America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala


Extremistul francez Stephen Morin este principalul fondator al francmasoneriei politice in America in jurul anilor 1760. Unul dintre adeptii lui cei mai infocati a fost Moses Hays (1739-1805).

Moses Hays a reunit in Newport, Rhode Island si in Charleston un grup de masoni format din cabalisti care ajunsesera milionari facand comert cu sclavi. Ei au adus din Europa sistemul masonic cu 33 de grade pe care l-au implementat in America sub numele de Ritul Scotian Antic si Acceptat. In acest Ordin se inscriau la vremea respectiva doar personalitati. Elita masonica a grupului organiza capturarea oamenilor de culoare din Africa si transportarea lor in America pe post de forta de munca bruta, lipsita de drepturi si libertati. Aceeasi elita controla toate pietele de slavi din SUA. Mai mult de 300 de corabii aflate in proprietatea masonilor Moses Franks, Isaac Dias, Isaac Gomez, Hayman Levi si Benjamin Levi au fost folosite pentru comertul cu sclavi. Agentia Asiento, care mai tarziu a fost condusa din Olanda si Anglia, colabora cu grupurile francmasonice, pe care le ajuta sa faca rost de sclavi de culoare pentru colonii. Prin capturarea si transportul anual a peste 1 milion de scalvi africani timp de 113 ani (din 1661 pana in 1774) au fost stramutati din locurile natale aproape 110 milioane de negri. Dintre ei doar 10% au ajuns vii in coloniile destinatie din sudul Statelor Unite. In timpul barbarelor capturari si transportari au murit aproape 100 de milioane dintre ei.

Cei capturati in Africa valorau la prima mana 100 de galoane de rom, 100 de livre de praf de pusca sau 18-20 de dolari in bani gheata. Mai tarziu pretul s-a ridicat la 40 de dolari. Acesti oameni erau vanduti ulterior mosierilor si proprietarilor de sclavi de pe teritoriul american cu 2000 de dolari fiecare fiinta. In total 11 milioane de oameni x 2000 de dolari = 22 de miliarde de dolari. In conditiile in care 1 dolar american in anul 1775 era echivalent ca putere de cumparare cu 29 de dolari americani de azi, aceasta avere se cifreaza in zilele noastre la 638 de miliarde de dolari. Ne putem face astfel o idee destul de clara despre dimensiunea profitului obtinut prin jaf, sclavie si crima de catre cercurile masonice ale anilor 1700.

Infiltrarea institutiei masonice pe teritoiul Statelor Unite a inceput in iunie 1731, cand a luat fiinta una dintre cele mai importante loji americane, si anume Loja Sfantului Ioan, in Philadelphia. De acolo si din Carolina (unde putin mai tarziu apare o alta loja foarte activa), Francmasoneria s-a raspandit in toata America sub influenta unor lideri extrem de activi.

In 1732, Daniel Coxe, primul Mare Maestru mason din Statele Unite, a propus crearea unei confederatii intre coloniile engleze din America. Masonii voiau sa intemeieze pe teritoriul american o societate omogena multietnica asupra careia sa exercite un bun control, folosind-o ca baza executiva pentru activitati extinse, internationale. Pentru ca Anglia – care controla teritoriile – se opunea unei astfel de uniuni, in 1776 a fost formata o loja speciala pentru oamenii de culoare, Loja Africana 459, care a devenit cunoscuta sub numele de Francmasoneria Prince Hall, dupa numele primului francmason de culoare. Ea urma sa joace un rol important in lupta cu ajutorul negrilor impotriva dominatiei Angliei.

Comandantul mason George Washington si viitor presedinte al SUA intre anii 1789-1797 a folosit propaganda in spirit masonic pentru a cultiva solidaritatea in randul trupelor sale, cu ajutorul carora intentiona sa intoarca balanta puterii dinspre grupurile masonice din Anglia inspre cele din teritoriu si de sub comanda sa. Washington folosea rareori ofiteri care nu erau francmasoni. Ii aduna in jurul sau doar pe cei pe care se putea baza cel mai mult – masonii de rang inalt. Dintre generalii lui Washington (aproximativ 30 la numar), doar 2 nu erau francmasoni.

