Rujeolă pe toate ţevile


Propaganda über alles

Dr. Johann Loibner, Ligist, Austria  –

Pe toate ţevile mass media vacaciniştii ne bombardează de luni întregi cu ştiri despre un dezastru atot-amenințător. În luna ianuarie deja au fost raportate [în Austria] 30 de cazuri de rujeolă. Se spune că ar fi la fel de multe ca în tot anul 2016. Cu un an înainte, au fost înregistrate de fapt numai 28 de cazuri. Dar chiar dacă până la sfârșitul acestui an vor mai fi raportate în fiecare lună încă pe atâtea cazuri, adică un total de 300 de cazuri, tot nu este un număr deosebit de mare (0,3 la mie).

Din 2002, suspiciunea și diagnosticul de rujeolă trebuie obligatoriu raportate. În medie, în Austria, au existat între 12-143 de cazuri raportate anual. Doar în 2008 s-a înregistrat în Salzburg un număr relativ mare de cazuri de rujeolă. (445 conform Ministerului Sănătăţii Austriac). De asemenea, în 2015 a existat un focar crescut (309 cazuri raportate, dintre care 230 „confirmate” [în laboratorul de referinţă! – n.t.]). Distribuit pe cele 94 de districte austriece, 30 de cazuri înseamnă cam 1 caz de rujeolă pentru fiecare district. Ca atare, nici nu se poate discuta de vreun pericol acut de rujeolă.

Rujeola este atat de rară, încât majoritatea medicilor din generația mai tânără nici nu au văzut vreodată copii cu rujeolă. Prin urmare, există mult mai multe suspiciuni decât cazuri confirmate. [Ca să nu mai vorbim de situaţiile când există directive clare de la DSP-uri de a testa pentru rujeolă tot ce mişcă, adică toate cazurile cu tot felul de simptome care ajung în spitale, doar-doar s-o construi o „epidemie” cât mai mare, care să bage frica în părinţi şi să-i determine să-şi aducă de bunăvoie bebeluşii la otrăvit!! – n.t.]

[Despre România, cum pot fi falsificate statisticile, de citit AICI-LINK]

 

Citat:

Interesant, nu? Adică avem epidemie în 2016, iar MS condamnă campaniile antivaccinare. Păi, cum se face că în 2011-2012, când numărul de cazuri a fost de 8-12 de ori mai mare ca acum, adică apocalipsa prin rujeolă, MS n-a scos niciun sunet de bucium?

O fi rujeola periculoasă și extrem de contagioasă?

Se afirmă permanent că rujeola ar fi o boală foarte periculoasă, că ar apărea de multe ori complicații și copiii ar putea muri. În Europa Centrală, nivelul sănătăţii copiilor s-a îmbunătățit într-o asemenea măsură, ca urmare a condițiilor de viață mai bune din ultimele decenii, încât „rujeola” a devenit de mult timp o boală absolut inofensivă, care durează câteva zile când nu se intervine chimic.

Propaganda mediatică vrea să ne transmită că, mai nou,rujeola este noua ciumă bubonică.

Numai pentru persoanele aflate într-o stare de sănătate precară, rujeola poate fi periculoasă [dar mai mult decât rujeola pot fi periculoase „tratamentele” chimice!!! – n.t.]. De exemplu, la copiii care au fost supuşi uneichimioterapii sau la copiii cu probleme cardiace grave etc., orice boală acută care în mod normal este inofensivă (gen diaree sau anghină) solicită o îngrijire deosebită. Cu excepţia unor astfel de cazuri, rujeola este într-adevăr o manifestare nedorită, dar în niciun caz nu este periculoasă ca regulă.

 
Vacciniştii afirmă permanent că rujeola ar fi extrem de contagioasă. Ce o fi atât de contagios când, în ultimii ani, a existat în fiecare district austriac doar câte un singur caz raportat? Unde sunt familiile întregi „doborâte” de rujeolă, dacă rujeola este atât de „contagioasă”?

Protejează vaccinul cu adevărat?

Din cazurile raportate, de multe ori nu reiese clar dacă pacienții au fost vaccinaţi anterior. Avem formulări precum „vaccinaţi numai o dată”, „vaccinați de două ori” sau „statut vaccinal necunoscut”. În plus, la statistici mai intră şi cazurile de „rujeolă postvaccinală”, adică acele cazuri care apar exact în urma vaccinării. Ca atare, nu avem cifre exacte care să confirme faptul că persoanele vaccinate sunt efectiv protejate.

Nici nivelul de anticorpi nu reprezintă o dovadă de protecţie, fiind doar un parametru-surogat. Se cunosc multe cazuri de copii vaccinaţi care aveau zero anticorpi, de asemenea copii nevaccinaţi care brusc la analize aveau anticorpi grămadă.

O mamă din Italia chiar a publicat rezultatele analizelor copilului ei, din care rezulta că acesta avea acea presupusă „protecţie” care ar veni doar în urma vaccinării, DAR copilul nu primise niciodată acele vaccinuri! Ups!

