De ce nu putem accepta transformarea României într-un lagăr medical – argumente legale și argumente științifice


În atenția Președintelui României, Primului Ministru al României, membrilor actualului Guvern, Parlamentului României, clasei politice din România, Serviciului Român de Informații și, nu în ultimul rând, în atenția cetățenilor din România.

Bună ziua.

Vă scriu ca umare a publicării, de către Ministerul Sănătății, a propunerii legislative prin care se încearcă impunerea vaccinării obligatorii (atât pentru copii cât și pentru adulți).

Conform acestei sinistre propuneri legislative fiecare dintre noi ar urma să fie obligat să își vaccineze copilul/copiii cu întreaga schemă de vaccinare impusă de către Ministerul Sănătății (schemă care se „îmbogățește” periodic cu noi vaccinuri).

De asemenea, fiecare dintre noi (adultii) ar urma să fie vaccinat obligatoriu cu orice vaccin impune Ministerul Sănătății și cu toate rapelurile (câți dintre noi și-au injectat rapelurile pentru trivaccinurile DTaP și ROR sau pentru vaccinul Hep B)?

În primul rând vă rog să țineți cont de argumentele juridice care desființează sinistra propunere legislativă venită din partea Ministerului Sănătății :

http://pro-decizii-informate.ro/vaccinarea-nu-are-voie-sa-devina-obligatorie/

Vă rog să țineți cont și de argumentele pe care le-am expus în următorul articol :

https://luptapentruviatata.wordpress.com/2017/04/17/treziti-va-partea-a-ii-a/

În continuarea argumentelor prezentate de mine găsiți și mai multe argumente științifice în următorul articol (îi mulțumesc autorului acestui articol pentru tot efortul de documentare pe care l-a depus) :

https://drive.google.com/file/d/0B4Q-ZSZ_wtiZNWFJNFJXTVpScUU/view

Vă cer scuze dacă veți considera că am abuzat de timpul dvs și vă rog să aveți amabilitatea de a asculta ce are de spus dl doctor Adrian Cacoveanu despre această sinistră propunere legislativă :

https://www.mixcloud.com/alex-oprea5/pro-sau-contra-vaccinare-cu-dr-adrian-cacoveanu/

Vă rog să nu susțineți că „și noi am fost vaccinați”, deci este în regulă să fie vaccinați în prezent cu forța copiii. De ce?

Deoarece noi am fost vaccinați cu mult mai puține vaccinuri (majoritatea vaccinurilor fiind în forma monovalentă și produse la Institutul Cantacuzino), în timp ce copiilor li se injectează în prezent mult mai multe vaccinuri (majoritatea fiind în forma polivalentă, adică mai multe vaccinuri în aceeași fiolă) care sunt integral importate.

De exemplu, noi nu am fost vaccinați niciodată cu nici măcar o singură doză de vaccin hexavalent, în timp ce bebelușilor li se injectează în prezent câte 6 vaccinuri simultan (vaccinul hexavalent) la vârsta de 2 luni, 4 luni și 11 luni.

Noi nu am fost vaccinați niciodată cu trivaccinul ROR (rujeola,oreion,rubeola) care a fost introdus în România în anul 2005 ci doar cu vaccinul monovalent împotriva rujeolei (cei născuți înainte de 1980 nu au fost vaccinați nici măcar cu vaccinul împotriva rujeolei), în timp ce bebelușilor li se injectează în prezent trivaccinul ROR la vârsta de 12 luni.

Acestea nu sunt singurele vaccinuri/singurele doze de vaccin care le sunt injectate bebelușilor si copiilor în prezent și pe care Ministerul Sănătății vrea să le injecteze cu forța în organismul lor. Lista completă a actualei scheme de vaccinare din România o găsiți aici.

Așadar, nu putem face o comparație onestă și responsabilă între schema de vaccinare care a fost utilizată în timpul copilăriei noastre și schema de vaccinare care este utilizată în prezent.

În ceea ce privește epidemia de rujeolă, epidemie pentru care sunt învinovățiți în mod public copiii nevaccinați de către Ministerul Sănătății, vă rog să „stăm strâmb și să judecăm drept”.

Vă prezint paginile 313 și 314 din tratatul de imunologie și imunochimie recomandat chiar de către Ministerul Sănătății pentru examenul de grad specialist în imunologie clinică (faceți click aici : Imunologie si imunochimie – despre virusurile vii atenuate si despre virusurile inactivate din vaccinuri).

Este vorba despre tratatul „Imunologie și imunochimie” pe care-l puteți descărca gratuit de aici : http://www.justmed.eu/files/mihaescu.pdf

Am subliniat informațiile extrem de importante pe care un medic specialist în imunologie le învață în facultate, informații pe care Ministerul Sănătății „uită” să le comunice în mod public.

Din acest tratat de imunologie și imunochimie aflăm că specialiștii Ministerului Sănătății știu (ar trebui să știe) faptul că „Virusurile atenuate din vaccinuri, păstrându-și capacitatea de multiplicare în organismul vaccinat, se răspândesc în populație  și imunizează chiar indivizi nevaccinați”.

Imunologii învață încă de pe băncile Facultății de Medicină că virusurile atenuate care se găsesc în anumite vaccinuri (de exemplu trivaccinul ROR conține virusuri vii atenuate pentru rujeolă, oreion și rubeolă) își păstrează capacitatea de multiplicare în organismul celor injectați cu ele.

Mai mult chiar, imunologii învață încă din facultate faptul că aceste virusuri vii atenuate care se găsesc în anumite vaccinuri administrate copiilor (de exemplu virusul viu atenuat al rujeolei care se găsește în trivaccinul ROR) se răspândesc în populație.