Ordinul urmarea crearea in SUA a unei baze a tuturor activitatilor sale internationale pentru a reusi cu ajutorul ei sa-si atinga scopul cel mai inalt – suprematia mondiala. Iar unul dintre obstacolele care interferau neplacut cu planul unei oranduiri sociale in America menite sa faciliteze acest lucru erau populatiile bastinase – in special amerindienii. Exterminarea populatiilor de indieni a condus la o scadere numerica a nativilor pana la o cifra de aproximativ un milion de oameni la nivelul anilor 1900. Pe vremea descoperirii Americilor de catre Columb (sfarsitul anilor 1400 – inceputul anilor 1500), numarul lor era de aproximativ 30 de milioane.

Intr-un pasaj din Statutul Consiliului Suprem al Gradului 33 din Ritului Scotian al Francmasoneriei din Washington se mentioneaza: “Membrii fratiei masonice au jucat intotdeauna un rol important in istoria natiunii noastre”.

Albert PikeUnul dintre cei mai intunecati conducatori masoni din istoria Statelor Unite a fost generalul Albert Pike (1809-1891). El a studiat dreptul la Harvard. A devenit avocat renumit in Sud, pledand cauzele mosierilor si ale stapanilor de sclavi. Pike a fost facut francmason in anul 1850 si membru al Ritului Scotian in 1853. In 1854 a fost numit inspector adjunct in Arkansas, unde a introdus Ritul Scotian. A fost ales Mare Comandat al Consistoriului din Louisiana in 1857. In anul 1858, Albert Pike a fost ales in Consiliul Suprem si la 2 ianuarie 1859 a devenit Mare Comandant Suveran al Consiliului Suprem, adica nici mai mult nici mai putin decat comandantul masoneriei din Statele Unite. A reusit sa ajunga de asemenea Suveran Pontif al Francmasoneriei Universale, conducator si mare preot al lumii francmasonice, totodata membru activ al Ordinului Illuminati.

Albert Pike este si fondatorul lojii masonice antisemite si criminale Ku Klux Klan, Ku Klux Klananterior numita Loja Cavalerilor Cercului Auriu, implicata in complotul finalizat cu asasinarea presedintelui american Abraham Lincoln in 1865. Aceasta loja, cerc elitist de criminali si grupare armata a celor mai inversunati extremisti contra populatiei de culoare, urma sa devina in viziunea fondatorului Albert Pike o retea imperiala sclavagista cu centrul in Cuba. Armatele ordinului numarau 100.000 de oameni gata oricand sa participe la tot felul de orori rasiale. Pike a detinut functia de Mare Dragon al Ku Klux Klan in Arkansas si a scris chiar el imnul si regulile organizatiei. In 1868 Pike isi arata public dezgustul fata de oamenii de culoare, opunandu-se dreptului la vot al negrilor si declarand in delir ca ar fi gata sa infiinteze cate o loja pentru fiecare barbat alb care s-ar opune patrunderii negrilor in administratie. Odata ce aceasta imixtiune s-ar intampla, in acceptiunea lui Pike adminstratia va fi devenit “o bataie de joc profanatoare”. In 1868 a scris: “Cand va trebui sa aleg intre a-i accepta pe negri ca frati masoni si a parasi Francmasoneria, voi parasi Francmasoneria” (citat din “50 de milioane de frati”, New York, 1937). In 1868 Pike s-a mutat la Washington unde a practicat avocatura la Curtea Federala pana in anul 1880. A murit la masa de scris din biroul sau aflat in Templul Ritului Scotian din Washington, la 2 aprilie 1891.

Albert Pike a incetatenit obiceiul infiintarii de loji chiar in cadrul bazelor militare strategice folosite intens de masoni pentru impunerea scopurilor organizatiei. Astazi, inaltul comandament al NATO este controlat de francmasonerie si ii serveste scopurile. Nimeni nu poate fi secretarul de stat al Statelor Unite daca nu apartine unei loji importante. De exemplu, fostul secretar de stat Colin Powell a fost membru al Clubului Bohemian Grove si al grupului Bildeberg.

In ceea ce priveste personalitatile politice ale Americii, unul din cei mai inraiti politicieni masoni ai tuturor timpurilor a fost presedintele SUA Harry Truman (1884-1972).

Presedintele mason Harry TrumanIn 1909 Truman a fost acceptat ca ucenic in Loja Belton din Fulton, Missouri. In 1911 a devenit membru privilegiat al Lojii Grand View, fiind, de asemenea, initiat in Ritul Scotian. In 1917 a devenit membru al Lojii Cavalerii din Kadosch. A primit gradul masonic 32 in 1919 si, la 8 luni dupa acest eveniment, a fost acceptat in Loja Orienti Charter si in Consiliul Masonic Shekina.

