Vaccinurile murdare: Fiecare vaccin uman testat într-un nou studiu, relevă că a fost contaminat cu metale grele și alte substanțe extrem de nocive


Cu toate că sunt mulți „comentatori” pe blog, care la articole cu acest subiect sunt atotștiutori, cu o așa-zisă logică științifică, făcând apel la medici, adică oameni instruiți (de acest sistem pervers și deosebit de subiectiv și financiar interesat), eu continui cu noi probe și dezvăluiri acest subiect al vaccinărilor, din punctul meu de vedere, abuzive și cu un scop precis: de îmbolnăvire și reducere a populației mondiale. Nu trebuie să ai 6 ani de medicină ca să-ți dai seama de niște anomalii și acțiuni concertate, în masă, sub auspiciul „siguranței sanitare naționale”. David Icke are un slogan: „Când nu înțelegi un lucru, ia urma banilor”. Deci totul este afacere, banul primează în fața oricărui argument moral și de sănătate publică, restul este propagandă și dezinformare. Să trecem la subiect…

Cercetătorii au examinat 44 de probe din 30 de vaccinuri, în care au fost găsite diferite substante poluante periculoase, inclusiv celule roșii de sânge într-un singur vaccin și metale grele deosebit de toxice (care se elimină foarte greu, în timp, din organism) în fiecare probă testată – cu excepția unui vaccin animal.

Cu ajutorul noilor tehnologii extrem de sensibile care nu sunt utilizate în fabricarea vaccinurilor, oamenii de știință italieni au raportat că au fost „tulburați” de descoperirile lor, care au inclus particule unice și amalgamuri de resturi organice, inclusiv celule roșii umane sau de origine animală și metale grele, inclusiv plumb, wolfram, aur și crom, care au fost legate de bolile autoimune și leucemie. În cadrul studiului, publicat recent în Jurnalul Internațional al Vaccinurilor și Vaccinărilor, cercetătorii conduși de Antoinetta Gatti, ai Consiliului Național al Cercetării din Italia și directorul științific al Nanodiagnostics, spun rezultatele lor :”arată prezența a micro – și nano pulberi în suspensie – mărimea compusă din elemente anorganice în probele de vaccin „, care nu sunt declarate în listele de ingrediente ale fabricării produselor.

Particule de plumb au fost găsite în vaccinurile împotriva cancerului de col uterin, Gardasil si Cevarix, de exemplu, și în vaccinul gripal sezonier Aggripal fabricat de Novartis, precum si în vaccinul Meningetec menit să protejeze împotriva meningitei C. Mostre dintr-un vaccin pentru sugari numit Infarix Hexa (adică hexavalent, împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatitei B, poliomielitei și influenței Haemophilus de tip B), fabricat de GlaxoSmithKline s-a dovedit a conține oțel inoxidabil, tungsten și un amalgam  de aur-zinc. Alți contaminanți metalici au inclus platină, argint, bismut, fier și crom. Cromul (singur sau în aliaj cu fier și nichel) a fost identificat în 25 de vaccinuri umane din Italia și Franța, care au fost testate. GSK Fluarix vaccin pentru copii de trei ani și peste, conțin 11 metale și amestecuri de metale. Similare cu cele identificate în vaccinuri, acestea s-au dovedit a fi predominante în cazurile de leucemie, remarcau cercetătorii.

Multe dintre vaccinuri conțin aliaje de fier și fier, care, potrivit cercetătorilor, „pot coroda și produșii de coroziune exercită o toxicitate care afectează țesuturile„. Cercetătorii furnizează o imagine a unei zone dintr-o picătură de vaccin Repevax Sanofi Pasteur MSD (împotriva difteriei, tusei convulsive, tetanosului, poliomielitei), în care se observă morfologia celulelor roșii – „nu putem spune dacă acestea sunt umane sau de animale, care sunt în mod clar vizibile„, împreună cu prezența „unor resturi” de compuși din aluminiu, brom, siliciu, potasiu și titan. FELIGEN, singurul vaccin veterinar testat din cele 44 de vaccinuri totale din eșantion, s-a dovedit a fi singura probă sigură de contaminare anorganică.

