Activitatea politica a Francmasoneriei


Masonerie politica: balul masonic de inaugurare a investirii a lui Barack Obama.

In lupta impotriva emanciparii spirituale a omului, Francmasoneria s-a mobilizat la toate nivele aruncand in joc nazismul, comunismul si capitalismul. La banchetul Marii Loji a Frantei din 18 septembrie 1886, francmasonul Gonard a spus: “Noi, francmasonii, declaram formal ca nu ne ocupam nici de religie, nici de politica. Dar ele sunt principala noastra preocupare!”.

In fratia intunecata a Francmasoneriei, un procuror mason nu poate acuza un alt frate mason, un functionar francmason nu poate da in vileag frauda superiorului sau francmason. Judecatorii masoni sunt mai loiali Ordinului decat legilor statului in care activeaza. Asa se explica si nenumaratele cazuri de favorizare a infractorului (prin neinceperea urmaririi penale sau prin pedepsele cu suspendare), precum si lipsa unei legi organice a raspunderii magistratilor. De asemenea, un politist mason poate acoperi urmele unui criminal mason. Politicienii masoni isi vor servi in primul rand fratia si doar mai apoi, eventual, interesul national sau uman. Directorii de banci masoni prefera sa devalideze o tara prin acordarea frauduloasa de credite fratilor din loji, respectiv prin blocarea imprumuturilor pentru toti nemasonii, uneori impingandu-i pe acestia la faliment.

Pentru Francmasoneria corupta, loialitatea si privilegiile nu au insa de-a face cu fratii ca indivizi, ci ca unelte in exercitarea planurilor puternic ocultate ale Ordinului. In interiorul Francmasoneriei toata lumea este incurajata sa vrea mai multa putere, mai mult control, si pentru asta exista o perpetua framantare si o conspiratie continua chiar intre membri. Daca lupta pentru exercitarea controlului in interiorul francmasoneriei se lasa cu victime in mod periodic, lupta pentru controlul mondial este insasi conspiratia Masoneriei impotriva a tot ce nu este masonic, iar aceasta conspiratie se lasa cu victime in randul celor usor de manipulat si functioneaza prin intermediul privilegiilor de orice fel pe care fratii masoni si le acorda intre ei, in detrimentul a tot ce nu este masonizat.

Aceasta practica a fratilor masoni de a se favoriza unii pe altii in numele conspiratiei mondiale este frecvent intalnita in toate guvernele lumii. Cu greu mai poate fi gasit azi un politician cunoscut care sa nu fie arondat unei loji masonice.

Lideri politici masoni: George W. Bush, Vladimir Putin, Bill Clinton, Yitzhak Rabin, King Hussein of Jordan

In administratia centrala a FMI si la Banca Mondiala cea mai mare parte a oficialilor de rang inalt sunt francmasoni.

Baroneasa Philippine de Rothschild impreuna cu directoarea FMI, Christine Lagarde. Baroneasa poarta la gat un talisman cu demonul Baphomet.

Lojile masonice au o mare influenta asupra Comisiei Europene din Bruxelles si a Parlamentului European din Strasbourg. Marele Orient Belgian este infiltrat in esaloanele superioare ale Comisiei Europene unde influenteaza deciziile luate de acest corp executiv. Marea Loja a Frantei are membri foarte influenti atat in Comisie cat si in Parlament. Conform jurnalistului lituaniano-american Valdas Anelauskas, CIA-ul a finantat inca din anii 1960 organizatiile secrete care au creat Uniunea Europeana (supranumita si Statele Unite ale Europei).

BIROCRATIA care s-a dezvoltat si s-a diversificat de atunci incoace pana la nivelul la care nimic nu mai poate fi realizat fara un teanc de acte, o gramada de birouri implicate, proceduri greoaie (adesea inutile) si foarte mult timp pierdut pe holurile institutiilor, este o masura special gandita in scopul folosirii blocajului birocratic drept paravan pentru actiunile deliberate de abuz, santaj, tergiversare si descurajare de catre sistemul masonic in functiune a demersurilor catre normalitate intreprinse de cetatean.

