?

Subiectul alimentelor modificate genetic a creat o dezbinare mare la nivelul lumii agricole între susținătorii acestei tehnologii pe de o parte și oponenții acesteia. La fel de dezbinați sunt și consumatorii care nu mai știu ce să creadă.

Parcă nu erau de ajuns temele dezbinării mondiale legate de acest subiect, încât recent a mai apărut o temă care crează frisoane populației.

Este vorba de afirmația unei cercetătoare de la una dintre primele 5 universități din lume la nivel de prestigiu științific, care spune nici mai mult nici mai puțin decât faptul că,  până în 2025 jumătate din copiii din SUA vor fi AUTIȘTI datorită expunerii la toxicitatea generată de un erbicid Roundup Ready (glifosat ca materie activă) utilizat pentru producția soiei O.M.G.

Stephanie Seneff este cercetătoare de la Laboratorul pentru Ştiinţa Calculatoarelor şi Inteligenţă Artificială din cadrul Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) și a declarat într-o conferinţă recentă pe tema organismelor modificate genetic (OMG) că această cifră este o estimare bazată pe “rata prezentă” de autism în rândul populației americane.

O universitate cu așa prestigiu nu poate lăsa un cercetător angajat să facă o astfel de afirmație care zguduie lumea, fără ca un mic sâmbure de adevăr să nu existe, astfel tot prestigiul dispare în cîteva zile de scandal internațional, cu consecințe financiare iremediabile pentru instituție.

Dacă Doamne ferește un astfel de scenariu este real, atunci trebuie să ne reîntoarcem de îndată la populațiile și soiurile locale de soia în care cercetarea românească și sutele de ani de cercetare empirică țărănească le-au creat.

 Mai multe pe acest subiect puteți găsi pe linkul:  http://epochtimes-romania.com/news/cercetatoare-jumatate-din-copiii-din-sua-vor-suferi-de-autism-datorita-glifosatului—229159

Detalii depre activitatea lui Stephanie Seneff puteți obține de pe site-ul M.I.T.,  http://web.mit.edu/

Avram Fițiu, http://www.avramfitiu.ro

http://romanianoastra.info

Reclame
Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(O.M.G.). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.