Așadar, un copil vaccinat împotriva rujeolei răspândește în populație virusurile vii atenuate care i-au fost injectate (acel copil este contagios). Iar cei care sunt contaminați cu aceste virusuri vii transmise de către cei vaccinați trebuie să facă față acestor virusuri.

Dacă sistemul imunitar al celor contaminați este echilibrat, atunci acele persoane vor învinge boala chiar din stadiul incipient, fără a exista probleme de sănătate.

În schimb, dacă o parte dintre cei contaminați sunt imunodeficienți, atunci virusurile vii atenuate cu care au fost contaminați de către cei vaccinati nu sunt învinse de sistemul lor imunitar. Iar în acest caz virusurile respective pot declanșa boala, provocând infecții persistente și grave probleme de sănătate.

Vă rog să cereți Ministerului Sănătății rapoarte detaliate legate de starea de sănătate și istoricul medical al fiecărui copil care a fost declarat decedat (de către minister) din cauza rujeolei. Conform informațiilor publice apărute în mass-media, majoritatea covârșitoare a acestor copii erau imunodeficienți.

Acum stim  dintr-o sursă cât se poate de oficială (există studii științifice publicate în reviste de specialitate care confirmă informațiile prezentate în acest tratat de imunologie și imunochimie, studii pe care vi le pot transmite dacă doriți acest lucru) că acei copii care sunt vaccinați împotriva rujeolei sunt contagioși și pot să transmită în populație virusul viu atenuat al rujeolei care le-a fost injectat prin intermediul trivaccinului ROR.

Știm de asemenea că acei copii care sunt imunodeficienți pot fi ușor contaminați de către cei care sunt vaccinați împotriva rujeolei, iar infectarea lor poate provoca mari și serioase probleme de sănătate.

Știm că majoritatea celor care, conform comunicatelor publice ale Ministerului Sănătății, au fost declarați decedați din cauza rujeolei erau imunodeficienți.

În aceste conditii, vă rog să căutați răspunsul la următoarele întrebări : de ce ignoră Ministerul Sănătății informația științifică conform căreia copiii vaccinați împotriva rujeolei sunt contagioși și transmit virusul viu al rujeolei în populație, infectând inclusiv copiii care sunt prea mici pentru a fi vaccinați cât și copiii imunodeficienți?

Cum este cu putință ca Ministerul Sănătății să dea comunicate oficiale în care să-i acuze pe copiii nevaccinați că ar fi cauza morții acelor copii ?

Cum poate Ministerul Sănătății să ignore realitatea științifică conform căreia cei vaccinați transmit mai departe în populație virusurile vii care le sunt injectate prin intermediul vaccinurilor?

Cine i-a infectat de fapt pe acei copii imunodeficienți care și-au pierdut viața? Copiii nevaccinați sau copiii vaccinați împotriva rujeolei și care sunt contagioși?

În cele 2 pagini din tratatul de imunologie veți mai găsi și alte informații stiintifice șocante. Veți afla, de exemplu, că virusul rujeolic atenuat este labil și instabil genetic.

Așadar, în timp ce unii acuză public copiii nevaccinați că în organismul lor ar suferi modificări genetice virusurile contactate pe cale naturală, imunologii învață încă din facultate despre faptul că virusul rujeolic atenuat care se găsește în vaccin este instabil genetic. Ce se întamplă oare cu un virus instabil genetic care este injectat în corpul unui copil prin intermediul unui vaccin? Suferă sau nu suferă acel virus rujeolic (care este instabil genetic) modificări genetice în organismul celor injectați cu el?

Vă rog să dăm dovadă de maturitate și să conștientizăm faptul că, oricât de ”nevinovată” ar putea ajunge această lege (în urma dezbaterilor din Parlament), este suficient ca ea să fie votată și promulgată pentru a deschide cutia Pandorei. Pot fi eliminate toate penalitățile, pot fi eliminate toate propunerile sinistre din această lege, se poate menționa că vaccinurile sunt opționale, nu contează. Este suficient să fie creat un cadru legal numit ”legea vaccinării” și să fie creată infrastructura (a se vedea Comisiile Județene de Vaccinare) necesară pentru ca, treptat-treptat, să fie ”strâns șurubul”.

Să nu ne pacălim singuri, o lege a vaccinării, oricât de ”soft” ar fi într-o primă etapă, ar fi modificată urgent și ar institui obligativitatea vaccinării a tot ce mișcă în această țară cu ocazia următoarei pandemii mediatice (a se vedea „pandemia” de gripă aviară sau de gripă porcină).

Din acest motiv vă rog să respingeți pe toate căile posibile orice fel de lege a vaccinării și să le atrageți atenția promotorilor acestei sinistre propuneri legislative că legislația actuală nu împiedică în nici un fel Ministerul Sănătății să asigure vaccinurile pentru toți cei care vor să își vaccineze copiii și să se vaccineze pe ei înșiși.

Vă rog să analizați cu atenție și responsabilitate informațiile oficiale pe care vi le-am prezentat și să faceți tot ce stă în puterea dvs pentru ca România să nu fie transformată într-un lagăr medical.

România a ajuns deja o colonie, structura total dezechilibrată a economiei țării demonstrează fără dubiu acest lucru.

Vă rog, nu acceptați să decădem și mai mult și să fim transformați într-un lagăr medical pentru că atunci nu vom mai avea nici o șansă, în viitor, să ne recâștigăm dreptul de a fi tratați ca o țară și nu precum o colonie!

Cu respect,

Stoian George-Daniel

Sursa: AICI

http://www.cunoastelumea.ro

Acest articol a fost publicat în VACCIN(articole). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce nu putem accepta transformarea României într-un lagăr medical – argumente legale și argumente științifice

  1. Va multumesc pentru preluarea articolului.

    Stoian George-Daniel

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.