In perioada in care a fost director al Bibliotecii Nationale din Paris, Bernard Fay – istoric francez si antimason declarat – a desfasurat o cercetare valoroasa in arhivele societatilor secrete si a dat publicitatii numele a 17.000 de conspiratori infiltrati la toate nivelele in sfera politicului si conex. Drept urmare, guvernul Vichy (1940-1944) a deportat in lagare 520 de francmasoni considerati periculosi si a executat 117 considerati foarte periculosi. Mai tarziu, francmasonii au vrut sa-si ia revansa. Bernard Fay a fost condamnat in 1953 de un tribunal de razboi la inchisoare pe viata. Dupa 7 ani insa, in 1960, el a fost gratiat de presedintele Charles de Gaulle.

In cartea sa “Clubul Iacobinilor” (Le club des Jacobins sous la Troisieme Republique), istoricul francez Paul Nourrisson povesteste despre cum sunt discutate toate legile mai intai in Loja Marele Orient al Frantei si doar mai apoi ajung in Parlament. Iar fenomenul nu e deloc unul izolat sau rarisim, dimpotriva. In incercarea de a-si apara public pozitia dictata de loja, unele figuri din mediul politic si economic ies ulterior la rampa cu declaratii dintre cele mai dispretuitoare adresate societatii careia pretind ca ii reprezinta interesele. Iata cateva exemple recente din Romania..

Dispretul public afisat la unison de reprezentanti ai mediului politic si economic din Romania

Daca ne gandim chiar si numai la felul in care se fac legile (parlamentarii pot parasi plenul sau pot sa nu fie prezenti in plen atunci cand se dezbat legi, special pentru a nu fi adoptate din lipsa de cvorum acele masuri cerute de societate dar neagreate de loji) realizam ca insasi sistemul legislativ este gandit de asa natura incat sa perpetueze falsa neputinta sub masca falselor bune intentii. Iar daca societatea se autosesizeaza chiar si numai in ceea ce priveste absenteismul nejustificat al parlamentarului de la propriul servici de interes public, acesta beneficiaza oricum de imunitate.

Autorul de materiale documentare masonice Jean Bidegain povesteste in cartea sa “Masti si fete masonice: documente nepublicate” (Masques et Visages Maconniques: Documents inedits) despre faptul ca francmasoneria franceza avea o societate special creata pentru indoctrinarea comunista a membrilor ei cu o teorie grosolana despre imperialismul militant socialist. Ea se numea La Chevalerie Du Travail. Bidegain a subliniat faptul ca toata politica din actualul sistem este o politica masonica iar asta nu serveste progresului umanitatii, ci numai intentiilor secrete ale conspiratiei, care aproape fara exceptie sunt construite pe principiul “Dezbina si stapaneste!” sau „Prin haos la ordine!” (propriul haos, propria ordine). Aceste traditii, predate intens in cluburile masonice destinate indoctrinarii membrilor, sunt menite sa distruga conceptele despre armonie ca baza a existentei societatii.

Iar cand vorbim despre ARMONIE, includem aici orice act care are legatura cu binele tuturor fiintelor, nu doar cu binele unor fiinte in detrimentul altora. Guvernele lumii functioneaza insa pe princicpiul grupurilor de interese si, dincolo de orice justificare isi gasesc vizavi de masurile nepopulare luate impotriva propriilor popoare, nici o justificare nu mai poate sta in picioare atunci cand vine vorba de sustinerea voita si fatisa a torturii si crimei savarsite impotriva fiintelor necuvantatoare – insumand toate acele fiinte care nu se pot reprezenta singure, ci doar prin intermediul nostru, al celor carora ne place sa ne spunem „oameni”. Iata o mostra din 2016 a hotararilor prin care Guvernul si Parlamentul Romaniei isi atesta natura satanica, nu prin masuri fiscale de tip feudal sau prin justitia stramba, ci prin REFUZUL de a combate suferinta regnului animal supus abuzurilor si atrocitatilor de tot felul..

