Iohannis s-a întâlnit cu ONG-urile lui Soros pe post de „societate civilă” Klaus Iohannis: Rolul societății civile a devenit unul extrem de puternic în prezent


Nota Redacției:

Nu uitați : De câte ori auziți „Societate Civilă” să știți că e vorba de ONG-urile lui Soros.

Implicarea lor în politică violează principiul de bază a Democrației: un om, un vot.

Căci câțiva zeci de neica nimeni nealeşi de nimeni, reprezentând maxim câteva zeci sau sute de voturi, dar bine finanțați din spate ajung să aibă o influență politică şi să pună o presiune politică nepermisă.

Tocmai această influență anti-democratică din politică, a ONG-urilor lui Soros, este lăudată de Iohannis. Cităm:

Iohannis: „Rolul societății civile a devenit unul extrem de puternic în prezent, dacă este să ne raportăm la evenimentele recente”, a arătat Iohannis referindu-se la implicarea ONG-urilor lui Soros în protestele recente din Piața Victoriei proteste pe care chiar el le-a ațâțat.

Practic ONG-urile lui Soros au devenit ca pe vremea bolşevicilor „brațul armat din stradă” al Sistemului Progresist Internaționalist.

Foto ONG-urile lui Soros chemate la Cotroceni la numirea lui Cioloș ca Prim-Ministru

Organizațiile nonguvernamentale demonstrează că au o capacitate formidabilă de a se solidariza în rezolvarea problemelor, iar rolul societății civile a devenit unul extrem de puternic în prezent, afirmă președintele Klaus Iohannis în mesajul transmis cu ocazia celei de-a XV-a ediții a Galei Societății Civile.

„Ajunsă la cea de-a XV-a ediție, Gala Societății Civile este deja un eveniment cu tradiție, fapt pentru care vă felicit și vă transmit gândurile mele bune cu speranța că veți continua să promovați Binele în România. Cu acest prilej, felicit pe toți cei înscriși în competiție, pentru că implementează proiecte menite să producă schimbări pozitive în societate. Apreciez în mod deosebit această festivitate pentru că oferă recunoaștere și vizibilitate proiectelor de succes și, totodată, oamenilor care au muncit, s-au dedicat și implicat pentru a face bine”, se arată în mesajul președintelui transmis luni AGERPRES.

El a felicitat întreg sectorul asociativ pentru „seriozitatea și dăruirea cu care servește și apără interesele oamenilor și ale comunităților”, subliniind faptul că admiră modul în care a reușit de multe ori să protejeze pe cei vulnerabili, democrația, statul de drept, pădurile și parcurile.

„Sunt enorm de mulți oameni și asociații care merită aprecierea mea pentru că s-au dedicat în ajutorarea familiilor, femeilor, copiilor, persoanelor cu nevoi speciale și a celor care provin din medii dezavantajate. Mai mult, de fiecare dată când cultura, patrimoniul, clădirile, bogățiile naturale au fost în pericol salvarea a venit de la dumneavoastră, ați găsit imediat soluții, v-ați adunat forțele, cunoștințele și ați acționat. Apreciez sprijinul pe care îl oferiți de fiecare dată, cu promptitudine, atunci când vine vorba de schimbări și reforme legislative. Pe această cale, vă încurajez să continuați să contribuiți activ, să vă exprimați liber punctele de vedere pentru că numai în acest mod putem ajunge la un consens care să aibă și efecte pozitive”, menționează Klaus Iohannis.

În opinia președintelui, sectorul neguvernamental a reușit să se impună ca factor determinant în societate pentru că și-a asumat schimbări reale, legat de buna guvernare sau de îmbunătățirea vieții oamenilor din diferite comunități.

„Societatea civilă, de-a lungul timpului, a reușit să se dezvolte și să se organizeze prin asumarea responsabilității în fața unor nevoi sau probleme. Cei prezenți în cadrul acestui eveniment reprezentați motorul schimbărilor bune din România, prin muncă și implicare activă în comunități, prin faptul că reușiți să lăsați o amprentă pozitivă în viața multor oameni. Organizațiile nonguvernamentale demonstrează că au o capacitate formidabilă de a se solidariza în rezolvarea problemelor, nu numai prin identificarea și scoaterea lor la lumină, ci prin implicare concretă, cu răspunsuri și soluții practice. Rolul societății civile a devenit unul extrem de puternic în prezent, dacă este să ne raportăm la evenimentele recente”, mai arată președintele Iohannis.

El a susținut că, în calitate de președinte, a discutat cu reprezentanți ai societății civile, din domenii diferite și a apreciat dorința de implicare și mai ales ideile valoroase. „Ca mediator între stat și societate, întotdeauna voi încerca să facilitez un dialog deschis și onest pentru că doar așa consider că putem progresa împreună. Vreau să colaborăm la fel în continuare, să lucrăm împreună, să împărtășim și să învățăm unii de la alții pentru a putea avansa proiecte care să aducă rezultate concrete și de lungă durată”, subliniază Klaus Iohannis.

http://fluierul.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s