Visa visează să-ți transforme întreaga locuință într-o casă de marcat


Playtech.ro: Într-o lume în care poți plăti pentru toate cumpărăturile cu o atingere pe ecranul telefonului tău sau printr-o aplicație dedicată, cardurile bancare devin învechite.

Visa profită de această schimbare tehnologică majoră și vrea să dezvolte o inovație care ușurează semnificativ procesul de achiziționare a unui bun în magazinele online. Compania vrea să îți permită să cumperi ceva prin simpla apăsare a unui dispozitiv din casa ta care este conectat la internet, fără a necesita completarea datelor și introducerea unor coduri.

Visa a dezvoltat un sticker rotund, asemenea unui abțibild, care conține un cip și pe care îl poți lipi pe mâna ta.

Potrivit Engadget, dispozitivul este atât de bine realizat încât nu există temerea că îți va scăpa de pe mână și că îl vei pierde. Acesta este dezvoltat tocmai în ideea de a-l ține mereu cu tine, inclusiv în casa ta care este populată cu numeroase dispozitive conectate. Și aici nu ne referim doar la laptopuri sau calculatoare, ci chiar și la elementele inteligente de dimensiuni mai mici, precum becuri sau căști.

Sistemul dezvoltat de Visa le-ar permite utilizatorilor să cumpere în magazinele online printr-o simplă apăsare pe obiectul dorit, fără a mai necesita completarea unor formulare. Pe lângă ușurința de cumpărare, această metodă este mai sigură pentru că te protejează de atacul nedorit al hackerilor. Visa se adresează grijilor cu privire la securitate prin folosirea unui token, care înlocuiește toate datele tale personale cu un identificator digital generat aleatoriu.

Citește mai mult: Playtech.ro

http://www.cunoastelumea.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s