Doina Silistru (senator PSD), sefa Comisiei de Agricultura din Senat, actionand impotriva protectiei animalelor contra torturii si atrocitatii.

Acest caz nu este insa unul izolat. Parlamentarii si guvernantii nostri emit in fiecare zi legi abuzive, profund nedrepte, care sfideaza nu doar logica, ci si realitatea din teren si insasi bunul simt universal. Fenomenul guvernarii distructive petrecut actualmente la o scara atat de mare si pornind de la un nivel atat de inalt are legatura cu apartenenta legiuitorilor stiuti si nestiuti la suprastructuri esentialmente demonice, suprastatale, din care actiunile voit distructive isi trag seva in integralitate. Desi propaganda oficiala incearca sa ne convinga prin toate mijloacele si pe toate caile ca raul imens din aceasta tara are drept sursa incompetenta si feluritele incardasiri dintre golanii locali, a sosit vremea sa reflectam asupra tiparului de manipulare folosit. O utilizare de data recenta a unui astfel de tipar a fost guvernul tehnocrat. S-a incercat pe aceasta cale inducerea ideii conform careia ministrii guvernului Ciolos sunt liberi de structuri, ne arondati politic grupurilor de interese, in masura sa ia decizii conforme doar cu pregatirea lor tehnica din domeniul de activitate vizat de ministerul pe care il reprezinta. Sa comparam insa calitatea de tehnocrat, adica ce pretind acesti oameni ca sunt, cu ceea ce sunt ei de fapt daca le studiem cu atentie CV-ul..

Tehnocratii romani au scoala politica a ministerelor de interne din tarile in care au activat sau activeaza.

Observam ca toti au la activ scolile politice ale ministerelor de interne din tarile in care au activat sau activeaza, asta insemnand ca sunt inregimentati in structurile politico-economico-militare globale si raspund la comenzile Francmasoneriei prezente la toate nivele in cadrul acestor structuri. Daca examinam si apartenenta la organele politico-economice internationale pentru care oamenii acestui guvern au lucrat si lucreaza, controlul exercitat de la Bruxelles si de la Washington asupra treburilor de stat ale Romaniei devine un fapt confirmat pe deplin.

Apartenenta la structuri straine a oamenilor de stat din guvernele Romaniei

Sa ne aducem aminte si cum s-a instaurat guvernul tehnocrat: prin moarte, prin specularea politica a unui eveniment infiorator (incendiul din clubul Colectiv). Un eveniment care a reverberat in mass media controlata de masoni ca nici un altul, dezbatut public intr-atat de intens incat sa legitimeze dizolvarea peste noapte a unui intreg guvern anterior (de altfel plin de probleme) in vederea instaurarii unuia complet nou (pretins mai bun).

Cand asistam insa la o inlocuire intr-atat de radicala a unei tabere de putere cu o alta, in lumea francmasonica a grupurilor de interese care poarta razboiul suprematiei un eveniment tragic declansator al unei astfel de schimbari nu poate fi nicidecum unul intamplator. Nimic din evenimentul Colectiv nu a fost o intamplare, din nici un punct de vedere. Drama Colectiv este cu mult mai mare decat suferintele oamenilor pe care i-am vazut la televizor. Dar asta este deja o alta poveste, una extrem de intunecata, pe care fiecare o poate cerceta pe mai departe dupa propria pricepere si vointa.

Problema nu este insa ca DOAR ACEST GUVERN sau DOAR GUVERNUL simuleaza independenta de supra-structuri in conditiile in care aceasta independenta nu exista. Problema este ca o intreaga pleiada de personaje numite politic in fruntea celor mai importante institutii ale statului sunt niste nulitati neavenite cumparate de Francmasoneria internationala special pentru a fi puse pe functii in vederea indeplinirii ordinelor avand legatura cu sabotarea economiei, justitiei, mediului, educatiei, sanatatii pana in punctul in care, devenite neperformante, institutiile, companiile, mecanismele de tara sunt preluate de stapanii capuselor locale in vazul lumii intregi, acestia devenind tiranii de facto ai tarilor bantuite de coruptie si de acalmie sociala generalizata.

