Criza Identitară în Războiul Informațional: 800.000 de sinucideri anual, 300.000.000 de oameni în depresie, conform OMS!


Trăim într-o lume cu adevărat bolnavă – o lume în care goana după profit și putere sapă adânc în sufletele oamenilor, prinși fără vină în toate mizeriile pe care le fac mai marii lumii. Globalizarea și neomarxismul cultural, atacul frontal la identitatea națiunilor și a ființei umane, la morală, cultură și educație scoate pe bandă rulantă generații tot mai debusolate.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, în fiecare an 800.000 de oameni își iau singuri viața, în timp ce 300 de milioane sunt bolnavi de depresie. Tragedia este, în cazul sinuciderilor, că acest gest este pentru tinerii aflați între 15 și 29 de ani a doua cauză a mortalității.

Din păcate, tot mai mulți oameni nu se mai regăsesc în această lume, nu simt că mai aparțin unui grup sau unui scop. Iar această criză identitară se adâncește tot mai mult, în mod premeditat amplificată de păpușarii planetei. Și totuși, putem face ceva în mijlocul acestui proiect de nivelare a conștiințelor și a identităților naționale numit NOUA ORDINE MONDIALĂ?

Despre această criză identitară întreținută de războiul informațional, dar și despre soluțiile la care putem avea acces, vă invit să descoperiți mai multe în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, în care l-am avut invitat pe prof. univ. dr. Leon Zăgrean, coordonatorul disciplinei de neuroștiințe din cadrul UMF Carol Davila din București.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

 

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(doc.Daniel Roxin). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.