Ultimatum dat Cabalei: Aceasta se încheie acum, într-un fel sau altul


– Cine se mai opune Resetării Financiare Globale va fi eliminat fizic !


Acesta este cel mai important mesaj pentru cabală, pentru că am ajuns la „Sfârșitul Jocului”. Este un mesaj final pentru cabaliștii rămași, minionilor lor și trolilor lor de asemenea. Acest mesaj nu este un avertisment, este o declarație că „sfârșitul jocului” are loc în prezent, într-un fel sau altul.

Către Cabala rămasă:

Aceasta este ultima și singura voastră notificare. Această postare este un „cadou” pentru voi, deoarece vă conturează opțiunile: viața sau moartea. Este acel moment în joc, când viața voastră NU este la fel de importantă ca programul de Ascensiune pentru restul umanității. Eu scriu acest mesaj final cu mare grijă, deoarece poate fi ultimul lucru pe care îl citiți în această viață. Completarea cu succes a RFG a devenit acum mai importantă decât viața voastră. În timp ce voi explica în detaliu mai jos, de ce am ajuns la acest punct, vă voi da libera alegere conform liberului vostru arbitru chiar aici:

 1. Renunțați la activitățile voastre nefaste, malefice asupta omenirii și permiteți Resetării Financiare Globale (RFG) să se desfășoare fără obstacole și veți rămâne în viață.
 2. Continuați eforturile voastre ferme pentru a opri RFG și VEȚI MURI.

Aceasta este REALĂ, iar acesta este FINALUL. Acest lucru nu vă încalcă Voința Liberă Liberul Arbitru) dacă aveți o alegere liberă și nu este o încălcare a drepturilor omului, deoarece suntem în timp de război.

Către Lucrătorii în Lumină:

Prieteni, aceasta este o declarație foarte reală, deoarece NPTB și Bătrânii au ajuns la limită. Deși este posibil să vă îngrijorați de numărul mare de decese care vor urma să se întâmple, este important să vă amintiți că suntem în război, iar aceștia sunt cei care ar fi ucis 90% din omenire până acum, dacă ar fi putut. Aceștia sunt cei care ne-au otrăvit aerul, apa și mâncarea pe care o consumăm. Ei ne-au violat și ne-au ucis copiii și au făcut numeroase atrocități nespuse asupra umanității. Pe măsură ce scriu acest lucru, știu că este greu să ne imaginăm că acest lucru se poate întâmpla cu adevărat, și totuși așa va fi. Este timpul. Poate doriți să imprimați o copie a acestui mesaj pentru posteritate, căci acesta este cu adevărat sfârșitul Cabalei. Voi termina această postare explicând Cabalei Rămase de ce acum suntem îndreptățiți să le luăm viața în interesul cel mai bun al umanității.

Jocul

În „Alte” vremuri, acest joc a fost jucat între Lumină și Întuneric, planete întregi au fost aruncate în aer și toți Lucrătorii în Lumină au pierit. A fost un joc cinstit într-un sens galactic. Nu a existat nici un caz de intervenție a Federației Galactice sau a unor „Ființe” din dimensiuni înalte pentru a împiedica acest lucru. Aceasta este natura Universului în care trăim, a fost corect și în final am câștigat cu toții înțelepciune pe care o vom prețui pentru veșnicie. În imaginea de ansamblu nimic nu a mers prost.

   Jocul s-a sfârșit

Dar, în cazul nostru, Jocul s-a terminat și a fost în ultimele 60 de zile. Am învins Cabala în orice fel. Ei nu au nicio șansă să mai recupereze armata, să controleze oferta de bani, să influențeze guvernele sau să controleze resursele. Jocul a fost jucat și Lucrătorii în Lumină au fost declarați victorioși. În jocurile anterioare, Slugile Întunericului au fost declarați victorioși și au ucis toate ființele de pe planetă. Dar, în cazul nostru, am fost declarați victorioși și încă mai avem mii, dacă nu sute de mii de cabaliști rămași încă în viață. Într-adevăr, este un joc fair-play pentru a-i extermina pe toți, așa cum ne-au făcut ei nouă de multe ori înainte. Dar, ca Lucrători în Lumină, este împotriva naturii noastre să facem acest lucru. Pe asta se bazează acești slujitori patetici ai Răului, care continuă să propovăduiască „Iubiți-vă dușmanii”, așa cum am fost eliminați de alte 5 ori de pe planetă, fără ca ei să aibă vreo remușcare.