Asa se explica managementul voit neperformant care a falimentat sistematic spitalele, scolile, institutele de cercetare, transporturile, industria producatoare din toate domeniile. Nu este cazul sa presupunem ca cei NUMITI in functii de conducere sunt niste oameni care, daca ar fi lasati, ar fi in stare sa performeze. De cele mai multe ori, diplomele, cv-urile si studiile acestor lideri, manageri sau directori sunt masluite in proportie de 100% pentru a da falsa impresie ca personajul respectiv a reusit in viata ca urmare a propriilor merite si calitati, cand de fapt singurul sau „merit” si singura sa „calitate” este ca s-a vandut fara dureri de cap celor care i-au oferit un mijloc de locomotie, 4 pereti, o functie, un salariu, niste insigne, niste diplome, cateva excursii, cartabos sau aparitii la tv. Drept urmare, asistam azi, ca si acum 50 de ani, la situatia in care indvizi cu vocatie de cizmari s-au trezit peste noapte luati in seama de o lume care in mod normal nu ar fi avut niciodata ce sa discute cu ei. Aceasta este adevarata „valoare” care caracterizeaza cea mai mare parte a Masoneriei contemporane.

Sa luam un exemplu de data recenta: managerul penal si suburban al Spitalului clinic Nicolae Malaxa din Bucuresti. Este vorba de masonul Florin Secureanu (rezonanta securista a numelui nu este o coincidenta!). Atunci cand nu pozeaza intr-o persoana onorabila, realitatea sinistrului personaj este urmatoarea:

 

Insa un asa delincvent politic, un parvenit si un neica nimeni, nu ar putea sa faca pe nebunul daca nu ar fi incurajat si tinut in brate de o pleiada intreaga de necurati, avand legaturi intre ei pe linie masonica pana la cel mai inalt nivel cunoscut al structurilor politice internationale din actualul sistem.

Reprezentanti romani si straini ai Ordinului masonic de Malta

11. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma.

Sistemul financiar masonic

Aristotel a scris in lucrarea sa “Politica”: Lucrul detestat dar cu cele mai „profitabile” ratiuni de a exista este CAMATARIA, caci face un castig din banii insisi, nu din obiectul lor natural. Pentru ca banii au fost meniti sa fie folositi ca etalon al schimbului de bunuri, nicidecum pentru a se inmulti intre ei prin dobanzi, tocmai de aceea, dintre toate modurile de a te imbogati, acesta este cel mai nefiresc.

In Babilon, dobanda legala era de 30% pe an pentru bani si 50% pe an pentru grane. In Asiria nu exista nici o limita superioara a dobanzii. Fermierii erau deseori atat de inglodati in datorii, incat literalmente mureau de foame impreuna cu familiile lor. Acest fapt ducea la o explotare barbara a omului de catre om, diseminabila peste tot in lume pe masura punerii la punct a unui sistem de sclavie economica, ierarhizat, centralizat si tot mai abil reglementat.

Economistul irlandez Margrit Kennedy a aratat ca un imprumut cu dobanda de 1% se dubleaza in 70 de ani. Un imprumut cu dobanda de 3% se dubleaza in doar 24 de ani. Un imprumut cu dobanda de 6% se dubleaza in 12 ani, iar la 12% dobanda, e dublat in 6 ani. Daca cineva ar fi imprumutat un cent in anul 1 d. Hr. si ar fi cerut pe el o dobanda de 4% pe an, in 1750 el ar fi putut sa cumpere aur care sa cantareasca la fel de mult ca intregul Pamant. La o dobanda de 5%, acest lucru ar fi fost posibil inca din anul 1403. Continuand acumularea de capital pe baza curgerii dobanzii pana in prezent, omul care imprumutase 1 cent in anul 1, ajungea in anul 1990 sa poata cumpara 12.245 de bucati de aur de marimea Pamantului.

Aceste exemple ne arata cat de NENATURAL este sistemul financiar actual, tocmai fiindca faciliteaza acumularea de capitaluri uriase in conturile unor indivizi care nu au muncit nici o zi pentru capitalurile pe care pretind ca le detin si nici nu au oferit vreodata produse sau servicii de valoarea capitalului acumulat.

