MISTRETI PE COMANDA, PENTRU TRUMP JR.


Știrea că fiul președintelui SUA a venit în România la vînătoare a făcut turul presei ultimelor zile, mai ales că informațiile au fost destul de puține. Siteul DCNews anunțase ca posibilă vizita respectivă încă de la jumătatea lunii martie, dar, conform unor informații de ultimă oră intrate în posesia noastră, ea a fost perfectată mult mai devreme, cu cel puțin o lună și jumătate în urmă.

mistreti

Donald Trump Jr. a venit luni la București, cel mai probabil direct din Dubai, unde susținuse duminică o conferință, pentru o partidă de vînătoare în județul Giurgiu, pe fondul privat Singureni, aparținînd patronului PharmaVet, Sorin Stănescu.
La Singureni există două terenuri de vînătoare de tip țarc, cu mistreți, respectiv căprioare, unde vînătoare se practică exact ca pe terenul de acum celebru de la balc, al lui Ion Țiriac.
Potrivit surselor Inpolitics, administratorul domeniilor, Ion Ionel, a demarat organizarea vînătorii sus pomenite cu cel puțin o lună și jumătate în urmă, atunci cînd și-a anunțat, precipitat, interesul pentru achiziționarea unui număr de peste o sută de mistreți de la unii furnizori din țară, care să suplimenteze efectivele propriilor godaci. Nu de alta, dar nu se dorea ca fiul celui mai puternic om al lumii să plece nesatisfăcut de la vînătoare. Nu e clar dacă Ionel a reușit tranzacția respectivă în timp util, dat fiind că anumiți furnizori i-ar fi refuzat solicitările pe motiv de exigențe prea mari sub aspectul calității ”produselor”.

Interesant că, în timp ce urmașii lui Trump dădeau iama în mistreții și căprioarele mioritice, în SUA lua amploare o petiție națională, numită ”Stop murdering innocent animals for “sport”” și inițiată de iubitorii mediului, prin care se solicită interzicerea dreptului fiilor lui Trump de a mai vîna animale nevinovate. (B.I.)

http://inpolitics.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA DISTRUSA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s