Numerologul Mihai Voropchievici: Ce menire avem în funcție de cifra de destin


Reamintim, cifra de destin se calculează adunând cifrele din ziua în care te-ai născut, luna și anul nașterii, până ajungeți la o singură cifră.
Cifra 1 a destinului: e obligat în viață să rezolve de unul singur toate problemele în viață, să aibă putere și curaj să le ducă la bun sfârșit. Ziditorul ține cu cei curajoși. Este urmărit de noroc. Poate să ajungă șef/lider.

Cifra 2 a destinului: sunt consilieri, psihologi, avocați. Sunt negociatorii perfecți. Sar în ajutorul celorlalți.
Este si femininul si masculinul. Trebuia sa il implineasca pe 1, sa se lipeasca de 1. E un foarte bun strateg, lucreaza din umbra, face lucrurile sa mearga.

Are tendinta de a iesi in fata. Va cauta si extrema benefica si partea negativa. Apare ori varianta vicleniei, daca nu reuseste, ori colaborarea. Nu va veni sa se autoimpuna. 2 este cel care trebuie sa execute. Este diplomat de cariera.
Cifra 3 a destinului: au o forță fantastică. Sunt urmăriți de noroc.

E unitate: Sfânta Treime. Este acel om care, pe cât e de nesuferit, pe atât e de simpatic. Are o forta uriasa. Este foarte norocos, chiar daca a pierdut ceva se regenereaza. Oamenii acestia sunt acei comunicatori care ies in fata multimilor, au calitati fantastice de oratori, stiu sa manipuleze lumea. Cand nu ii ies lucrurile, iese la atac, poate deveni infatuat.

Cifra 4 a destinului: omul hotărât, supus rutinei. Muncește, dar și gândește. Poate fi absolut orice: un bun manager, un bun constructor. Este unul dintre pilonii societatii si lasa in urma ceva temeinic. Sunt oamenii pe care nu poti sa ii pacalesti, sunt conservatori, uneori rigizi si incapatanati.
Cifra 5 a destinului: e guraliv. Dacă nu există provocare, o crează. Sunt supuși multor schimbări. Cei cu cinci cifra de destin sunt supusi multor schimbari. Ei trebuie sa fie pregatiti in permanenta pentru neprevazut. Au o singura karma: cand se apuca de un lucru sa il duca la bun sfarsit.
Cifra de destin 6
Cei care sunt armonici. Construiesc familii extraordinar de frumoase. Destinul lor vibreaaza doar cu armonie. Cauta linistea, sunt un pic utopici. Utopia lor vine dintr-o viata anterioara. Cauta partenerul ideal, pe care l-au intalnit intr-o viata anterioara. Este placut, cauta placeri si dragoste. Aici gasim cele mai frumoase curtezane.

Cifra de destin 7
Cifra ganditorilor, introvertitilor. Acesti oameni sunt cei care isi fauresc un destin individualist. Ei ies in evidenta. Daca vrei sa faci un parteneriat cu 7, trebuie sa ii respecti libertatea. Nu il poti controla. Pot fi investigatori, criminalisti, analisti. In destinul lor au studiu, analiza, cercetare. Sunt fascinati de concepte filosofice.
Cifra de destin 8
S-au nascut pentru bani, glorie, pozitie sociala. Au dorinta de a face ceva, de a ajunge intr-o postura in care pot controla niste lucruri. Sunt de o sensibilitate extraodinara. Cel cu cifra 8 poate fi tot ce isi doreste. Este zona unde sunt bani, unde se discuta de valori. Ei stiu sa le administreze. Sunt temerarii care se duc acolo unde este mai greu, mai dur. Se refugiaza mult in sfera muncii si isi neglijeaza parteneriatul.

Cifra de destin 9
Este un visator, un cautator. Nu este la fel de romantic ca ceilalti. Azi e foarte fericit, peste 10 minute este trist. Sunt oamenii care pot lucra pe tot ce inseamna sisteme umanitare. De multe ori, ei se neglijeaza pe ei. Au impuls de moment.
Cifrele de destin 11 si 22
Ei trebuie sa lucreze pentru posteritate, umanitate. Sunt arhitectii universului, care daca nu fac asta se indoaie si cad.

http://www.andreilaslau.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s