LEGILE DIVINE -Singurele legi valabile în UniversSingurele legi valabile în Univers sunt legile create de Creatorul Universului, legi pe care le putem denumi legi divine. Pe Creatorul Universului îl putem denumi Dumnezeu. Cei ce se definesc ca fiind atei au o problemă cu noțiunile: Divinitate și Dumnezeu. Aceste persoane pot folosi alte sintagme și noțiuni. Spre exemplu în loc de „legile divine” pot folosi sintagma: „legile cosmice” deoarece este unul și același lucru, iar în loc de Dumnezeu pot folosi sintagma „Creatorul Universului” sau altă noțiune sau sintagmă pe care o doresc. Legile divine cuprind inclusiv legile naturii. Legile divine pot fi intitulate Lex divina. Legile naturii pot fi intitulate Lex naturalis. Legile create de om pot fi intitulate Lex humana.

Politicienii susțin că ei au dreptul de a face legi deoarece acest drept le-ar fi fost acordat prin vot de către cetățeni. Cetățenii, în fapt nicio ființă din Univers, nu au dreptul de a face legi. Deci cetățenii nu pot delega politicienilor un drept pe care nu îl au. În consecință, politicienii nu au dreptul de a face legi. Legile umane, deci cele create de om, nu se pot aplica. Se aplică numai interpretarea lor. Legile umane nu se pot aplica deoarece ele sunt redactate în limbaj uman, iar limbajul uman este întotdeauna interpretabil. În consecință legile umane se interpretează și nu se aplică. Interpretarea legilor duce la subiectivitate și la arbitrariu, așa cum dovedește realitatea din ziua de astăzi. Astfel, judecătorii iau decizii după următorul principiu: „În majoritatea cazurilor și în cazurile cele mai importante se decide în favoarea celui mai puternic. În cazurile de importanță minoră și în cele mai puține cazuri se decide în mod just.” Numărul legilor este foarte mare, iar dacă ținem seama că legea are mai multe articole și articolele au mai multe paragrafe ajungem la concluzia că posibilitatea de interpretare a legilor este extrem de mare. În acest caz judecătorul are o marjă extrem de mare, se poate spune chiar infinită, de interpretare. Exprimat în mod drastic, dar în acord cu realitatea, se poate spune că judecătorul poate să facă din victimă făptaș și din făptaș victimă. Judecătorii sunt numiți în funcție de către politicieni ceea ce face ca judecătorii să fie niște angajați ai clasei politice. Rezultă de aici că deciziile judecătorești sunt decizii politice și nicidecum decizii juridice așa cum ni se sugerează.

Legile făcute de om sunt imperfecte și pot fi legitime numai în cazul în care sunt în deplină concordanţă cu legile divine şi cu cele ale naturii. Legile create de om care nu sunt în concordanță cu legile divine și cele ale naturii sunt ilegitime. Legile create de om care sunt în concordanță cu legile divine și cele ale naturii sunt redundante. În consecință oamenii nu au nevoie de legi create de oameni.

Legile făcute de oameni, spre deosebire de legile divine şi cele ale naturii care acţionează în mod direct asupra fiinţelor umane, nu se pot aplica în mod direct cetăţenilor. Ele se aplică în mod indirect prin intermediul unei identităţi birocratice fictive formate prin certificatul de naştere. Certificatul de naştere este o identitate birocratică fictivă şi conţine numele, prenumele, data naşterii şi alte date. Fiinţa umană nu are însă nicio legătură cu certificatul său de naştere şi nici cu identitatea fictivă creată de acest document. Dacă îţi vei schimba numele, spre exemplu, nu vei muri, iar identitatea fictivă din registrele sistemului va dăinui în continuare şi după moartea persoanei înregistrate în acest document. După cum se vede foarte bine fiinţa umană nu are nimic în comun cu identitatea birocratică fictivă creată de sistem. Sistemul creează această identitate birocratică fictivă şi sugerează cetăţenilor că ar exista o legătură între această identitate şi o anumită persoană. Acest lucru este fals. Nu există această legătură. Legile create de om se pot aplica numai în cazul în care ar exista o legătură între identitatea birocratică fictivă şi fiinţa umană. Această legătură însă nu există, după cum s-a demonstrat mai sus.

Legile create de om sunt impuse cu amenințarea unei pedepse deci sunt impuse prin intermediul fricii. Frica înseamnă control și conduce la un nivel inferior de conștiință.

Legile create de om sunt legi inventate de oameni. Ele pot să fie diferite de la o locație la alta și de la o perioadă de timp la alta. În consecință ele sunt arbitrare și nu au nicio bază științifică. În concluzie legile create de om sunt create de persoane care nu au dreptul de a crea legi, nu sunt legitime sau sunt redundante, nu se pot aplica, ele se interpretează în mod subiectiv, marja de interpretabilitate a acestor legi este extrem de mare astfel încât deciziile judecătorești sunt practic subiective și arbitrare, ele duc la decizii politice deoarece judecătorii sunt numiți în funcție de către politicieni, sunt imperfecte, nu au o bază științifică, ele variază de la o locație la alta, ele variază în timp și acționează indirect prin presupunerea mincinoasă că între identitatea birocratică creată de sistem și persoana respectivă ar exista vreo legătură. Societatea umană nu are nevoie de legi create de om deoarece acestea creează inechitate, arbitrariu, subiectivism, haos și violență. Lipsa legilor create de om nu conduc la haos și violență, așa cum ni se sugerează de către autorități, ci la o societate bazată pe libertate și natura firească a lucrurilor.

Singurele legi legitime, perfecte și valabile sunt legile divine. De aceea oamenii trebuie să se supună numai legilor divine și a celor ale naturii. Legile divine și cele ale naturii nu se creează ci se descoperă.

Pentru libertate !!!

Cu stimă,
Mihail Homerillum

http://www.foc-în-agora.eu

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s