Copil nevaccinat, cu „anticorpi” la pneumococ si la haemophilus influenzae tip B

Astfel, „ştiinţa” ne datorează multe răspunsuri corecte şi nu le are.

Ipoteza că vaccinarea antivariolică ar fi dus la eradicarea variolei a fost demult demontată de toate datele istorice. Această revendicare care nu are absolut nicio bază a devenit însă laitmotivul permanent al vacciniştilor.

 

Riscul vaccinării antirujeolice

Însăşi vaccinarea antirujeolică este unul din factorii care duc lasimptome de rujeolă. Acest fapt este trecut complet sub tăcere atunci când se face apel ca toţi părinţii să-şi vaccineze copiii. Pe lângă cazurile ușoare până la severe de rujeolă postvaccinală, mai apar după vaccinare şi efectele secundare grave [de fapt, nici nu e vorba de efecte secundare, ci de efecte principale nedorite! – n.t.]. Acestea includ infecții ale căilor respiratorii superioare, trombocitopenie, artrita, boala Kawasaki, artrite, mielită, meningită, encefalită, sindrom Guillain-Barré etc. Majoritatea sunt menţionate dealtfel şi în prospectul vaccinurilor.
Concluzie

În Europa Centrală, în majoritatea cazurilor rujeola este o boală inofensivă, de scurtă durată, iar la oamenii foarte slăbiţi din cauza unei boli grave, orice altă boală acută poate fi foarte periculoasă, deci nu rujeola este cauza problemelor, ci starea precară de sănătate a oamenilor respectivi.

De asemenea, afirmația că rujeola ar fi extrem de contagioasă este infirmată în mod evident prin numărul foarte mic de pacienți comparativ cu densitatea mare a populației.

 

Vacciniştii ascund realitatea despre rujeola postvaccinală și despre efectele adverse deloc inofensive ale acestui vaccin.

Preocuparea principală a vacciniştilor nu se adresează sănătăţii, ci este în mod evident din cauza ratelor de vaccinare care sunt în declin permanent.

Riscurile rujeolei sunt exagerate intenţionat în mass-media. Propaganda masivă pentru introducerea unei obligativităţi a vaccinării este, prin urmare, absolut nejustificată.

– Dr. Johann Loibner, Ligist, Austria –
13.02.2017

* * * * *

– Dr. med. Klaus Bielau, Graz, Austria –

„Rujeola –> iar vaccinul nu a oferit niciodată vreo protecţie, pentru nimic!

Periodic avem isterie (în presă) pentru diverse boli aşa-zis prevenibile prin vaccinare; ah, ce coincidenţă (??!).

Rujeola a fost şi este o boală inofensivă, niciun copil nu moare de la rujeolă!  

Nu există complicaţii
DACĂ nu se administrează
antitermice
pentru a suprima simptomele!

„Protecţia” din vaccinuri este cel mult o ipoteză, promovată de toţi cei care fac câştig din asta şi care – folosindu-se de frică – o propagă în permanenţă.
Vaccinaţi-vă cu cunoştinţe despre cum funcţionează lucrurile naturale, vaccinaţi-vă cu interes pentru subiectul „vaccinare” şi învăţaţi să vă asumaţi răspunderea!

Interesaţi-vă şi informaţi-vă singuri despre acest subiect, citiţi cărţi şi materiale critice despre vaccinare, citiţi despre efectele adverse, citiţi despre riscurile la care vă supuneţi copiii atunci când îi duceţi la vaccinare.
Aveţi incredere în intuiţia voastră şi nu în megafoanele concernelor care …… ce fac ele oare prin propagarea ignoranţei şi fricii???”
Dr. med. Klaus Bielau, Graz, Austria

* * * * *

Inca un caz de MALPRAXIS musamalizat prin diagnostic de „rujeola”!!

1. Fetita avusese „dureri de stomac”. Dupa aceea „febra mare si varsaturi”. Pai asa se manifesta „rujeola”?
Astia chiar ne cred pe toti idioti??
2. „Mama se internase impreuna cu fetita” – pai parca era „contagioasa”… Nici ei nu cred in „contagiozitate”!
3. „S-a spus ca are rujeola … de aseara or inceput sa-i faca niste injectii” (???!!!), declara matusa fetitei.
4. CE injectii se fac la rujeola????
5. „Azi dimineata am inteles ca i s-o facut o injectie… Si de atunci a mica o murit in mana la doctori si la sora-mea la spital”, declara matusa fetitei.
6. „Doamna asistenta care o venit i-o facut o injectie, a mica s-o invinetit la fata, a dat ochii peste cap si o murit… in brate la sora-mea!”, declara matusa fetitei.
7. „Inainte de aia cea mica se juca, n-avea treaba, era totul ok!!”

Oameni buni, va suna a deces de la „rujeola”???

Oameni dragi, cat ne mai lasam prostiti pe fata????

* * * * *

Vă doresc din suflet multă sănătate şi decizii înţelepte!

http://feli-popescu.blogspot.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.