Femeile trecute de 40 de ani sunt mult mai atrăgătoare față de cele mai tinere. Iată motivul!


Un articol de Ileana Mladinoiu
Femeile trecute de 40 de ani au o surprinzătoare putere de atracție asupra bărbaților, îi fac să renunțe uneori de a întoarce capul după cele mai tinere.
Nu o spun eu, dar, parcurgând un articol semnat de către celebrul jurnalist american Andy Rooney, s-ar putea să fiu de acord cu multe dintre motivele invocate care sunt:

– Trecută de 40 de ani, o femeie nu va “hărțui” (pisa la cap) un bărbat cu întrebări necontenite, pentru a încerca să știe la ce gândește acesta. De ce nu o face? Pur și simplu ca să aibă mai puține griji.
– Dacă un bărbat este pasionat de fotbal și va dori să urmărească o anumită partidă la televizor, femeia matură nu va încerca să se plângă, să-l determine să-se dezlipească de ecranul televizorului. Nu se va întâmpla asta, fiindcă și ea își găsește altceva de făcut mult mai interesant.
– O femeie trecută de 40 de ani are destulă experiență pentru a se asigura că știe cine este și ce vrea de la viață, de la partenerul ei. Foarte puține dintre ele își vor pierde timpul pentru a critica bărbații, pentru a le interpreta orice vorbă spusă sau, repet, pentru a afla ce cred despre ele, despre ceea ce fac.
Publicitate
– Femeile coapte afișează o mare demnitate. Rar intră în conflict cu partenerul în public (la teatru, restaurant…). Totuși, dacă e nevoie, ele nu ezită să-l “împungă”, însă o fac discret.
– Femeile mai în vârstă sunt generoase cu laudele, de multe ori nemeritate. Ele știu cum e să fii apreciat.
– Femeile de 40 si chiar mai mult au suficientă încredere pentru a-și prezenta iubitul prietenelor lor. Nu le mai pasă de atracția pe care ar putea-o avea una dintre ele de care nu se îndoiesc că le va trăda.
– Ajunse la 40 de ani, femeile devin buni psihologi, mult mai mult decât s-ar putea crede. Iată de ce este inutil ca bărbații să le mai mărturisească păcatele, ele simt, le ghicesc, înainte ca ei să se decidă să dea semne de sinceritate.
– Unei femei mature și nu unei tinere îi stă bine cu un ruj de buze aprins. Ridurile de pe față le fac mai sexy decât omoloagele mai tinere.
– Femeile mai în vârstă sunt mai deschise, mai oneste, nu merg pe căi ocolite. Nu ezită să-i spună imediat bărbatului că este nepoliticos sau, mai rău, că este un ticălos.
Pentru toate aceste motive, la care s-ar mai putea adauga altele, bărbații aduc laude femeilor ajunse la vârsta de 40 de ani.
Există și multe excepții, adică bărbați care-și “rup gâtul” după prima chelneriță (dând un singur exemplu), de 20 de ani, îmbrăcată strident, care le surâde de la prima întersectare pe stradă.
Reclame
Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Femeile trecute de 40 de ani sunt mult mai atrăgătoare față de cele mai tinere. Iată motivul!

  1. Pe cine instruiesti ?!? Suflete ?
    If you don’t get it ,you don’t get it 😉

    Apreciază

  2. azuleos zice:

    Daaaaa… doamnele de dupe paj’ de coti… madam asta Mladinoiu tre’ sa fi trecut proaspat dealul cel teribil de 40 de ani. Din pacate e un mare neadevar… si asta din cauza tragicei Gravitatii… toate formele incep sa se indrepte spre pamant… rip…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.