10 situații de care trebuie să fugi cât vezi cu ochii


10 situații de care trebuie să fugi cât vezi cu ochii

Dacă vei nimeri vreodată în situațiile descrise mai jos, fii sigur că trebuie să te ferești imediat de ele.

runaway1

Așa deci, feriți-vă de:

1. Oamenii care îți provoacă suferință. Ajunge să te mai gândești la motivele pentru care o fac! Mai bine întreabă-te de ce îi tolerezi. Deseori, cauza suferințelor noastre nu e atât insulta care ni se aduce, cât lipsa de reacție la ea. Răspunde-i celui care te jignește!

2. Dragoste perfidă. Dacă cineva i-a furat inima iubitului (iubitei) tău (tale), bucură-te că ai aflat acum, și nu mai târziu, despre greșeala pe care puteai să o faci în viață. Nu poate exista dragoste adevărată între doi oameni, dintre care cel puțin unul e tentat să înșele.

3. Sfaturi de consolare. Uneori le punem apropiaților întrebări nu atât pentru a afla ceva nou, cât pentru a încerca să ne amăgim că nu e totul atât de rău precum pare. Realitatea trebuie conștientizată cu tărie și acceptată. Ia decizii și acționează!

4. Felul de a fi nerăbdător. Să crezi în ceva – înseamnă să poți să ai răbdare. Vrem mereu să ne atingem scopul urmărit cât mai curând, dar uităm deseori de ceea ce se întâmplă în jur. Lipsa de răbdare trebuie anihilată trăind viața în complexitate, fără să te gândești permanent la rezultatul final al așteptărilor.

5. Stereotipuri. Dacă aprecizii oamenii după culoarea pielii, greutatea corpului sau alte însușiri, nu vei avea niciodată posibilitatea să-i cunoști.

6. Materialism. Nu avuțiile (agonisite de un vechi prieten reîntâlnit după mulți ani) sunt cele care contează. Importantă e integritatea morală care-l face respectabil pe om.

7. Așteptări exagerate. Nu trebuie să aștepți de la prieteni sau apropiați să fie perfecți în tot ce fac. Mai bine bucură-te că sunt sinceri și încetea-ză să mai crezi că ai nevoie de prieteni perfecți. Constientizează că ai nevoie de ei pentru a te simți bine și în largul tău.

8. Oamenii care-ți spun ceea ce vrei să auzi. E ușor să dai crezare cuvintelor plăcute care ți se atribuie. Dar urmărește și faptele celui care te umple de laude. Anume faptele disting adevărul.

9. Oameni care te consideră mai prejos decât alții. Reține: nu trebuie să te simți în fața cuiva în planul de rezervă. Cum poți să fii în prim plan pentru alții dacă tu însuți(ăți) te subestimezi!?

10. Situații în care trebuie să te prefaci că ești altcineva sau altfel decât în realitate. Mai bine să fii un ratat în propriul domeniu de activitate, decât lider în cel pe care-l detești. Trebuie să-ți urmezi intuiția și să nu-ți fie frică să riști atunci când e cazul.

http://eustiu.com/

Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.