Nu te culca cu cineva cu care nu vrei sa semeni


Acorda mare atentie cu cine iti imparti energia in intimitate, deoarece atingerile la acest nivel duc la intrepatrunderea aurei celor doua persoane. Aceste conexiuni puternice, in ciuda faptului ca prea putini le acorda importanta necesara, duc la schimburi atat de energii, dar si de gunoaie energetice, mai ales intre persoanele care nu practica vreun fel de curatire energetica, fizica,emotionala sau de alt tip. Cu cat interactionezi mai mult cu cineva la nivel intim, cu atat conexiunile devin mai adanci, iar aurele se intrepatrund mai mult. Imagineaza-ti cum arata aura unei persoane care doarme sau are legaturi cu mai multe persoane, E supraincarcata cu reziduuri si energii straine. Dar aceste persoane pot sa nu realizeze ca partenerii simt aceste impuritati, si ca acestea pot duce la eliminarea energiilor pozitive si incarcarea cu energii negative. Exista o vorba care zice  „nu te culca cu cineva cu care nu vrei sa semeni”

Lisa  Clhase Patterson

 &m auit adesea persoane care nu intele+ de ce o afectiune sau o !oala nu se vindeca dinmomentul in care au reusit sa intelea+a mesa<ul.Nu este suficient sa intele+em sau sa acceptam o situatie eterioarea sau sa acceptam o altapersoana.el mai important lucru este acceptarea de sine , adica iertarea de sine .?ai mult as vrea sa precie ca, faptul de a +asi voi sin+uri caua unei !oli de care suferiti, nuinseamna ca nu mai tre!uie sa mer+eti la medic. „uteti sa fiti a<utati in plan fiic, in timp cecontinuati cautarile la nivel mental, emotional si spiritual.e altfel, este mult mai usor sa faci o cercetare a ceea ce se intampla in interiorul tau, atuncicand nu esti deran<at de durere.ste de asemenea important sa facem o diferenta intre a te indeparta de un conflict si a reolvaun conflict, pentru a evita ca acesta sa recidivee.n concluie as vrea sa repet faptul ca, vindecarea nu poate avea loc decat atunci cand a fostfacut procesul de iertare de sine. &sta inseamna sa te iu!esti. Sa poti fi responsa!il de propria viata, acordandu-ti dreptul de a traitot felul de eperiente pentru a reusi. &stfel vei reusi sa traiesti avand un corp sanatos si plin de ener+ie pentru a-ti crea viata pe careo vrei.evino mai constient si, mai ales contri!uie la ameliorarea calitatii vietii tale, a<utandu-te satraiesti in iu!ire.u!este-te ;5ise @ou!eau
Legea atractiei
5ectii valoroase despre 5e+ea &tractiei care iti pot schim!a viata .nvataturi de la &!raham :1 . Nu a eistat niciodata nici o in<ustitie nicaieri in aceasta dimensiune > timp- spatiu. 5e+ea &tractiei nu promoveaa in<ustitia . 5e+ea &tractiei amplifica vi!ratia care se afla in interiorul tau.2 . orintele si credintele tale sunt doar +anduri. ere si ti se va daAB =u ceri prin ceea ce vrei.=u ceri prin dorinta ta. &ceea este cererea ta. Nu tre!uie sa iti folosesti cuvintele. =re!uie doar sasimti in adancul fiintei tale > acea scanteie de dorinta. Coresc asta. reau asta. &dor asta.m!ratise asta. mi place asta. &precie asta.D &cea dorinta este inceputul a tot ceea ce veiatra+e.3 . ecide ceea ce doresti, acorda-i toata atentia ta, +aseste vi!ratia pe care poti simti acelsentiment > si esti acolo instant. Nu este necesar sa suferi sau sa te !ati in drumul tau catreacel lucru.E . and vor!im despre !ani vor!im de fapt despre doua su!iecte: F1G !ani, destui !ani si F2Ga!senta !anilor, !ani insuficienti. eseori oamenii isi inchipuie ca daca afirma reau mai multi!ani ei vor!esc poitiv despre !ani. and simti frica sau disconfort atunci cand vor!esti depare!ani, de fapt tu nu vor!esti depare su!iectul H!ani, ci vor!esti despre su!iectul Hnu am destui!ani. ar diferenta este destul de importanta deoarece prima supoitie iti aduce !anii, pe cand adoua ii tine departe.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s