Un fost ofițer FBI dezvăluie Noua Ordine Mondială (video)


Fostul agent special FBI, Ted Gunderson s-a autonumit un „realist al conspirației”. El a vorbit despre planul de instaurare a unui guvern mondial unic cu scopul de control total:

– Controlul presei

– Corupția tinerilor prin sex și droguri

– Alegerea propriilor oameni în funcții de conducere în cadrul popoarelor

– Scopul lor final este de a instaura guvernul mondial

Dezvăluirile sale sunt cutremurătoare…

A vorbit despre un grup de cult satanic; Droguri care s-au perindat prin diferite baze militare din alte țări (ceea ce confirmă ce postam cu un an în urmă despre armata americană, că misiunea ei este aprovizionarea pieței negre cu droguri, mai ales din Afganistan și Corea de Nord). Veți fi surprins de modul în care aceste droguri au fost deghizate – în saci de plastic în interiorul personalului militar mort. A confirmat că Illuminati și Satanismul, sunt sinonime.

Ascultați-l vorbind despre sacrificii de copii (în ceremonii satanice). El a fost implicat într-un caz referitor la acoperirea unei afaceri militare guvernamentale criminale, care s-a desfășurat complet. El a documentat cercul pedofil asociat cu aceasta, unde copiii au fost duși la orgii sexuale în Washington DC, până la Casa Albă! Gunderson s-a implicat în toate astea în 1987. El povestește ce s-a întâmplat cu martorul fotograf, care zbura cu avionul propriu spre Washington DC, pentru a arăta fotografiile incriminatoare. Avionul a explodat în aer! Cercul pedofil internațional „The Finders” a operat din Washington DC. Au trecut apoi de la DC la Wichita, Kansas.

Copiii dispăreau în număr de 83 pe oră în SUA, la momentul relatărilor lui Gunderson în 2005!

The Franklin Cover-up (https://www.amazon.com/gp/product/0963215809/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER ) pare a fi gaura de iepure pedofilă care denaturează ancheta asupra cercurilor pedofile de sus a Washingtonului, până la Casa Albă! Sclavia sexuală este în viață și, din păcate, înfloritoare! Ascultați ce spune Gunderson despre un băiat, care a devenit subiect al unui „proiect de control al minții sub acoperire al CIA și folosit ca sclav sexual”. Programul de control al minții MK-Ultra a fost dezvoltat în Statele Unite cu și de la oamenii de știință germani după al doilea război mondial (care au fost aduși în SUA și schimbată identitatea prin Proiectul Paperclip).http://burebista2012.blogspot.se/2013/10/programele-de-control-mintii-si.html sauhttp://burebista2012.blogspot.se/2013/10/proiectul-monarch-controlul-absolut-al.html  șihttp://burebista2012.blogspot.se/2013/10/proiectul-monarch-controlul-absolut-al_6.html

În Baza Forțelor Aeriene Offutt (Sarpy County, Nebraska) a fost administrat MK-Ultra, potrivit luiGunderson. Gunderson spune că americanii nu văd ce se întâmplă în spatele scenei!

El spune că a aflat, că asasinarea lui John F Kennedy a fost „o lovitură comună a CIA și a mafiei din Chicago„, el susține că Pearl Harbor (7 decembrie 1941, când japonezii atacă și distrug o mare flotă americană din Pacific, care a fost apoi și motivul oficial al intrării SUA în război), a fost de asemenea o operațiune acoperită (steag fals). Vorbește despre Incidentul cu secta Davidienilor din Waco, Texas, despre cum au fost împușcați 4 agenți ATF în cap – cu o lovitură de lunetist, aparent de sus. Acei patru agenți au fost la un moment dat foști bodyguarzi pentru președintele Bill Clinton.

Vorbește despre bombele din mașina din 1993 de la subsolul World Trade Center. El pune la îndoială acțiunile FBI privind incidentul respectiv și aduce din nou în atenție alte probleme, cum ar fi pedofilia din Washington DC. ,,Există o clică necinstită în guvernul nostru, care se află în spatele actelor teroriste, astfel încât să poată promova legi ca Patriot Act”, potrivit lui Gunderson. ,,Mulți congresmeni votează pentru astfel de legi „proaste” deoarece ei au fost șantajați prin sex și droguri”, potrivit lui Gunderson.

Timothy McVeigh, de la dezastrul (așa-zis atac terorist) din clădirea federală din Oklahoma City (19 aprilie 1995),    https://www.amazon.com/gp/product/1885395221/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER, se afla în Forțele Speciale, instruit să fie un asasin al CIA și a lucrat în programul de droguri al CIA. McVeigh, se presupune că avea un microcip în fese, astfel încât agenții CIA să-l poată urmări, conform lui Gunderson. El susține că Oklahoma City a fost săvârșită de alții decât de McVeigh, eventual 11 alte persoane implicate (ca de obicei, ni se arată pe altcineva care ar fi efectuat actul terorist).

Ascultați ce spune Gunderson despre operațiunile de urmărire a computerelor, cu o ușă capcană construită pentru a recupera informația „promisă” a software-ului informatic colectat. Gunderson vorbește despre operațiunea steag fals 9-11. Un anume Patterson din New Jersey, individul a fost liderul teroriștilor din 9-11, potrivit lui Gunderson. Povestea pe care o spune este inedită și este de necrezut! Trebuie să-l ascultați începând cu min. 52 pe cronologia video. O poveste cu adevărat șocantă spusă de un fost agent FBI.

Acoperirea este reală, în viață și înfloritoare în Statele Unite, potrivit lui Gunderson.

El spune: „Trebuie să trezim societatea adormită de astăzi din America. Cultele satanice funcționează în colaborare cu indivizi secreți din guvern și reprezintă o amenințare. Cine le va scoate și le va lua?

Ted Gunderson a trecut în eternitate la 31 iulie 2011, murind de cancer la vârsta de 82 de ani. America îi datorează multă recunoștință pentru ceea ce a încercat să expună, dar nimeni nu voia să-l asculte.

Aici este videoclipul de o oră și 3 minute al fostului agent FBI, care dezvăluie informațiile de mai sus și mult, mult mai mult.

„Conspirația tăcerii” nu este teoria conspirației! 


    sursa: http://www.ascensionwithearth.com

toate așa-zisele atacuri teroriste au fost ,,inside operation” sau ,,steaguri false” nu vă lăsați prostiți odată, și încă odată… priviți video:

http://burebista2012.blogspot.nl/

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.