Energia cuantica si coloana vertebrala


Tot ceea ce este viu in creatie pastreaza un ritm valoric dat de miscarea fluidelor energetice si de catre alte energii cuantice, ce mentin viata. Valoarea fiecarei forme de manifestare consta in miscarea in sine, data de catre suflul Pertutiei Opalice, care fluidizeaza tot ceea ce este viu. Viata in sine, ca si existenta, este valoarea data de catre aceste fluide care sunt vitale pentru toata creatia. Fiecare stare traita a unei fiinte, in functie de valoarea sau nonvaloarea ei, armonizeaza sau poate aduce dizarmonia in univers. Toate aceste situatii depind doar de faptele omului.
Valoarea omului, ca si existenta vie, este foarte importanta in creatie, caci omul este acela care contribuie la bunul mers al existentei vii.
Fiecare om este un generator de energie. Aceasta energie, ca valoare, este in functie de nivelul sau de constiinta. Cu cat constiinta omului este mai inalta, energia sa emisa are o valoare mai mare.
Fiecare gest al unui om creaza un camp de inductie ce mentine viata in univers. Cu cat omul este mai energic, mai pur, cu atat mai mare este campul de inductie din jurul sau.
Valoarea materiala a corpului uman este scheletul. Fiecare os in parte are valoarea sa energetica, prin care se fac emisii fluidice, dand valoare aurei omului. Aceasta valoare, data de catre aura fiecarui om, aduce Lumina in universuri, si prin aceasta, toata creatia este mai “bogata”.
Bazinul energetic are o valoare deosebita pentru om, caci stocarea si condensarea energiilor se face in perimetrul sau. Acest perimetru este cuprins intre osul sacral si plexul solar. Alte valori vitale, cuprinse in zona bazinului energetic, sunt scrotul la barbat si clitorisul la femeie, deci acestia sunt centrii principali prin care se pot face condensari ale unor fluide vitale sau unele transferuri energetice.
Osul sacral este “depozitul” ce acumuleaza fluidul energetic distribuindu-l ca un “ajutaj divergent-convergent”, emitand prin fiecare vertebra energie catre Chakra Sahasrara. Fiecare miscare a omului consuma sau emite fluid energetic de vibratie joasa sau de vibratie inalta. Miscarea in sine a omului trebuie sa aduca emisii “vii” de fluide, cu vibratie inalta, pentru mentinerea echilibrului in universuri. Cand miscarea omului consuma doar fluide energetice, prezenta lui produce vibratii de joasa frecventa, ce aduc un dezechilibru in creatie. Deci miscarea in sine poate aduce viata in universuri sau poate aduce dizarmonia.
Primele vertebre de jos ale coloanei vertebrale sunt mai mari, producand vibratii de joasa frecventa, iar cu cat se urca de-a lungul coloanei, vertebrele fiind mai mici, si nivelul vibratiei lor creste – aceste vibratii sunt mai fine. Fiecare gest controlat emite un numar de sunete subtile cu o valoare melodica diferita pentru a se crea echilibrul in miscarea unui corp viu. Miscarea armonizata, data corpului, “atentioneaza” prezenta lui in orice loc ar fi in creatie.
O vertebra, prin miscarea ei, creaza un camp de inductie, inscriind inspre dreapta un arc de cerc cu o polaritate plus, iar inspre stanga inscriind un alt arc de cerc de o polaritate minus. Fiecare camp de inductie al fiecarei vertebre, acumulat, formeaza un fluid energetic “viu”. Acest fluid energetic urca, in exterior, pe partea stanga si pe cea dreapta a coloanei pastrand polaritatea fluidica, de la osul sacral catre osul occipital, prin fiecare vertebra ce se ordoneaza sub forma unui “ajutaj divergent-convergent”, ca apoi sa se intoarca inspre osul sacral, ordonandu-se sub forma unui ajutaj “convergent-divergent”. Prin aceasta miscare a fluidelor de la osul sacral catre osul occipital in fiecare vertebra sub forma unui ajutaj “divergent-convergent”, corpul fizic inspira. Prin miscarea fluidelor de la osul occipital catre osul sacral in fiecare vertebra sub forma unui ajutaj “convergent-divergent”, corpul fizic expira. Cu cat acest suflu (inspiratie si expiratie) este mai lent, cu atat fiinta umana este mai sanatoasa, datorita arderilor energetice care sunt mai mici. Fiecare miscare a fluidelor care urca si coboara de-a lungul coloanei vertebrale intre osul sacral si cel occipital, trebuie sa fie foarte mare pentru vitalizarea corpului fizic. Aceasta fluidizare continua pastreaza corpul uman sanatos. Fluidizarea nu se face doar de-a lungul coloanei vertebrale; de la fiecare vertebra, prin coaste, acest fluid invaluie corpul, protejand tot ceea ce este in interiorul sau (organe, intestine, sange…).
La un Initiat, in partea interioara a coloanei vertebrale, se inalta Kundalini – energia subtila a corpului mental, foarte lent, miscarea lui fiind influentata de nivelul de constiinta al omului, pe cand acest fluid vital din exteriorul coloanei se misca, ordonandu-se, cu o viteza foarte mare de sus in jos si de jos in sus. Cu cat miscarea fluidului cuantic din exteriorul coloanei vertebrale este mai rapida, cu atat aura fiintei umane este mai mare si mai stralucitoare. Cu cat acest fluid cuantic se misca mai lent, se micsoreaza aura fiintei umane, dandu-i-se o alta valoare dirijata catre polaritatea minus – asa apare boala corpului fizic.
… Asa cum osul sacral este un generator fluidic ce pastreaza viata omului prin ceea ce genereaza, asa si craniul fiintei umane este o cutie de rezonanta ce aduna toate sunetele miscarii trupului, si apoi le emite prin manifestarea vorbirii, atunci cand se cere. Aceste vibratii inalte ale fluidelor, ridicandu-se pe coloana vertebrala, lumineaza iubirea mentalului dand valoare cuvantului manifestat prin vorbire (timbrul vocii, culoare, e.t.c). Cu cat cuvantul are un sunet mai inalt, cu atat valoarea lui este mai mare si invers, cu cat cuvantul are tonalitatea mai joasa, valoarea sa este de o mai joasa.frecventa. Aceste manifestari vii ale omului raman inregistrate in corpul cauzal, in banca de date si in litosfera. Asa se pastreaza valoarea vie a fiecarei fiinte pe tot parcursul reincarnarilor sale.
Ochii sunt canale prin care se capteaza sau se emite lumina imaginilor. Cu cat ochii unui om suporta lumina de o mai inalta frecventa, cu atat emisia fluidica a lor este mai inalta.
Cutia de rezonanta ( cutia craniana ) trebuie sa capteze energia cosmica prin antena sa naturala – parul. Cu cat parul este mai lung, ordonat, pieptanat, legat, captarea energiei cosmice este mai mare si poate fi controlata mai usor. La femei, polaritatea, ca valoare in univers, fiind minus, parul trebuie legat si acoperit cu esarfe de culori deschise pentru a preintampina fluidizari haotice. Cu cat valoarea polaritatatii fiintei este mai condensata, cu atat valoarea emisiei este mai inalta si receptionarea cuprinde doar decanturi energetice mai condensate ce dau o alta valoare omului.
Valoarea fiintei umane este data de catre constiinta fiecarui om, care ramane vie prin cunoastere, si prin aceasta, se respecta Legea Universala ce este si va ramane vesnic valabila.

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.