Prima oară pentru asta

Acum că am câștigat acest joc echitabil, restul Cabalei încă nu se vor răzgândi și vor continua cu înverșunare să provoace rău celor care au rămas în lumea noastră. ACEASTA NU VA FI MAI FI TOLERAT  ȘI NU VA MAI FI  ACCEPTAT. Aceasta este prima dată când am fost în această situație, după „Jocul de curățare”. Am încercat din nou, și din nou să le acordăm amnistii, amânări, chiar și arestarea unora sau altora (mai mici) și sincer, deja am executat mulți dintre ei, dar totuși ei își continuă jocurile malefice disperate. Execuțiile „Echipelor Fantomă” sunt în curs de desfășurare în timp ce public articolul.

Punctul de vârf

Cabala nu mai are suportul Universului în acest joc, deoarece nu mai poate câștiga jocul. Deci, soarta lor este acum în mâinile noastre, așa că suntem victorioși de data asta. Le-am oferit toate șansele posibile și acum am ajuns la punctul de vârf. În acest moment oameni de pe întrega planetă mor în fiecare zi din cauza acțiunilor Cabalei, a lipsei de îngrijiri medicale și a lipsei de resurse care altfel ar fi disponibile datorită RFG. Acesta este punctul în care salvarea vieții lor este mai importantă decât salvarea vieților cabaliștilor și a slujitorilor lor.

Decizia a fost deja luată

S-a luat decizia ca orice persoană care stă în calea Resetării Financiare Globale să fie executată la fața locului. Nu va mai fi nicio discuție și nicio negociere. Nu numai că făptuitorul va fi eliminat instantaneu, dar cei care i-au dat ordinele vor fi urmăriți și executați acolo unde stau. Pentru fiecare persoană eliminată în acest mod, orice altă persoană implicată va fi imediat eliminată, astfel încât să nu mai fie posibile alte întârzieri din cauza acestor persoane. În mod evident, vor fi câțiva dintre ei care s-au împotmolit, care s-ar putea să nu fi fost direct implicați în această problemă, dar aceștia pot fi numiți „victime colaterale” ale războiului, cum le place chiar lor să denumească milioanele de victime civile din ultimele războaie (Irak, Libia, Siria, etc.). Nu este o știință exactă, dar este eficientă.

Pregătirile au fost făcute

În timp ce scriu acest articol, se fac pregătiri pentru a asigura o lansare fără probleme a RFG. „Soldații Fantomă” vor fi poziționați în toate locațiile cheie ale Planetei pentru acțiuni imediate. Au autorizații STK (Shoot To Kill) și au fost instruiți pentru a doborî orice țintă în modul cel mai nedureros posibil. Vor fi morți înainte ca ei să știe ce s-a întâmplat. Este mai uman în felul acesta. Slujitorii Cabalei NICIODATĂ nu-i vor vedea venind, pentru că soldații forțelor speciale sunt invizibili. Ei au o tehnologie care îi „schimbă” într-o dimensiune de frecvență mai înaltă, pot sta chiar lângă o persoană și aceasta nu îi vor vedea. Toate locațiile cheie vor fi monitorizate și urmărite foarte atent. Acești soldați primesc ordinul de a-și executa țintele fără a-l pune la îndoială. În acest moment, greșelile STK sunt acceptabile deoarece toți cabaliștii rămași și servitorii lor sunt oricum abandonați și disperați. Băieți, a început vânătoarea…!

Imaginea de ansamblu

În imaginea de ansamblu, nimeni nu poate muri decât dacă sufletul lor prin contractul dinainte de încarnare „permite” asta. Din nefericire pentru acești cabaliști și pentru slujitorii lor, sunt toți consumabili. Am fi fost omorâți cu toții dacă ei ar fi avut o șansă și acesta este motivul pentru care acum sunt ținte potrivite în această eliminare finală. În imaginea de ansamblu, există mult prea mulți oameni care suferă și mor pe calea întârzierilor Resetării Financiare de-a lungul planetei. Aceste vieți „inocente” sunt mai valoroase decât viețile acestor cabaliști răi și ale servitorilor lor. În imaginea de ansamblu, nevoia celor mulți depășește drepturile și viețile celor câțiva care încă dăunează Lumii noastre. În imaginea de ansamblu, executarea tuturor rămășițelor cabalei este acceptabilă, deoarece au executat întreaga populație a fraților și surorilor noastre din alte lumi. Deci, dacă executarea tuturor este justificată în această luptă epică a Luminii și a Întunericului, atunci executarea celor puțini care stau în calea libertății noastre este MAI MULT DECÂT JUSTIFICATĂ. Și până la urmă își pierd corpul fizic, iar sufletul lor poate ia calea Găurii Negre din centrul Galaxiei pentru reciclare.

