Toţi americanii vor primi un implant cu microcip în 2017


Conform unui reportaj NBC, în 2017 tuturor americanilor li se vor implanta microcipuri. Dispozitivele vor ajuta autorităţile să identifice cetăţenii aproape instantaneu. Această tehnologie va permite, de asemenea, să se verifice dacă oamenii chiar sunt cine declară ei că sunt.

Însă mulți oameni, pe bună dreptate, sunt foarte îngrijoraţi în privința acestor microcipuri. Mai exact, mulţi consideră că microciparea RFID (identificare cu ajutorul unei frecvenţe radio) va da guvernului prea multă putere, permiţând monitorizarea oricărei mişcări a cetăţenilor. Ȋn unele state americane, precum Virginia de exemplu, s-au făcut demersuri legislative pentru a bloca această iniţiativă extrem de controversată.

Se pare că un cip RFID care poate fi implantat la nivelul creierului a fost deja dezvoltat și a fost testat pe mai multe fiinţe umane.

S-a anunțat că folosirea microcipului a fost menționată în proiectul de lege 4872 al Camerei Reprezentanţilor sub numele “Registrul naţional de aparatură medicală” care menţionează despre “aparatul de categoria a II-a ce e implantabil”. Iar acest proiect de lege a fost aprobat. Citiţi Ghid special de control a aparaturii de categoria a II-a pentru angajaţii FDA  (administraţia alimentară şi farmaceutică).

Odată cu implantarea unui microcip RFID, fiecare pas pe care îl veți face poate fi urmărit. Dreptul la viață privată este serios amenințat sau chiar complet eliminat. Mulţi consideră că, prin aceste cipuri, guvernul poate monitoriza alimentaţia şi resursele materiale ale cetățenilor. Mai mult chiar, există temeri că, în condițiile în care statul devine din ce în ce mai autoritar, prin intermediul acestor microcipuri, oamenii care nu se supun normelor impuse pot fi chiar eliminați.

http://www.yogaesoteric.net/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA (Big Brother). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s