In 1928 a fost inititat in Loja Cavalerilor Templieri nr. 17 Missouri. In 1930 a fost ales Mare Maestru adjunct al Marii Loji din Missouri al carui membru regulat a fost intre anii 1925-1930. In 1940 a devenit Mare Maestru al Marii Loji. La 19 octombrie 1945 este investit cu gradul 33 in Ritul Scotian. In 1948, la o intalnire cu profil masonic, Truman a marturisit crezul sau: “Munca mea ca om de stat este construita pe principii masonice. Cred ca aceste principii de conducere trebuie raspandite in intreaga lume pentru ca binecuvantarea masonica sa ajunga peste tot.”

Cum a binecuvantat Truman lumea in spiritul si legea principiilor masonice? In primul rand comitand doua mari exterminari ritualice, cand a dat ordinul de anihilare a sute de mii de civili in orasele japoneze Hiroshima si Nagasaki. La ora 8 si 16 minute in dimineata zilei de 6 august 1945, acest presedinte a ordonat detonarea unei bombe atomice deasupra Hiroshimei, vaporizand instantaneu 80.000 de oameni si omorand prin arsuri, rani si radiatii alti 160.000 in urmatoarele luni. Truman a fost foarte incantat la aflarea vestii ca decimarea populatiei orasului a decurs conform planului. A glumit despre asta cu angajatii sai de pe crucisatorul Augusta, la bordul caruia se afla navigand in Atlantic. A tinut chiar sa ridice paharul in cinstea evenimentului, numind genocidul comis “un succes covarsitor”, “cel mai mare eveniment al istoriei”. Considerandu-se totusi nesatisfacut pe deplin, la 9 august 1945 da ordinul lansarii unei a doua bombe atomice, desupra orasului Nagasaki, unde sunt vaporizati 75.000 de civili, alti aproximativ 200.000 ajungand sa moara in lunile urmatoare.

Cinismul a depasit orice limite atunci cand a fost stabilita o baza medicala americana la Hiroshima, cu singura obligatie de a documenta efectele detonarii bombei asupra oamenilor, fara insa a le oferi acestora vreun tratament.

Tony Benn, membru al guvernului britanic inainte de 1964 a declarat ca Japonia era gata sa se predea cu mult inainte de a se fi aruncate bombele. Insa Truman nu voia sa arate ca stie ceva despre asta. Amiralul William D. Leahy, seful de personal al presedintelui Harry Truman, marturisea in 1950 in lucrarea sa “I was There” (Am fost acolo) faptul ca “Folosirea armelor atomice asupra populatiilor de la Hiroshima si Nagasaki nu a fost de nici un folos razboiului. Japonezii erau deja infranti si gata sa se predea”. Cercetatori independenti din lumea intreaga au concluzionat ca Japonia era gata sa se predea inca din primavara lui 1945, si ar fi acceptat aceiasi termeni care i-au fost impusi dupa ce bombele au fost detonate. Statele Unite voiau insa cu orice pret sa-si demonstreze suprematia mondiala prin puterea distructiva a noii arme si acesta a fost tot timpul principalul obiectiv urmarit.

Cand Statele Unite intra in razboi, este urmarit un anumit tipar masonic. Cealalta parte este provocata sa traga prima sau cel putin sa poata fi acuzata ca a facut acest lucru. Astfel se obtine acordul poporului american de a se inrola intr-un razboi nedrept.

De pilda, in timpul primului razboi mondial, presedintele Thomas Woodrow Wilson si consilierul sau, Edward M. House, au vrut sa provoace submarinele germane sa torpileze vasul Lusitania, oficial un vas de pasageri, care insa transporta in subsidiar tone de munitie pentru Marea Britanie. Agresiunea urma sa fie folosita ca pretext public – ulterior torpilarii vasului – de intrare a Statelor Unite in razboi contra Germaniei. Era ilegal sa transporti munitie (chiar si sub acoperamantul unei nave de pasageri) pe timp de razboi catre o tara implicata in razboi, in acest caz Marea Britanie. Comandantul Joseph Kenworth din Serviciul de Informatii Britanic a recunoscut: “Lusitania a fost trimisa intentionat, la viteza foarte mica si fara escorta, intr-o zona in care se stia ca se afla un submarin german.”

