Liviu Dragnea trage un semnal de alarmă: România riscă să rămână fără forță de muncă


Unul dintre pericolele cu care se confruntă România este faptul că riscă să rămână fără forță de muncă, a avertizat președintele PSD, Liviu Dragnea. Multe companii se plâng de acest lucru, astfel că trebuie oferite salarii bune, condiții fiscale și de muncă, atractive, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat la Congresul UDMR de la Zalău, că nu renunță la programul de guvernare care trebuie dus la capăt pentru că aduce beneficii românilor.

„Este important să înțelegem cu ce pericol se confruntă această țară, riscăm să rămânem fără forță de muncă. Este un program de dezvoltare serios, unul de investiții foarte mare, investițiile străine au crescut, dar din ce în ce mai multe companii se plâng că încep să găsească din ce în ce mai greu forță de muncă în România. Trebuie să facem ce putem oricare dintre noi ca salariile să fie bune, condițiile fiscale și de muncă să fie atractive pentru ca românii, indiferent de etnie, să rămână să muncească în țara noastră. (…) Programul de guvernare este unul la care eu nu renunț, cred că motto-ul dumneavoastră (al Congresului UDMR – n.a.), <niciun pas înapoi, nu cedăm>> este unul care îmi convine și mie, nici eu nu cedez, programul de guvernare trebuie dus la capăt pentru că aduce beneficii tuturor românilor”, a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, de la 1 ianuarie s-au creat 110.000 de noi locuri de muncă, iar punctul de pensie va crește de la 1 iulie la 1.000 de lei.

„Fondul de burse a crescut mai mult decât dublu, iar de acestea vor beneficia toți studenții din România și cei care vor veni la proteste, trebuie să le facilităm transportul. (…) Este important ca una dintre autostrăzile viitoare din România să treacă prin Harghita și Covasna, iar o autostradă care va lega Târgu-Mureș de Iași nu va fi doar un drum pentru etnicii maghiari sau pentru cetățenii români din Moldova, ci va fi al nostru, al tuturor. Este grav că în 27 de ani, perioadă în care sau cheltuit miliarde de euro, în România nu există o autostradă care să treacă Carpații”, a subliniat liderul PSD.

http://www.activenews.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în LOCURI DE MUNCA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Liviu Dragnea trage un semnal de alarmă: România riscă să rămână fără forță de muncă

  1. simona zice:

    Dragnea uita cand taticul lui nr1 Basescu ne trimitea in Europa pe toti cei care vroiam locuri de munca ,si acum ca l-a schimbat cu tatucul nr 2 Cucuveaua Batrana Iliescu ne spunea prin 2002-2003acelasi lucru.Alo astia sunt normali la cap?! Din Caras pleaca zilnic sute de oameni la munca dincolo Banatul a invadat Anglia lucram si cu acte si fara acte cum da Dumnezeu .Nu gasesti un dictionar roman -englez in librarii .Astia de la Bucuresti cu statistica lor de doi bani de 6 ani au doar 4 milioane de oameni afara ,ori sunt incapabili sa numere ori nu pot sa spuna adevarul .Credeti-ma in Resita nu-i bloc care sa fie locuit in intregime cel putin 40%sunt plecati in lumea larga .Raman pensionarii ,cativa care mai au locuri de munca si chiar si dintre acestia tot mai au unul din familie dincolo.Despre ce vorbim?Stiti care-i scopul unui parinte azi dupa ce l-a tinut la scoala pe copilul lui …Sa plece copilul in lumea larga sa-si faca un viitor.Trist nu ?Sa ai ca aspiratie despartirea pt totdeauna de copilul tau doar ca in tara ta nu are nici un viitor .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s