O nota de plata de la un club-terasa din Mamaia a insumat 32000 de Euro. Tinerii liberi si frumosi s-au intrecut in note mari de plata, in timp ce in Romania copiii se culca flamanzi


In timp ce in spitale situatia e critica, cum ar fi in sectia de Oncologie din Ploiesti, unde nu mai sunt decat 2 medici care cad de epuizare, trebuind sa trateze singuri peste 800 de pacienti lunar, beizadelele se destrabaleaza in fata prostimii. Parintii lor din Parlament si din camera deutatilor ignora nevoile poporului si is comanda zilele acestea masini de lux pentru intalnirea NATO. Cum credeti ca e posibil intr-o tara cu salarii de mizerie, spitale, scoli si strazi bomba, ca unii tineri sa aibe de cheltuit astfel de sume de bani pentru cateva ore? Cine sunt acesti copii, daca nu plozii celor care va taie padurile, care va fura tara? Ce ar fi facut un Ceausescu cu astfel de netrebnici? Ii punea la munca patriotica de camp, sau la canalul Dunare- Marea Neagra. Asta merita niste oameni care au tupeul sa se lafaie in astfel de dezmat, in timp ce lumea de rand si copiii din tara asta, nu au scoli in sate, nu au bani de mancare, de caiete, de carti, de scoala, de haine, de medicamente? Multi care vedeau saracia din anumite cartiere intrebau ca ipocritii unde e Dumnezeu? Dar ipocritii nu intreaba in acelasi timp, de ce trebuie unii oameni sa se lafaie in exces de bautura, in timp ce altii nu au bani de lapte? De cate ori vedeti saracie in aceasta tara, ganditi-va ca unii ca acesti tineri cu astfel de nota sunt de vina, caci pe langa faptul ca nu se gandesc, sau nu le pasa decat de ei, sa bea , sa manance, parintii lor, sau chiar ei va jefuiesc tara, imbogatindu-se din vanzarea ei.

Intelegeti de ce era bun comunismul? Ca lua de la la burghezi si le dadea la saraci. Asta a spus si Iisus sa facem, iar o tara care nu face asta, nu are nicio treaba cu crestinismul .

https://www.cocoon.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în ROMANIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O nota de plata de la un club-terasa din Mamaia a insumat 32000 de Euro. Tinerii liberi si frumosi s-au intrecut in note mari de plata, in timp ce in Romania copiii se culca flamanzi

  1. Teo zice:

    O notă de plată PROFORMĂ nu obligă pe nimeni la nimic. Este ca o înștiințare a ceva ce trebuie să achiți. Câtă vreme acea bucată de hârtie NU ESTE BON FISCAL !!!!!, înseamnă că suma nu a fost plătită. Deci, despre ce vorbim atunci aici ? Despre invenții și joaca unor chelneri pe o casă de marcat ? Hai să fim serioși și să lăsăm goana după senzațional.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s