Iată ce spun reprezentanții Vaticanului despre extratereștrii și OZN-uri… Vei fi uimit!


Ceea ce veți citi mai jos este mai mult decât bulversant. O instituție precum cea a Vaticanului, care în urmă cu secole reprezenta cea mai agresivă forță de blocare a cunoașterii pentru Europa Vestică, a schimbat astăzi macazul la 180 de grade. Nu doar că reprezentanții ei de la cel mai înalt nivel vorbesc deschis despre CERTITUDINEA existenței vieții extraterestre și a unor civilizații extraterestre, dar în cea mai înaltă instituție a Bisericii Catolice ființează un departament care pregătește o posibilă întâlnire de gradul III cu o civilizație din spațiu.

Mai jos puteți citi un colaj realizat de prof. dr. Dan Farcaș, președinte al ASFAN, cu cele mai interesante declarații ale înalților prelați catolici:

 • Papa Ioan Paul II în 1999, la întrebarea unui copil dacă există extratereştri, a răspuns: „Ţine minte întotdeauna: Ei sunt copiii lui Dumnezeu, la fel ca şi noi”.
 • Padre Pio, canonizat în 2002: „Neîndoielnic, Dumnezeu nu îşi limitează gloria la acest micuţ Pământ. Pe alte planete există alte fiinţe, care nu au păcătuit şi nu au căzut precum noi”.
 • George Coyne, astronom la observatorul Vaticanului, declara „Este o nebunie să crezi că omul este singur în Univers”.
 • Reverendul Jose Gabriel Funes, directorul observatorului astronomic al Vaticanului, „La fel cum considerăm creaturile pământene drept «frate» şi «soră», de ce n-am vorbi şi despre un «frate extraterestru»?

 • Monsignor Corrado Balducci (1923-2008)
  exorcist oficial pentru Roma, membru al Curiei (guvernului) de la Vatican
 • „Contactele cu extratereştrii sunt un fenomen real. Vaticanul primeşte multe informaţii privind extratereştrii şi contactele lor cu oamenii de la nunciaturile (ambasadele) sale în diferite ţări, cum ar fi Mexic, Chile sau Venezuela.“
 • “Existenţa extratereştrilor nu mai poate fi negată, sunt de acum prea multe mărturii în privinţa lor şi a farfuriilor zburătoare, aşa cum dovedeşte cercetarea OZN”.
 • Religia creştină nu exclude existenţa extratereştrilor […] existenţa farfuriilor zburătoare […] faptul că extratereştrii sunt mai evoluaţi decât noi […] Dumnezeu nu ne-a spus nimic despre alte lumi locuite din Univers, pentru că nu a socotit că este necesar”
 • Întâlnirile OZN au patru caracteristici: „1) NU au caracter demonic, 2) NU sunt datorate unor deficienţe de natură psihică, 3) NU reprezintă cazuri de posedare [din partea unor entităţi malefice n.n.], dar 4) aceste întâlniri merită să fie studiate cu toată grija”..
  Daniel Roxin
 • http://www.cunoastelumea.ro/
Reclame
Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s