Dolar vs. AurDupa revolutia europeana inceputa in Franta in anul 1795, folosirea banilor de hartie s-a raspandit. Tranzactiile platite cu aur au fost inlocuite cu bilete valorice (sau bancnote), avand ca putere de cumparare echivalentul lor in aur detinut de negustori. Acei negustori care detineau suficient aur puteau imprumuta din acest moment nu aurul in sine cat hartia valorica atestand detinerea lui. Sistemul nu a fost gandit intamplator astfel, ci special pentru ca mosierii, negutatorii, camatarii si orice alt lider al vremii posesor de bogatii sa se poata imbogati cu mult mai mult decat valoarea reala a bogatiilor detinute. Mai exact toti au inceput, cu ajutorul noului sistem pe baza de hartii cu valoare, sa practice frauda. Oficial ei nu mai imprumutau in noul sistem aur, ci bilete valorice. Aurul era pastrat in visterie ca element asigurator pentru volumul valoric al biletelor tranzactionate. Neoficial insa, finantatorii vremii au inceput sa imprumute atat biletele cat si aurul fara a mai tine cont ca cele doua reprezentau o unica valoare, transpusa fie in aur, fie in bilete valorice, si nu doua valori cumulative (si aur si bilete valorice). Aurul il imprumutau fara acte si il recuperau la fel, iar hartiile de valoare care atestau existenta cantitatii corespunzatoare de aur in visterie le imprumutau fara ca echivalentul in aur sa mai fie fizic prezent sau disponibil. Asistam asadar la o falsa dublare a valorilor detinute, la care se adauga dobanzile aplicate falselor valori. Ca urmare a unui astfel de sistem financiar inselator si artificial, se ajunge in timp la inzecirea, insutirea sau inmiirea unor averi inexistente in mod real.

In ziua de azi in practica bancara s-a oficializat regula conform careia banca poate sa imprumute (cu dobanda) de 10 ori mai mult capital decat rezervele de aur pe care le detine (in conditiile in care aurul s-a mentinut etalonul valoric planetar in orice fel de tranzactionare de bunuri si sevicii). Asta inseamna ca o dobanda declarata de 10% este in realitate 10 x 10% = 100%. Bancherii masoni creeaza practic bani din nimic iar mai apoi pretind unei lumi intregi sa munceasca o viata pentru plata falselor datorii catre asa zisii finantatori.

In 1690 Anglia era intr-o stare dezastruoasa dupa 50 de ani de razboi cu Franta si Olanda, iar noul rege, William al 3-lea de Orange, a cerut ajutorul catorva bancheri puternici. Ei au oferit Angliei un imprumut de 1,25 de milioane de lire sterline, din care au virat efectiv doar 750.000.

Termenii imprumutului au fost urmatorii:

1. Numele celor care ofereau suma nu trebuiau facute publice nici chiar in cercurile cele mai intime ale regelui.
2. Finantatorilor li se permitea sa fondeze Banca Angliei din care puteau sa imprumute 10 lire in bancnote pentru fiecare lira de aur din seiful bancii.
3. Reprezentantii bancii urmau sa preia datoria nationala si sa se ocupe de taxarea directa a oamenilor pentru acoperirea datoriei.

Procesul de gestionare a resurselor financiare ale Angliei implementat astfel a fost cea mai importanta etapa in crearea si consolidarea unui sistem sclavagist modern, in care datoria publica fata de o banca privata putea sa creasca la nesfarsit iar popoarele sa nu termine niciodata de platit dari, biruri, taxe, impozite si dobanzi.