Investigația a arătat aluminiu și clorură de sodiu, componente obișnuite a serului fiziologic, așa cum era de așteptat, deoarece acestea sunt numite ingrediente în cele mai multe vaccinuri. Cu ajutorul unui Field Emission Gun Environmental Electron Scanning Microscope cercetătorii au produs fotografii ale acestei sări de aluminiu, care a format ramuri cristaline albe similare înghețului pe un geam pe partea de sus a picăturilor de vaccin lichid. Un vaccin german făcut împotriva alergiilor, a produs un strat de săruri anorganice groase, încât cercetătorii nu au putut penetra picătura, pentru a detecta alte particule contaminante. Aluminiul are o neurotoxicitate documentată. Vaccinurile veterinare franceze exclud aluminiul tocmai din acest motiv. Cele umane nu fac asta..!!. Cercetătorii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la sinergia dintre mai multe toxine adăugate în această neurotoxină cunoscută. „Este un fapt bine-cunoscut în toxicologie, că acești contaminanți exercită un efect reciproc, sinergic și pe măsură ce numărul de contaminanți crește, efectele cresc și sunt mai puțin previzibile. Cu atât mai mult, atunci când unele substanțe sunt necunoscute. ”

Cantitatea de corpuri străine detectate și, în unele cazuri, compozițiile lor chimice neobișnuite ne-au derutat„, notau cercetătorii. „În cele mai multe cazuri, combinațiile detectate sunt foarte ciudate, deoarece acestea nu au nici un folos tehnic, nu pot fi găsite în niciun manual și arată că rezultatul formării lor aleatorii apar, de exemplu, atunci când deșeurile sunt arse. În orice caz, indiferent de originea lor, acestea ar trebui să nu fie prezente în nici un medicament injectabil, să nu mai vorbim în vaccinuri, mai mult, în special cele destinate sugarilor.

         Impactul nedorit 

  Studiul a explicat faptul că aceste impurități străine injectate pot explica o gamă largă de efecte adverse asociate, aparent fără legătură cu vaccinarea, de la dureri de cap și convulsii la oboseală, dureri musculare, paralizie și chiar sindromul morții infantile subite. Mai mult decât probabil, ei speculează că contaminanții din vaccin vor „avea un impact mai grav asupra organismelor foarte mici, cum ar fi cele ale copiilor.” O dată introdus în interiorul unui corp, un material străin dintr-un vaccin, indiferent dacă acesta este menit să fie acolo ca în cazul aluminiului, sau nu, în cazul contaminanților, lansează o formidabilă acțiune a sistemului imunitar.

Cu ceva mic și străin, reacția sa la ingredientele din vaccin este puternică, prost înțeleasă, imprevizibilă și așa cum spun cercetătorii italieni, ar putea fi „de nedorit”. Sistemul imunitar poate trimite o armată de celule mari albe din sânge numite macrofage să înghită corpurile străine, transformându-le în tumefieri și granuloame la locul injectării. Dar, dacă impuritățile sunt spulberate în circulația sângelui la orice distanță sau organe, inclusiv în cadrul microflorei, care reglementează numeroase funcții, inclusiv sistemul imunitar, efectul lor ar putea fi simțit mult timp după ce au intrat pe ascuns în corp.

Notă blogger : Sistemul de protecție al organismului nostru are mai multe bariere naturale împotriva agenților patogeni ai mediului. Primul este aura energetică formată dintr-o multitudine de frecvențe generate de fiecare chakra în parte. Cu cât aura noastră vibrează mai înalt (frecvențe mai mari) cu atât suntem mai protejați împotriva virusurilor care există pe o frecvență joasă de vibrație. Dacă există o „spărtură” energetică în aură, atunci pe acolo pot pătrunde agenții patogeni. Al doilea scut este pielea. Următorul este sistemul respirator și digestiv, prin care agenții patogeni pot pătrunde în corp, iar cel din urmă și cel mai important sistemul imunitar interior. Ori vaccinurile sunt injectate și trec direct în sânge punând la mare încercare sistemul imunitar al fiecăruia.

În unele cazuri, sistemul imunitar inițiază un atac inflamator împotriva a ceea ce percepe ca invadatori. Acest lucru poate include lansarea unor gazde de jucători numite cytokine. Unii dintre acești mesageri chimici, cum ar fi interleukina-6 sunt incriminați în producerea autismului. Deoarece corpul poate avea dificultăți în îndepărtarea acestor contaminanți, acest tip de inflamație poate fi susținută și cronicizată și se poate manifesta ca boli autoimune, atunci când sistemul imunitar transformă propriile sale celule, ca în scleroza multiplă sau diabetul zaharat de tip 1. A fost de asemenea arătat că contaminanții găsiți în vaccinuri pot intra în nucleele celulelor și interacționează cu ADN-ul. Nimeni nu știe ce se poate întâmpla mai târziu.

