Întoarcerea finală la Matrice


Mulți oameni au gustat ceea ce înseamnă bucuria și pacea din 5D, în timp ce au avut un picior în 5D, iar pe celălat în 3D. Cu toate acestea, unii ar putea fi trași înapoi în 3D pentru o perioadă scurtă de timp. De ce ai vrea vreodată să intri înapoi în Matrice după ce ai gustat din viața bună? Noi toți facem tot ce putem în acest timp de schimbare tumultoasă, care a fost prezis cu mult timp în urmă. În timp ce privim la atât de mulți oameni care cad în zbaterile dificile ale vieții, datorită alegerilor lor, noi vom continua să ne facem „munca” pentru noi înșine și să încercăm să acționăm conform Regulii de Aur.

Trucul pentru a naviga în această viață, este să folosiți Matricea pentru ceea ce aveți nevoie, în timp ce se străduiește spre o dizolvare completă a ceea ce nu slujește umanității. Dacă vi s-a întâmplat asta, fiți siguri că nu ați regresat din ascensiune. Mergând înapoi în 3D, te simți ca o târâtoare prin nămolul negru și gros. După ce totul este spus și făcut, este de fapt un pas mare spre progres. Unii oameni au găsit să lupte pentru a exista în afara Matricei, ceea ce este ironic, deoarece dacă suferiți, atunci este greu să ajungeți la energiile 5D.

Pare a fi o îndemnare în acest moment la un nivel subconștient de a avea grijă de lucrurile cu care nu am vrut să ne confruntăm sau de care am renunțat, sperând să se întâmple o mare schimbare în afara lumii „reale”. În ultima vreme am vorbit cu oameni care au fost neliniștiți sau nehotărâți de anumite decizii monetare sau de viață, din cauza viitorului proorocit al ascensiunii. V-ați păstrat banii în afara băncilor din cauza discuțiilor despre colapsul financiar? Ați decis să nu depuneți declarații fiscale, deoarece știți că nu există o lege care să o impună? Poate ați sperat că taxele pe proprietate vor pica? Ați renunțat la vânzarea unei case deoarece investiția dvs. pentru pensionare este mai bună în domeniul imobiliar decât în bancă?

Efectuând una sau mai multe dintre aceste alegeri, putem deveni limitați în modul în care putem trece prin labirintul Matricei. De fapt, ea ne poate trage în jos în depresie sau greutăți dacă refuzăm să lucrăm în cadrul ei, sau să folosim sistemul monetar. Deși este admirabil, pentru cei care doresc să trăiască în afara sistemului trebuie să-și crească propria hrană, realitatea pentru majoritatea oamenilor este că, pentru a se concentra asupra creșterii lor spirituale, ar avea nevoie de magazine alimentare ecologice, aer condiționat și facilități moderne, precum mașină de spălat, apă caldă, etc. Iar pentru a locui cu familia îți trebuie o locuință, fie cumpărată sau închiriată, iar pentru asta îți trebuie bani. Dacă vă folosiți de sistem, în timp ce vă scoateți mintea din Matrice suficient de mult pentru a vă bucura de momentul Acum, merită. La urma urmei, dacă sistemul se blochează, toți vom fi blocați împreună pentru o perioadă scurtă de timp.

Noi toți ar trebui să ne întoarcem către viață ca niște supraviețuitori. Ca om pe Pământ în anul 2017, toți merităm abundența și comoditatea dacă o alegem. La urma urmei, mulți dintre noi suntem obișnuiți cu replicatoarele din navele noastre spațiale. Cu siguranță, puteți alege să faceți tot ce puteți cu lumea în care trăim. Lucrurile nu s-au schimbat peste noapte și pentru moment nu poți face decât ceea ce te face cel mai fericit ca să te concentrezi pe responsabilitățile și scopul vieții tale. Dacă v-ați simțit presat să vă retrageți din sistem și să reveniți la viața din anii 1800, puteți respira adânc și puteți trăi cu ceea ce vă simțiți bine și ceea ce vă va face mai confortabili, în timp ce sunteți cât mai ecologici și mai responsabili din punct de vedere social fără suferinţă.