Problema liberei voințe

În ceea ce privește libera voință, această postare este o notă corectă, precum și numeroasele negocieri de până acum. Acest plan nu încalcă în niciun fel voința liberă a celor care vor fi executați. Aceștia au fost avertizați și au voința liberă să decidă dacă vor sta în calea acestei RFG și vor fi executați imediat, sau vor permite implementarea Resetării și vor continua fără probleme să trăiască. Aceasta este o alegere a liberului arbitru. Sincer, acest ordin a fost deja dat și eu am postat asta, oferind o atenție corectă a ceea ce urmează. Au încercat să mă omoare de atâtea ori (și mi-au ucis fiul), nu am probleme personale care să le șterg. Aceasta nu este răzbunare, ci o recunoaștere a cine sunt și a ceea ce intențiile lor sunt cu adevărat. Nu vă înșelați prietenii mei, suntem în război cu acest dușman fără suflet care te-ar ucide de îndată ce s-ar uita la tine. Această postare servește drept „Just Notice” pentru cei care vor sta în calea libertății noastre.

Mult succes !

Pentru cei care vor fi executați în curând, vă zic rămas bun și Dumnezeu fie cu voi. V-ați servit maeștrii întunecați până la capăt. Ați fost un adversar vrednic, dar ați încălcat „Spiritul” jocului, nepermițându-ne să continuăm în călătoria noastră de ascensiune nestingherită. Acest lucru depășește jocul acceptabil și nu va mai fi permis. Vă urez toate cele bune în călătoria karmică și sper că ați învățat prin moarte ceea ce nu ați învățat prin viață. Fie ca toți să câștigați înțelepciunea pe care o căutați și să găsiți calea spre Lumină.

Stați concentrați prieteni, căci RFG este pe punctul de a se realiza. Acest lucru a fost decis și acesta este ultimul mesaj adresat Cabalei în această privință. Următorul mesaj nu va fi audiat, va fi experimentat…

Notă blogger:

După acest ultimatum dat Cabalei, vă dau câteva informații despre ce se întâmplă în realitate cu Resetarea Financiară.

Pe autostrăzile din SUA sunt văzute tot mai multe trupe militare în Humvee-uri în mișcare, ca și cum se apropie un eveniment important. Din informațiile accesate, demisia lui Trump este deja programată, iar restaurarea Republicii Americane, împreună cu introducerea noului dolar bazat pe aur, de asemenea. Odată cu Trump (sau la scurt timp după) vor demisiona Netanyahu în Israel, Poroșenko în Ucraina iar Casa Regală Saudită vor retrage brusc blocada asupra Qatar-ului. Toate acele situații geopolitice sunt complet înconjurate și nu se poate scăpa de ceea ce chinezii, rușii și lumea întreagă doresc să îndeplinească, în pace.

Irakul este pe punctul de a anunța că au anihilat complet Daesh și Isis din națiunea lor, după mai bine de un deceniu de război și o fac cândva spre sfârșitul Ramadanului (27 iunie). Irlanda de Nord negociază acum cu Marea Britanie pentru a se reîntoarce definitiv în Irlanda de Sud, pentru a transforma din nou Irlanda într-o singură țară. Palestina este pe punctul de a recunoaște Israelul și Israelul Palestina, cu teritoriile dinainte de 1967 (inclusiv Ierusalimul), în timp ce israeliții vor ajunge în sfârșit să trăiască în pace cu vecinii lor arabi. Israelul este închis financiar și militar până când efectuează acest act.

Pacea globală va acoperi Pământul și viețile noastre. Oricum zvonurile spun că cel târziu pe 4 iulie, de ziua națională a SUA, Resetarea va fi anunțată, iar președinte interimar senatorul Paul Ryan va anunța Restaurarea Republicii pe bazele originare ale Constituției Americane…

Dă Doamne odată..!!!

Să gândim toți că aceste evenimente deja se întâmplă și se vor întâmpla cu siguranță !

Sursa: Unul care știe via http://inteldinarchronicles.blogspot.se

 

https://burebista2012.blogspot.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ultimatum dat Cabalei: Aceasta se încheie acum, într-un fel sau altul

 1. Daniel zice:

  Oare sa fie asa?Asta ar insemna ca Biblia,mai ales la apocalipsa,sa nu mai fie valabila!Vom vedea…sa dea Dumnezeu asa sa se intample,cum scrie in acest articol.

  Apreciază

 2. Niki c zice:

  Prostii pe care romanul…in special..le adora…a visa si a crede in ceva…nu I interzis.. si uneori ajuta…dar asta nu face
  ..ca cea ce crezi..sau visezi..sa devina si realitate..exista o singura ORDINE. In univers..efectele ei nu se pot schimba..
  ..iar noi inca nu le cunoastem… le spunem
  Dumnezeu..etc….poveste lunga…orcum..
  Intr o zi . .poate vom afla …cum am aflat
  Ce este electricitatea…adn…etc

  Apreciază

 3. Cami Camelia zice:

  Ar fi super

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s