„Am oferit gratuit publicului tehnologia pe care în urmă cu 10 ani am construit-o pentru guverne”. Interviu cu savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe


Miercuri, 22 martie 2017, Școala de Yoga MISA a organizat un eveniment la care a fost invitat binecunoscutul cercetător de origine iraniană, dl Mehran Tavakoli Keshe.

Inginer în fizica nucleară, domnul Keshe a dezvoltat diferite proiecte legate de noi soluții pentru problemele majore cu care se confruntă omenirea, cum ar fi: foametea, lipsa de apă, generarea de energie electrică în mod ecologic, schimbările climatice și problemele de sănătate, propunând pentru soluționarea acestora utilizarea de reactoare plasmatice care vor oferi omenirii inclusiv libertatea de a călători în spațiu.

Este a doua vizită pe care dl Keshe o face în România, prima fiind în urmă cu 28 de ani, după căderea regimului comunist din țara noastră.

Miercuri, 22 martie 2017, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, însoțit de reprezentantul fundației Keshe Italia, Giovanni Lapadula, a răspuns invitației școlii de yoga MISA de a susține o conferință la București.

În scurtul interviu acordat la finalul evenimentului, dl. Keshe vorbește despre tehnologia revoluționară pe care a descoperit-o și a pus-o la dispoziția întregii umanități, dar și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în acest demers.

Descoperirile sale sunt, susține dl. Keshe, un nou nivel al cunoașterii. Cunoașterea plasmei din interiorul nucleului atomic este pasul următor, așa cum fără cunoașterea atomului nu am fi putut trece la cunoașterea nucleului atomic și așa cum fără o cunoaștere a moleculei nu am fi putut ajunge la cunoașterea atomului.

Noile tehnologii precum MAGRAV sunt uneori dificil de acceptat de către „comunitatea științifică” datorită presiunilor oculte care se fac, presiuni care i-ar putea lăsa pe reprezentanții acesteia fără slujbe și fără titluri academice.

Fizicianul spune că noi forme de energie pot fi obținute atunci când descoperim cum putem să accesăm energia universală. Acțiunea sa de a dărui gratuit publicului descoperirile realizate este una firească așa cum și cunoașterea de la Dumnezeu este liberă și gratuită.

De asemenea, el face unele dezvăluiri cutremurătoare despre acțiunile unui personaj cu rang înalt în poliția belgiana, în spatele căruia s-ar afla vârfurile belgiene ale illuminati. Conform mărturiilor d-lui Keshe în ultimii șapte ani, mai ales pe timpul șederii în Belgia, acest politist l-a urmărit, persecutat și a atentat în mai multe ocazii la viața sa și a familiei sale.

În ciuda acestor amenințări savantul declară că merge mai departe și nu se lasă intimidat.

Aceste dezvăluiri nu sunt o surpriza. Ele se coroborează într-un mod foarte interesant cu declarațiile profesorul de yoga Gregorian Bivolaru care a povestit la începutul lunii, într-o serie de interviuri, despre reținerea sa ilegală la Paris ce a fost realizată de către poliția belgiană (!!!) și despre amenințările cu moartea primite din partea grupării oculte a așa zișilor „iluminați”.

Familia monarhica belgiană a fost în mai multe ocazii expusă în presă ca făcând parte din grupul ocult Bilderberg și totodată acuzată că ar fi implicată în rețeaua satanistă de pedofilie Dutroux (scandal uriaș în Belgia anilor 1990 ce a fost parțial mușamalizat).

aici video:

http://misatv.ro/interviu-cu-savantul-iranian-mehran-tavakoli-keshe-aflat-vizita-la-bucuresti-la-invitatia-scolii-de-yoga-misa/

Iată câteva imagini de la eveniment, surprinse de Costică Cojocaru.

Reclame
Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE, VIATA LIBERA(fizica cuantica). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.