Progresistul Iohannis şi Slugărnicia sa nemărginită față de Federalista UE. Iohannis ne explică că e normal ca UE-ul să se implice în politica internă a României.


Progresistul Iohannis şi Slugărnicia sa nemărginită față de Federalista UE. Iohannis ne explică că e normal ca UE-ul să se implice în politica internă a României. Iohhanis: UE are dreptul să se implice în politica din România

Uniunea Europeană are dreptul să se implice în politica internă din România, a susținut luni președintele Klaus Iohannis într-un interviu acordat jurnalistului Dan Cărbunaru pentru Calea Europeană.

Iar abordările unor politicieni chiar foarte vizibili, cu poziții foarte înalte în stat, care cică ceartă Bruxelles-ul sau ceartă Uniunea Europeană pentru diferite abordări nu ne fac bine absolut deloc.

Dimpotrivă, ele confirmă că, în continuare, în România avem cam mulți politicieni care nu au înțeles foarte bine cum e cu statul de drept, care sunt valorile fundamentale ale Uniunii Europene și avem încă politicieni care au apucături naționaliste într-un mod negativ.

Au impresia că, în ghilimele, ”Uniunea nu are ce se amesteca în treburile noastre interne”.

Păi dacă n-ar avea, de ce suntem membri acolo, de ce suntem parte dacă nu vrem să se implice?, a susținut Iohannis.

„Singura tara care se opune intrarii noastre in Schengen e Romania, prin felul nefericit in care guvernam, felul in care dam Ordonante de urgenta precum OUG 13.

Mai avem teme de rezolvat in Justitie. Abordari de tip OUG 13 arata multor politicieni europeni ca lucrurile in Romania sunt stabile fata de statul de drept”, a spus seful statului. (N.Red. şi înainte de OUG 13 de ce nu ne-au primit?)

„Noi nu avem dusmani in UE, dimpotriva, avem foarte multi prieteni”, a aduagat Iohannis.

Dan Cărbunaru este altă panarama progresistă inventată de Sistem. ONG-ul său a primit nenumărate finanțări din banii statului…

http://fluierul.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s