O istorie neagră

Vaccinurile au o istorie lungă și sordidă a contaminării. In 1955 loturi de vaccin polio care conțineau viruși vii polio, au infectat și paralizat sute de copii. Tragedia a devenit cunoscută sub numele de Incidentul Cutter pentru laboratorul unde vaccinurile au trecut testele de siguranță. Dar, există zeci de alte „incidente”, care ar fi mai bine numite acte de neglijență criminală (sau poate chiar premeditată, n.b.), incluzând:

  • Ø Vaccinul antipolio ce a fost administrat între 1955 și 1963 a fost contaminat cu virusul simian 40 (SV40) din celule de rinichi de maimuță utilizate pentru producerea vaccinului. A fost legat de epidemia tot mai mare a cancerului.
  • Ø In 2007, Merck & Company Inc. a retras 1,2 milioane de doze de vaccinuri Hib din cauza contaminării cu bacterii numite cereus, cu potențial letal prin otrăvire.
  • Ø In anul 2009, mai mult de 40.000 de doze de vaccin de meningită C pentru sugari au fost retrase de pe piața britanică atunci când au fost găsite contaminări cu bacterii de intoxicare a sângelui – S aureus.
  • Ø În 2010, analiza profundă a opt diferite vaccinuri cu virusuri vii atenuate, au relevat secvențe virale neașteptate în trei dintre ele: retrovirusul leucozei aviare a fost găsit într-un vaccin rujeolic, un virus similar cu retrovirusul simian a fost identificat în RotaTeq – vaccin anti-diaree dezvoltat de CDC, consultantul Paul Offit, iar întreaga secvență a genomului de cirovirus1 porcin, a fost găsit în Rotarix care conduce FDA la suspendarea vaccinului rotavirus.
  • Ø În 2014, Food and Drug Administration din SUA a ordonat GlaxoSmithKline pentru a revizui funcționarea de fabricație a vaccinului gripal sale atunci când a constatat contaminarea microbiologică a produselor care pretind să fie sterile.
  • Ø În 2014, Food and Drug Administration (FDA) din SUA a ordonat GlaxoSmithKline să revizuie fabricarea vaccinului gripal, atunci când a constatat contaminarea microbiologică a produselor care se pretind a fi sterile.
  • Ø În 2013, Merck & Company Inc. a retras un lot de Gardasil atunci când particule de sticlă au fost descoperite în mai multe flacoane.
  • Ø Recent, a fost raportat că Sanofi Pasteur a refuzat să retragă vaccinul ActHIB pentru copii, chiar dacă știa că a fost contaminat cu cioburi de sticlă. FDA nu a obiectat.

Există zeci de astfel de cazuri, chiar și în cazul în care producătorilor de vaccinuri le sunt emise mai multe „avertismente”, rareori aceștia au luat vreodată măsuri pentru a curăța procesul de fabricație al vaccinurilor. Din moment ce companiile farmaceutice au acoperire prin despăgubiri din procese pentru vaccinurile cu defecte, nu există nici un stimulent pentru ele de a curăța actul lor.

Pericolul clar prezent

Investigatorii studiului au ajuns la concluzia că contaminarea vaccinurilor găsită este probabil accidentală. „Ipoteza noastră este că această contaminare este neintenționată, deoarece este, probabil, din cauza componentelor sau a procedurilor din procesele industriale (de exemplu, filtrări) utilizate pentru producerea de vaccinuri poluate” (OARE..??).

Discuția despre motivul pentru care companiile farmaceutice nu produc vaccinuri curate este un lucru. Dar realitatea vaccinurilor, despre ce acestea sunt azi, este alta. Aceasta nu schimbă ceea ce este injectat în milioane de oameni, în mare parte copii. Toxinele periculoase sunt în fiecare dintre vaccinurile testate în cadrul prezentei anchete, cu excepția unuia pentru pisici. Această cercetare nu arată doar că vaccinurile sunt pline de substanțe grosiere pe care oamenii de știință nici măcar nu le pot defini. Există o bătaie de joc al agențiilor de supraveghere a sănătății, cum ar fi FDA și CDC prin minciunile lor că vaccinurile sunt supuse unor controale adecvate de siguranță și de evaluare a riscurilor.

Aceasta nu numai că dezvăluie consecințele pe termen lung ale vaccinării ce nu pot fi evaluate. Dacă vaccinurile anti-cancer, cum ar fi Gardasil și Cevarix conțin metale grele și amestecuri toxice cauzatoare de cancer, utilizarea lor ca armă împotriva unui cancer are șanse zero de a-l obține înainte de 21 de ani, și nu este doar pur și simplu inutil, ci este un abuz ieșit din comun. Acum, cererile fiecărui vaccin de a salva vieți, trebuie să fie puse în balanță cu riscurile sale de a cauza cancer, boli neurodegenerative, boli autoimune și orice alte tulburări „misterioase”.

Rezultatele acestor investigații nu neagă numai faptul că vaccinurile sunt „sigure și eficiente” este falsă, dar ele confirmă faptul că acestea sunt de fapt un pericol clar și prezent.

Cine mai este încă Toma Necredinciosul sau „spălați pe creier” de către medici, aveți aici rezultatele în amănunt ale acestui studiu : http://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

Sursa: http://www.greenmedinfo.com/

http://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Vaccinurile murdare: Fiecare vaccin uman testat într-un nou studiu, relevă că a fost contaminat cu metale grele și alte substanțe extrem de nocive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.