Fotografii nemaivăzute din Coreea de Nord. Un fotograf din Malaezia a surprins scene inedite din țara comunistă


Fotograful Reuben Teo din Malaezia a reușit să surprindă imagini inedite din țara comunistă, considerată una dintre cele mai „închise” ţări din lume. Imaginile realizate de el arată fața nevăzută a capitalei Phenian. De altfel, fotograful consideră că pozele arată o față diferită a Coreei de Nord, diferită de cea care apare adesea în presă.

„Țara este foarte curată și pot să spun că poate fi comparată cu Japonia când vine vorba despre curățenie. Puneți Coreea de Nord pe lista de destinații exotice care trebuie vizitate”, a spus fotograful din Malaezia.

Fotografiile apar în contextul în care tensiunile în jurul Peninsulei Coreene sunt foarte ridicate, în urma unei retorici tot mai ferme atât din partea SUA, cât și din partea Coreei de Nord, dar și altor părți implicate.

by Fotograful Reuben Teo din Malaezia a reușit să surprindă imagini inedite din țara comunistă, considerată una dintre cele mai „închise” ţări din lume. Imaginile realizate de el arată fața nevăzută a capitalei Phenian. De altfel, fotograful consideră că pozele arată o față diferită a Coreei de Nord, diferită de cea care apare adesea în presă. „Țara este foarte curată și pot să spun că poate fi comparată cu Japonia când vine vorba despre curățenie. Puneți Coreea de Nord pe lista de destinații exotice care trebuie vizitate”, a spus fotograful din Malaezia. loading... Fotografiile apar în contextul în care tensiunile […]

https://www.cocoon.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s