Ceea ce am hotărât este că nu am venit aici să murim de foame dacă camioanele nu livrează marfa în magazine, dar nu am venit nici ca să fim toți fermieri. Ideea este că nu trebuie să ne planificăm viitorul din teamă. Deși poate părea că mergi împotriva regulilor „unde îți concentrezi atenția, acolo vor curge fluxurile de energie„, coborârea în Matrice pentru a-ți satisface nevoile de bază sau pentru a înlăturalanțurile trecutului, te va propulsa în continuare în cel mai înalt nivel al probelor viitoare. Chiar te ajută să fii în momentul „Acum”, nu legat de trecut sau îngrijorat de viitor, chiar dacă ești încă în Matrice. Suntem aici pentru a schimba 3D-ul de la partea inferioară a bazei în sus și, pentru a face acest lucru, trebuia să știm ce pare a fi liber pentru un timp. Acum, cu o conștiință mai înaltă și cu mai multă răbdare, suntem capabili să abordăm lucrurile pe care le înlăturăm în legătură cu gospodăriile, legalitățile și finanțele.

Aceasta include:

Treceți prin elementele materiale ușurându-vă încărcătura – Dați-le prin caritate cu re-intenționare sau aruncați câteva lucruri. Da, este bine să contribuiți ultima oară la depozitul de deșeuri. Veți schimba modul în care cumpărați lucruri materiale în viitor, nu mai sunteți atât de neglijent, și nu veți contribui niciodată la groapa de gunoi așa cum ați făcut-o înainte.

Vânzarea unei case sau mutarea într-un oraș nou – Poate vă gândiți că prețul spre vânzare este mic acum și sperați ca pe viitor să crească. Dacă aceasta cântărește foarte mult, este mai bine să vă eliberați acum de ea și să trăiți pentru azi, nu pentru viitor. De asemenea, nu trăiți pentru nevoile altcuiva sau pentru atașamentele materiale.

Schimbarea locului de muncă, chiar dacă iei un loc de muncă într-o industrie a Matricei – Atâta timp cât nu răniți planeta sau pe alții, există modalități de a elimina energia negativă legată psihologic de bani sau de o anumită industrie, precum și de modalități de a aduce lumina în industrie prin imersiunea în ea. În momentul de față, folosim banii ca metoda noastră de schimb și ne putem concentra pe dezvățarea noastră în altceva, dar trebuie să mâncăm și să avem un acoperiș deasupra capului pentru a contribui în mod pozitiv la conștiința colectivă.

Dacă nu aveți un loc de muncă și sunteți nefericit sau dacă aveți o slujbă și nu vă place, depinde de voi să faceți ceva în legătură cu asta. Dacă trebuie să vă faceți temporar un loc de muncă în interiorul sistemului Matricei, nu vă simțiți vinovat sau că nu mai reușiți din punct de vedere spiritual. Mai mult decât probabil, va fi doar un mijloc temporar de susținere care va deschide ușa spre ceva mai bun. Cheia este să fii fericit în ceea ce faci pentru un schimb de energie.

Luați-vă pauze în relații astfel încât fiecare persoană să poată lucra singură sau să începeți o nouă relație – Oamenii se schimbă, vibrațiile se schimbă. Uneori avem nevoie de ceva timp să fim singuri sau de o schimbare a ritmului pentru a face din nou o relație să înflorească. Unii oameni se eliberează dintr-o relație care deschide ușa pentru un meci mai bun. Legalitatea divorțului este oribilă, dar odată ce totul se termină și te simți eliberat, îți dai seama cât de mare a fost controlul legal al căsătoriei. Învățați să faceți alegeri diferite în viitor care să vă permită creșterea spirituală între două persoane.

Finalizați mai multe proiecte în ordine pentru a vă concentra pe una sau două în loc de prea multe – Cine are o listă cu lucruri de făcut? Acum este momentul să acordați prioritate acelora de care v-ați temut, astfel încât să puteți acorda timp acelora care vă vor ajuta să vă deplasați spre un viitor mai bun.

