Suntem fraierii fraierilor. Putin laudă OMV-ul Austriac care ne ia pe nimic TOT PETROLUL . Putin „OMV-ul este nodul nostru global”.


Gargara progresistă merkelisto-junckeristă anti-Putin are picioare scurte.

Foto: Vladimir Putin, întâlnire la Moscova cu Rainer Seele, CEO al OMV, întâlnire la care Puțin a declarat: „OMV-ul este nodul nostru global.” – sau cum am ajuns noi Ultimii Fraieri ai acestei planete: OMV-ul ar fi un rahat pe băț fără petrolul şi gazele româneşți pe care ni le ia pe nimic din cauza unor politicieni cozi de topor şi a unei justiții obediente străinătății, care se ocupă de jacuzzi şi de stilouri în loc să se ocupe de jaful de miliarde de euro anual prin care suntem deposedați de propriile noastre resurse naturale.

Nota Redacției (Opinia Fluierul.ro)

Progresiştii internaționalişți de la noi sunt toată ziua în gură cu campania anti-Putin şi mai ales cu minciuna de 2 bani că „cine îl critică pe Soros e 100% cu Putin” minciună şi manipulare cu care rețeaua progresistă le-a spălat creierul celor de la „#rezist”.

Iată că în realitate nu numai că rețeaua progresistă minte de îngheață apele, dar şi mai grav, lucrurile stau chiar pe dos.

Când vine vorba de adevăratele legături de afaceri cu Putin, ale Austriei, ale Germaniei şi în general ale merkeliştilor junckerişti din UE, care sunt mână-n mână cu Putin, atunci presa progresistă internaționalistă de la noi şi din UE, tace CHITIC : nu cumva să afle „prostimea” cum stă treaba cu adevărat şi cât de strânse sunt de fapt legăturile economice (şi nu numai) între Germania/Austria şi Rusia

Vă dați seama cât de mincinoși sunt cei din Rețeaua Progresistă? Pe față îl înjură pe Putin toată ziua ca pretext doar de a-şi ataca adversarii conservatori cu tot felul de minciuni, iar pe la spate rețeaua Progresistă, mai ales cea de limbă germană, e mână-n cu Putin când vine vorba de afaceri, de petrol, de gaze, de conducte exclusive de gaze între Rusia şi Germania, de prețuri preferențiale şi confidențiale între Germania şi Rusia la petrol şi gaze, în bătaia de joc a celorlalte țări din UE, sau de ce nu? chiar de federalizarea Republicii Moldova. Ribbentrop-Molotov se poate repeta oricând : dacă militar e mai greu economic se-ntâmplă deja de Multă Vreme în timp ce gargara progresistă anti-Putin curge pentru urechile proştilor pentru ca Rețeaua Progresistă să-şi acopere manevrele federaliste din UE şi jalea ce-o lasă în urmă lor, politicile pentru globalizare şi pentru federalizarea Europei, politici îndreptate împotriva statelor naționale.

Știrea

Putin laudă OMV-ul Austriac care ne ia pe nimic TOT PETROLUL . Putin: OMV-ul este nodul nostru global.

„Rusia este pe deplin mulțumită de nivelul de cooperare în sectorul gazelor cu Austria și sperăm că va continua să se dezvolte“, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, după o întâlnire la Moscova cu Rainer Seele, CEO al OMV. La discuții a participat și șeful Gazprom, Alexei Miller – citat de flux24.Ro.

Austria prin OMV este nodul nostru global, a spus Putin.

Putin a descris OMV ca fiind „un partener cu experiență și de încredere“ și a reamintit că contractele datează de acum 50 de ani.

OMV deține în România compania PETROM, vândută austriecilor la un preț de nimic de infractorul Adrian Năstase care le-a concesionat tot pe nimic austriecilor tot petrolul şi jumătate din gazele României, concesionare odioasă păstrată de Iohannis, Ponta, Cioloş-Soros, Dragnea, Grindeanu, deşi contractul de concesionare făcut de infractorul Năstase pe 10 ani a expirat în 2014. Iar în loc ca DNA-ul să se ocupe de acest jaf odios el se ocupă de mizilicuri…

http://fluierul.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în PAMANT - PADURI - RESURSE NATURALE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s