Banca AnglieiBanca Angliei (in mod inselator promovata de-a lungul timpului drept banca nationala) a capatat controlul total asupra monedei nationale (implicit dreptul de a emite bancnote). Imprumutarea banilor prin camatarie a putut continua pe scara larga, institutional. In felul acesta poporul englez a cumulat o datorie nationala uriasa catre aceasta entitate privata si frauduloasa. Taxele au crescut iar preturile s-au dublat intr-un timp scurt. Bancherii masoni aveau nevoie sa detina monopolul asupra fluxului de bancnote aflate in circulatie, tocmai pentru a controla prin propriile masuri fiscale accesul populatiei la fluxul monetar, deci implicit la bunastare. In acest fel puteau sa faca profituri enorme, sa modeleze sistemul politico-economic si sa subjuge populatiile indatorate.

Deoarece Bancii Angliei i-a fost permis prin lege sa imprumute bani la o valoare de 10 ori mai mare decat rezervele de aur de care dispunea, cu o dobanda de 5% era nevoie de doar 2 ani pentru a castiga ca profit o suma egala cu cea initiala. Pana in 1698 (deci in doar 8 ani), datoria poporului englez catre banca nationala (in realitate privata si masonica) a crescut de la 1,15 milioane de lire sterline (cat era in 1690) la 16 milioane de lire sterline. In 1815 datoria se ridica la 885 de milioane de lire, in 1945 a devenit 22,5 miliarde de lire, iar in 1960 datoria nationala era de 28 de miliarde de lire. Pana in 1995 datoria nationala a Angliei fata de cartelurile de banci private – nationale si/sau internationale – se ridicase la 300 de miliarde de lire sterline, o suma egla cu 45% din produsul intern brut.

In pofida formarii unui Comitet (Mac Millan) desemnat sa investigheze in 1929 care sunt persoanele care guverneaza Banca Angliei, un singur nume a fost identificat – cel al familiei Rothschild. Toate marile razboaie ale ultimelor 3 secole au fost pornite si finantate de conglomeratul economic ce isi trage radacinile din aceasta familie de bancheri masoni.

In Olanda societatile secrete au reusit sa fondeze o banca centrala privata inca din 1609. Aproximativ 40 dintre cele mai importante banci ale lumii au fost intemeiate intr-un mod asemanator Bancii Angliei.

Rezerva Federala SUAIn Statele Unite acest lucru s-a petrecut in 1913, cand Congresul a dat o lege prin care se anula dreptul statului american de a pune bani in circulatie, acest drept fiind transferat unui sistem de fonduri private numit Rezerva Federala. Acesta entitate este de fapt un cartel de 13 banci private din care cea mai importanta este banca din New-York. Charles A. Lindbergh, membru al Congresului si tatal faimosului aviator de mai tarziu cu acelasi nume, a spus: “Cand presedintele a semnat asta, guvernul secret al pietei monetare a devenit legal si s-a infaptuit cea mai grava crima a legislatiei din acest secol. Ziua socotelilor este amanata pret de doar cativa ani.” In prezent nici presedintele SUA, nici membrii Congresului si nici secretarul Trezorieriei nu au acces sau autoritate in institutia Rezervei Federale.

In anii imediat urmatori momentului in care banca privata numita Rezerva Federala a devenit banca nationala a Statelor Unite, presedintele francmason de la acea vreme, Woodrow Wilson, a permis ca datoria nationala sa creasca de la 1 miliard de dolari la 445 de miliarde. Dobanda pe imprumuturi a devenit prioritatea bugetului federal. In 1980 datoria nationala a Statelor Unite ajunsese la 1 triliard de doalri (o mie de miliarde) iar in 1995 era de 5 triliarde. 32 de milioane de americani traiau in saracie in anul 2002.

Avand bancile centrale ca fatada, bancile comerciale ca mijlocitoare, politicienii ca figuranti care ii mascheaza pe cei care dirijeaza cu adevarat lucrurile din umbra si poporul ca sclavi datornici si nestiutori, cateva sute de conspiratori de la varful puternic ocultat al tuturor grupurilor conspirative mondiale au reusit sa manipuleze o lume intreaga. Cel putin pana acum.

