Cinci motive pentru care globalistul întunecat David Rockefeller nu va fi uitat


Odată cu moartea pivotului principal al Noii Ordini Mondiale, David Rockefeller, am să enunț mai jos primele 5 motive pentru care el a fost unul dintre cei mai disprețuiți oligarhi de pe Pământ și nu va fi uitat prea curând.

    1.Este fondatorul a mai multor societăți secrete

David Rockefeller a făcut parte practic din fiecare societate secretă a ultrabogaților de pe planetă. Nu era doar un membru al Consiliului de Relații Externe, Comisia Trilaterală și Grupul Bilderberg – el a fost defapt, chiar fondatorul lor. Prin intermediul acestor societăți secrete și altele, cum ar fi clubul ocult satanic Bohemian Grove, Rockefeller a conspirat pentru a controla mass-media și guvernele din întreaga lume, pentru a stabili obiectivul său către un guvern mondial, nu o dată mulțumind mass-mediei pentru complicitatea ei. El spunea: „Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine și altor publicații mari ale căror directori au participat la întâlnirile noastre și care au respectat promisiunile lor de discreție de aproape patruzeci de ani.

Ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm planul nostru mondial, dacă am fi fost supuși luminilor publicității în timpul acelor ani. Dar lumea este mai sofisticată și pregătită pentru a merge înainte spre un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și bancare este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute,” – declara David Rockefeller, vorbind în iunie 1991 la reuniunea Bilderberg din Baden, Germania.

2.Controlul populației

Rockefeller nu este străin agendei de control a populației. Într-un discurs din 14 septembrie 1994, în timpul cinei anuale a ambasadorilor a discutat despre modul în care ONU ar trebui să susțină populația lumii, menționând că îmbunătățirea sănătății publice a provocat creșterea speranței de viață la nivel mondial de la 46 de ani în 1960, la 60 de ani la acea vreme (și aceasta a și fost cauza eradicării bolilor contagioase gen poliomielită, varicelă, variolă,etc. și nu vaccinurile, n.b.).

Stabilizarea populației – cum o numea Rockefeller, de fapt a însemnat sterilizarea, vaccinările, încurajarea avorturilor, folosirea produselor alimentare ca o armă (prin chimizarea lor) și vizualizarea bolilor și a războiului ca mijloc de „corecție“ pentru a opri creșterea populației.

3.Fundația Rockefeller a fost în spatele experimentelor neetice și imorale asupra populației

Urmărind propriul discurs al lui Rockefeller, putem conclude că Institutul Rockefeller a fost în spatele experimentelor lipsite de etică asupra populației. Câteva includ infectarea cu STD a guatemalezilor, sponsorizarea unui complot de către Dr. Cornelius P. Rhoads pentru a infecta cu cancer portoricanii, o afirmație pe care Rhoads a negat-o puternic și a respins-o ca pe o glumă.

David Rockefeller s-a alăturat Consiliului Institutului Rockefeller în 1940, a fost președintele său între 1950-1975, a prezidat comitetul executiv al consiliului 1975-1995, și a devenit președinte și mandatar onorific pe viață. Astfel el fost controlorul suprem al BigPharma, al programelor de învățământ medical care sunt etalon mondial prin care viitorii medici sunt instruiți în folosirea exclusivă a medicamentelor de sinteză. Tor el finanța laboratoare de cercetare pentru bioarme, cum a fost de exemplu isteria virusului Zika (despre care am publicat și eu pe blog la momentul de atunci).

Virusul Zika a fost izolat de Fundația Rockefeller în 1947  : http://humansarefree.com/2016/02/zika-virus-Rockefeller.html

4.Conexiuni globaliste

Prin influența sa în diferite societăți secrete, Rockefeller s-a stabilit ca unul dintre principalii lideri de top ai globaliștilor. Rockefeller și filialele sale au lucrat, de asemenea, împotriva intereselor SUA și au creat o structură politică și economică mondială denumită: Noua Ordine Mondială.

În cartea sa Memorii, Rockefeller admite că a făcut parte din „cabala secretă” a oamenilor care fac doar asta: „Unii chiar cred ca noi (familia Rockefeller) facem parte dintr-o cabală secretă care lucrează împotriva intereselor Statelor Unite ale Americii, îmi caracterizează familia mea și pe mine ca „internaționaliști” și că am conspirat cu alții din întreaga lume pentru a construi o structură politică și economică globală mai integrată – o singură lume, dacă vreți. Dacă asta e taxa ce trebuie să o plătesc, eu mă declar vinovat și sunt mândru de ea.”

Fundația Rockefeller și Fundația Bill&Melinda Gates în mod special lucrează împreună în tandem pentru a crea mijloace de depopulare prin utilizarea vaccinurilor. Urmăriți video-ul de mai jos în care Bill Gates vorbește deschis despre modul prin care acest lucru ar putea fi realizat. Gates și Rockefeller sunt ambii confirmați ca participanți ai întrunirii anuale Bilderberg și colaborează împreună cu bună știință. În plus, familia Rockefeller și CIA au de asemenea, o istorie de lucru împreună, în special în ceea ce privește prelucrarea informațiilor clasificate.


CIA a folosit hambarele Rockefeller ca o boltă pentru a stoca 327 documente TOP SECRET și SCI care acoperă o varietate de subiecte și chiar i-a sugerat doamnei Rockefeller că i se oferă acces la nivel de top de securitate. Documentele au fost ulterior mutate la Ford Prezidential Library.

Bill Gates – terorism prin vaccinări : Programul de vaccinare împotriva Poliomielitei a cauzat 47.500 de cazuri de paralizie și deceshttp://humansarefree.com/2016/05/bill-gates-polio-vaccine-program-caused.html

 

5.Influență pe întreg cuprinsul planetei

Un studiu major din cadrul Forumului Politic Global legat de Fundația Rockefeller, relevă că folosește banii și puterea pentru a controla politicile de sănătate și agricole din întreaga lume. Numindu-le „forțele de conducere din spatele parteneriatelor globale ale multiplelor părți interesate “, Forumul Politic Global spune că „multiplicarea parteneriatelor globale și a fondurilor verticale … au dus la izolare și adesea la slabe coordonate a soluțiilor“, care pretind că au „contribuit la slăbirea instituțională a Națiunilor Unite … [și] a subminat punerea în aplicare a strategiilor integrate de dezvoltare la nivel național”.

Pe scurt, știm că influența lui Rockefeller, cel puțin în domeniile sănătății și agricol e întinsă pe tot globul. Apoi, există, de asemenea, problema sistemului bancar internațional a cărui influență se întinde în întreaga lume. Familia Rockefeller a fost etichetată ca fiind unul dintre actorii principali de conducere în acest domeniu, de asemenea. Și să nu uităm și domeniul petrolier (Exxon), prin care se pare că se alimentează avioanele ce împrăștie, vestitele de acum, chemtrails.

După o excursie în 1973 în China, David Rockefeller l-a lăudat pe dictatorul comunist Mao Tse-Dung – care a sacrificat peste 40 de milioane de oameni.

Cine știe câți oameni au murit în mâinile oamenilor finanțați de David Rockefeller și câți vor mai muri încă, dacă nu ne trezim…?

Drum drept spre Lumină!

Sursa: http://humansarefree.com

http://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.