Drept urmare, submarinul nemtesc U-20 a scufundat Lusitania cu 3 torpile la 12 km in largul coastelor Irlandei, pe 17 mai 1915. Vasul s-a scufundat in 18 minute. Au murit 1200 de oameni din cei 1900 care se aflau la bord. Presedintele Wilson, care a fost de asemenea un francmason de rang inalt, s-a folosit din plin de pretextul oferit de scufundarea Lusitaniei pentru a instiga Congresul American sa declare razboi Germaniei, lucru petrecut la 6 aprilie 1917. El a castigat sprijinul poporului american sustinand minciuna ca “acest razboi ar pune capat tuturor razboaielor”.

Atacul japonez de la Pearl Harbour din insulele Haway din data de 7 Decembrie 1941 a urmat acelasi tipar, constituind pretextul de intrare a Statelor Unite in cel de-al doilea razboi mondial. Mai exact, Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations sau CFR) uneltea un plan de provocare a japonezilor care sa conduca la un atac asupra Statelor Unite. Ministrul Apararii, Harry Stimson, a scris in jurnalul sau de la vremea aceea: “Ce act diplomatic ar arunca asupra Japoniei vina si responsabilitatea primului pas?”.

Presedintele mason Franklin RoosveltDecizia luata a fost urmatoarea: pe 25 iulie 1941, presedintele Roosvelt, francmason de gradul 32 in Ritul Scotian, a inghetat toate investitiile japoneze din Statele Unite, a hotarat un embargou economic, a refuzat accesul navelor sub pavilion japonez la canalul Panama si a oferit ajutor Chinei in razboiul impotriva Japoniei. Toate acestea au fost dezvaluite de George Morgenstern in cartea sa “Pearl Harbour: the story of the secret war” (Pearl Harbour: istoria razboiului secret). Incetarea comertului japonez ar fi invins aceasta tara inevitabil pe toate fronturile.

Cu 4 zile inainte de atacul de la Pearl Harbour, Statele Unite au interceptat si au descifrat mesaje ale japonezilor despre hotararea lor de a intra in razboi cu SUA si despre iminența atacului. Aceste informatii au ajuns la presedintele Roosvelt care a pastrat o tacere absoluta si nu a reactionat in nici un fel. Chiar si guvernul sovietic l-a informat despre atacul planuit de japonezi. Insa comandamentul din Haway nu a fost instiintat niciodata. Desi Roosvelt nu si-a anuntat comandantii de armata despre iminentul atac, directorul FBI, J. Edgar Hoover (mason in loja federala nr. 1 Washington) era, de asemenea, la curent cu asaltul planuit si a pastrat tacerea. Ultima grija a presedintelui Roosvelt a fost pentru viata celor 2300 de cetateni americani care urmau sa fie decimati in atacul dezlantuit al japonezilor. A obtinut pretextul pe care si-i l-a dorit de a intra in razboi si a omorat inca si mai multi oameni!

Intrigile Americii pentru a-si justifica razboaiele au culminat cu cea mai mare diversiune politica a tuturor timpurilor: prabusirea turnurilor gemene din New York in urma unui atentat asa zis terorist la 11 Septembrie 2001. S-a descoperit din cercetari independente ca dupa ce turnurile au fost lovite de avioane, s-au folosit bombe (s-a vorbit chiar de o tehnologie inovatoare, cu plasma), amplasate anterior evenimentului in fiecare dintre cladirile care s-au prabusit. Bombele odata detonate au provocat prabusirea controlata a turnurilor. Pe 10 Septembrie 2004, Stanley Hilton a spus la emisiunea radiofonica a lui Alex Jones – Vocea Libera a Americii: “Bush a semnat personal ordinul. Bush, Rice, Cheney, Mueller, Rumsfeld si Tenet au fost cu totii implicati!”. Scopul inscenarii? Dupa cum ne-am obisnuit deja in cazul guvernului Statelor Unite, o falsa agenda politica, avand de data aceasta ca obiectiv principal suprematia in Orientul Mijlociu.

Sinistra poveste a falselor atentate de la 09.11.2001 e spusa pe scurt in acest documentar de 30 de minute..

Reclame
Acest articol a fost publicat în MASONERIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s