Banca Nationala a RomanieiSituatia Bancii Nationale a Romaniei (BNR) la infiintarea sa, in Aprilie 1880, era urmatoarea: „Banca Nationala a Romaniei este o societate ANONIMA in care statul detine O TREIME din actiuni, restul de DOUA TREIMI apartinand particularilor”, se arata in istoricul institutiei postat pe site-ul BNR. Legea statutului BNR spune ca aceasta institutie nu primeste instructiuni de la nici o autoritate publica; nu exista o procedura de raportare in Parlament a membrilor consiliului de administratie al BNR, acestia beneficiind de imunitate penala totala si neconditionata. E o imunitate care nu poate fi ridicata de nici o autoritate publica a Romaniei, un fel de stat in stat. Cu alte cuvinte, banca noastra nationala este o afacere privata suprastatala a unor camatari internationali care fac si desfac aici aceleasi intrigi financiare precum in toate celalalte tari.

Dobanzile abuzive si inrobitoare sunt incluse ca taxe in preturile finale ale produselor, ceea ce face ca toate bunurile si serviciile sa fie foarte scumpe si sa ne lase cu foarte putini bani in buzunar. Istoricul economist John King a aratat ca, din cauza sistemului dobanzilor aplicat de fiecare “banca nationala”, comerciantii trebuie mereu sa-si ridice preturile. Acest lucru este camuflat in INFLATIE. Vorbim practic despre o schema piramidala de imbogatire a unei elite a finantelor, schema care nu se va putea extinde la nesfarsit, fiind doar o chestiune de timp pana cand aceasta se va prabusi sub propria greutate. In legatura cu acest fapt, economistul a recomandat abolirea dobanzii pentru a evita o catastrofa economica.

Plata dobanzilor este inclusa in toate preturile in proportie de pana la 80%. Toate bunurile ar fi cel putin la jumatate de pret fara taxele pentru dobanzi.

Potrivit istoricului suedez Herman Lindqvist, francmasonii au decis in anul 1810 ca salariile trebuie aduse si mentinute la pragul saraciei. O asemenea decizie conspirativa arata un dispret urias pentru cetatenii planetei. De atunci si pana azi, foametea, saracia, greutatile de tot felul si nevrozele asociate au atins cote foarte mari in raport cu indicele populational. Sistemul financiar pe baza de dobanda a facut posibil ca cei care aveau deja foarte multi bani sa devina si mai bogati (aproape fara exceptie masonii detinatori de banci, fonduri de investitii, fabrici si corporatii), pe cand cei care fac adevarata munca sa aiba probleme de la o luna la alta pana la nivel de supravietuire fizica.

Banii miliardarilor, ai bancilor si corporatiilor.
LEGENDA: 1 tn (trillion) = 1 triliard = 1000 bn (billion) = 1000 miliarde

Un lucru profund imoral e sa fii bogat intr-o lume saraca. Indiferent ce justificari iti creezi, lumea e saraca si din cauza ta. Un lucru inca si mai imoral este sa TEZAURIZEZI bogatiile lumii, sa le depozitezi, aducand saracia in mod voit intr-o lume dintotdeauna bogata. Sclavagismul modern consta in transformarea oamenilor in unitati de munca nerecompensate nicicand la reala valoare si nevoie a lor, varful piramidei fiind intotdeauna cel care isi atribuie uzufructul intregii munci realizate in sistem piramidal, adjudecandu-si totodata si titlul de „factor de progres in societate”. Pe toate canalele masonice de informare / indoctrinare ni se repeta intr-una cum investitorul x a creat locuri de munca in industria y, miliardarul z a creat Internetul, Facebook-ul, Windows-ul sau telefonul mobil inteligent, Ceausescu a construit Casa Poporului sau metroul bucurestean si lista e lunga. Nimeni dintre acestia nu a facut nimic din toate astea. Singurul lucru pe care l-au facut aceste personaje a fost sa uzeze si sa abuzeze drastic de o resursa umana extraordinara care a mijlocit ajungerea la deznodamantul numit Facebook, Windows, internet sau telefonie.