Luați-vă o pauză de la supraîncărcarea mass-mediei alternative – Este foarte probabil ca în acest moment mulți oameni să fie suprasaturați pe creier și trebuie doar să spună: STOP, acum ascult totul și intru în comuniune profundă cu Sinele superior. Luați-vă câteva zile libere de internet sau poate chiar o pauză de o săptămână, să nu vă gândiți la nimic metafizic, adevărat sau spiritual. Încercați să vedeți cum vă simțiți. Duceți-vă la camping sau scufundă-te într-un film 3d (o comedie, o poveste de dragoste sau ceva de inima ușoară … și mergi înainte și plângi dacă simți asta!).

După ce aflăm că totul provine dintr-o sursă infinită, realizăm necesitatea de a opri invocarea protecției în substituirea deținerii luminii și întunericului din interiorul nostru – Transmutarea vs. evitarea acum, este cheia. Fă-ți temerile cele mai întunecate și vezi cum te eliberează de tine. Spunând că ai nevoie de protecție, arată că nu stai în suveranitatea ta ca cocreator al acestei realități.

Alătură-te comunității 3D cu cei „adormiți” pentru a vă împărtăși vibrațiile – Acest lucru înseamnă că nu mai ești un pustnic de teamă că alții o să te tragă în jos. Ați avut suficient timp să vă pregătiți și acum este nevoie de lumină și vibrații. Sunteți „cizmele de pe pământ”.

Mâncați înghețată din când în când sau alimentul preferat! – În mod moderat și organic, dacă este posibil. Nu te va ucide, deoarece pe planetă există multe alte lucruri mai rele destinate uciderii omenirii. Suntem de asemenea aici ca să trăim ca o ființă umană și să ne bucurăm de ceea ce experimentăm. Uneori trebuie să aruncăm regulile pentru un moment și să trăim din nou ca un copil. Acest lucru poate fi văzut ca întoarcerea finală în Matricea 3D pentru a vă pregăti pentru noul dvs. rol după ce se produce evenimentul mult așteptat. Toată lumea vrea să știe ce este evenimentul și când va avea loc.

După părerea mea, se va întâmpla când vom face acest lucru. Se va întâmpla când vom face tot restul muncii necesare în viața noastră pentru a ne elibera, pentru a putea să ne facem noul loc de muncă. Cu alte cuvinte, câți dintre voi ați putea să vă ridicați și să vă mutați într-o clipă pentru a servi umanitatea? Acest lucru poate fi un pic drastic ca exemplu, dar problema este aceea că mulți oameni au atât de multe fire care-i leagă, că au devenit prea copleșiți să înceapă să lucreze la ea și au așteptat să aibă loc un miracol pentru a fi eliberați.

Miracolele sunt reale, dar nu pot să apară dacă le blocăm. Amintiți-vă, de asemenea, nu totul din Matrice este în afara obținerii. Îngrijind angajamentele anterioare vă permite să vă concentrați mai mult pe ACUM, care va deschide portaluri pentru niveluri mai ridicate de conectare. Acum este momentul să vă ocupați de responsabilitățile dumneavoastră. Deși poate veți avea nevoie de sânge, transpirație și lacrimi acum, te vei simți mult mai ușor în cele din urmă și vei fi gata pentru orice te invită Universul să faci.

Mulți dintre noi nu au nici o idee despre ceea ce suntem cu adevărat clarificați la nivel multidimensional atunci când ne întoarcem mânecile și ajungem să lucrăm în iluzia noastră 3D. Dacă sunteți unul care nu suferă în afara Matricei, atunci vă încurajez să continuați să străluciți. Pentru cei care trebuie să sape mai adânc și mai întunecat, știți că este bine să deschideți dulapul 3D pentru a vă re-vizita scheletul pentru totdeauna.

Să sperăm că este ultima întoarcere și, colectiv, dacă ne vom ocupa odată pentru totdeauna de responsabilitățile noastre, putem continua să avansăm într-un ritm mai rapid.

Sursa: Michelle Walling / http://humansarefree.com

       Drum drept spre Lumină!

https://burebista2012.blogspot.ro

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERAn(trezirea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.