La 1 mai 1998 a fost infiintata Banca Centrala Europeana, de fapt o grupare de banci private activand pe tot cuprinsul Europei. Menirea ei a fost sa se asigure ca toti oamenii ajung sa aiba datorii prin impozite si taxe imposibil de achitat. Bancherii masoni incercau deci sa realizeze ideea antica a Cavalerilor Templieri de a crea un super stat printr-un sistem economic de tip sclavagist.

Totusi.. NU-ul danez impotriva monedei Euro la referendumul din septembrie 2000 si NU-ul suedez din septembrie 2003 arata ca lucrurile nu stau chiar asa cum au fost planuite. Nu trebuie sa fii un mare profet in viata ca sa vezi ca moneda euro nu stabilizeaza economiile tarilor si nu ai nevoie de ea IN ACESTE CONDITII.

In anii „70, valoarea totala a tranzactiilor mondiale era de 50% in bunuri si servicii, restul fiind realizate in actiuni si dividente. In 2001, doar 1% constituiau tranzactii de bunuri, in timp 99% reprezentau hartii cu valoare. Concluzia este simpla: jocurile de imbogatire fara o baza reala au invadat economia intr-o proportie covarsitoare.

George SorosCa exemplu de referinta, in toamna anului 1992, in urma speculatiilor valutare la bursa, masonul George Soros (membru B’nai B’rith) tranzactioneaza 10 MILIARDE de dolari in diferite monezi (lira, marca, franc), reusind sa deprecieze semnificativ ca putere de cumparare lira sterlina si sa realizeze un castig personal de aproximativ 1,5 miliarde de dolari doar pe baza respectivelor speculatii. In acelasi an, Soros a castigat aproape 300 de milioane de dolari speculand impotriva cursului de schimb al lirei italiene. Datorita artificiilor financiare ale lui Soros, Italia a fost nevoita sa devalorizeze moneda nationala cu 30%. Atacurile lui Soros impotriva monedelor nationale au continuat in 1997 in Asia de Sud-Est, reprezentand un factor decisiv in prabusirea puterii de cumparare a monedelor asiatice. La intalnirea FMI din Hong Kong in septembrie 1997, prim ministrul malaezian Mahathir Bin Mohamad a etichetat aceste activitati drept jafuri nationale: “Toate aceste tari au muncit zeci de ani pentru a-si consolida moneda si vine un ticalos plin de bani ca Soros sa le distruga!”. El l-a calificat pe Soros drept infractor international. In replica, Soros – pirat al valutei si lider al Quantum Fund (un fond de investitii infiintat chiar de el) – a declarat la 4 septembrie 1998 ca ministrul malaezian “ar trebui indepartat de la putere”. Cei care viseaza sa conduca lumea nu doresc protejarea pietelor nationale. E interesant de stiut ca in consiliul de conducere al Quantum Fund patronat de Soros sunt si reprezentanti ai familiei Rothschild. Alaturi de ei sunt indivizi specializati in spalarea de bani proveniti din comertul cu narcotice si alte activitati de crima organizata. Intrebat ce parere are despre consecintele sociale ale actiunilor sale, Soros a declarat: “Nu pot si nu vreau sa iau in considerare consecintele sociale ale actiunilor mele!”.

In perioada 1993-1997, Soros a finantat cu cel putin 6 milioane de dolari organizatii din Statele Unite care promovau legalizarea drogurilor. El a fondat de asemenea propriul sau institut pentru legalizarea drogurilor si pentru practicarea pe scara larga a eutanasiei, evident o fundatie de caritate numita „Institutul pentru o Societate Deschisa” sau „Fundatia Soros”. Judecand dupa activitatile sale, s-ar parea ca in viziunea lui Soros societatea deschisa este o tara sau un conglomerat de tari care accepta jaful, specula, substantele halucinogene si suprimarea vietii prin cat mai multe mijloace considerate legale, grupate sub termenul generic “eutanasie”.

Urmatoarea informatie arata AFINITATEA cabinetului Ciolos pentru fundatia Soros prin includerea in Guvern a unui reprezentant al intereselor miliardarului american..

Apartenenta la Fundatia Soros a ministrului din cabinetul Ciolos Cristian Ghinea

http://www.fortasigratie.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în MASONERIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s