Operațiunea Gladio și farsa terorismului musulman prin operațiuni steag falsCei mai mulți dintre teroriști sunt teroriști falși sau sunt creați de serviciile noastre de securitate„.

Robert Steele – fost ofițer al serviciilor CIA

A trebuit să ataci civili, oameni nevinovați, oameni necunoscuți, departe de orice joc politic. Motivul era foarte simplu: să forțezi publicul să se întoarcă la stat pentru o mai mare securitate„.

Agent operativ GladioVincenzo Vinciguerra – 2001

În cartea sa din 2005, „Armatele secrete ale NATO: Operațiunea Gladio și terorismul în Europa de Vest„, Daniel Ganser a acuzat SUA și aliații lor din NATO că au folosit Operațiunea Gladio, într-o campanie de zeci de ani, în care au ucis sute de civili nevinovați. Au atacat gări, cafenele, supermarketuri și birouri. Potrivit agentului Gladio capturat, Vincenzo Vinciguerra, unitățile din Italia, în cooperare cu CIA și NATO, au fost responsabile de atacurile teroriste ucigașe împotriva poporului italian.

Gladio a fost înființată după cel de-al doilea război mondial ca un grup clandestin de operatori care urmau să fie activi în cazul unei invazii sovietice a Europei. Planul lor a evoluat rapid într-un program de represiune și manipulare politică condus de NATO și de CIA. De zeci de ani, Gladio a efectuat atacuri teroriste, asasinate și subversiuni electorale în state democratice, cum ar fi Italia, Franța și Germania de Vest, dar au fost portretizate publicului drept atacuri teroriste comuniste sau de aripă stângă. Datorită dezinformării și minciunilor mass-mediei corupte, faptele acestei operațiuni au fost ascunse publicului.

Operativii Gladio au fost implicați într-un Coup d’etat tăcut în 1969, și multiple explozii de bombe în anii ’60, ’70 și ’80 doar în Italia. Guvernul italian a lansat un raport de 300 de pagini cu privire la operațiunile Gladio în 2000. Raportul a spus fără îndoială că masacrele, bombardamentele și operațiunile militare au fost planificate și executate de bărbați din cadrul guvernului italian și al CIA american. În 1980, Italia a suferit cel mai grav atac terorist comis vreodată la o stație de tren din Bologna. 85 au murit în atac și peste 200 au fost răniți. Ancheta a condus poliția la Vincent Vinciguerra. Vinciguerra, adică Joe Valachi din conspirația Gladio, aflat sub interogatoriu, a explicat că a fost protejat în arest și a fost eliberat după aceste operațiuni. Acest lucru ar explica de ce au fost făcute atât de puține arestări în aceste atacuri într-o perioadă atât de lungă de activitate criminală. El a explicat, de asemenea, că atacurile teroriste din anii ’60 au fost finanțate de stat, iar acuzațiile au fost asupra comuniștilor sau grupurilor de stânga ca Brigada Roșie.

Astăzi, vina pentru falsul flagel al terorismului, defapt steaguri false, cade pe oamenii care se întâmplă să trăiască pe un pământ pe care Israelul îl vrea cu disperare, în subsolul căruia se află o mare cantitate de petrol brut. Teroriștii musulmani sunt acum controlorii noștri prin arme și bombe artizanale. Se pare că Gladio a devenit un element al „Războiului împotriva terorii”. Fostul președinte al Italiei,Francesco Cossiga, omul care a dezvăluit existența Operațiunii Gladio, a declarat publicului cel mai respectat al Italiei că atacurile 9/11 au fost conduse de CIA și de Mossad. Cossiga a spus că aceasta este o cunoaștere comună în rândul agențiilor de informații globale. Un grup de agenți Mossad au fost arestați în 9/11. Poliția a fost chemată pentru niște bărbați din Orientul Mijlociu care filmau turnurile arzând și sărbătoreau.  New York Times i-a numit „Israeliții dansatori”. Aceștia au lucrat pentru compania Urban Moving Systems, o companie deținută de Israel, iar proprietarul a fugit în Israel imediat după atac. Compania era probabil un front Mossad. Apoi au apărut pe televiziunea israeliană și au recunoscut că au fost trimiși acolo pentru a documenta evenimentul. Ce știau ei?

Atacul de la Manchester pare să fie un alt atac steag fals. Ca de obicei, teroristul vinovat a avut o relație lungă cuBritish Intelligence. ISIS și-a asumat responsabilitatea pentru ambele atacuri recente din Anglia. Cât de convenabil. Oare cineva crede cu adevărat acest nonsens? Există deja un munte de dovezi că ISIS este finanțată și controlată de CIA și de Mossad-ul israelian. Planul este de a-l scoate pe Assad și de a balansa Siria în același fel în care acestea au distrus Libia și Irakul. Ceea ce am văzut de la primul bombardament la Complexul Twin Tower în 1993 este o continuare a operațiunii Gladio. Prima bombă din Turnul de Nord, la fel ca majoritatea atacurilor musulmane, nu ar fi fost deajuns pentru a-l pune la pământ, fără un ajutor de la FBI și CIA. Mass-media nu le acordă creditul pe care îl merită. Cred că controlorii noștri consideră că nu ar fi prudent ca rudele să afle că serviciile lor de informații au recrutat, instruit și furnizat explozivi teroriștilor.

 
                                           Sediul FBI din Oklahoma City

Fostul ofițer de informații al marinei și informator clandestin al CIA, Robert David Steele, a declarat recent că „fiecare atac terorist din SUA a fost un atac de tip steag fals„. Există dovezi ale cunoașterii anterioare și implicării guvernului atât în atacurile Trade Tower, cât și în atacul cu bombă din Oklahoma City. Reporterii de pe scena din Oklahoma City au anunțat în acea zi că Grupul de detectare și dezactivare a bombelor OKC a găsit în interiorul clădirii bombe neexplodate. Generalul Ben Partin, expert în bombe, a declarat că exploziile nu au provenit de la o bombă dintr-un camion umplut cu îngrășământ, ci de la explozivi plastici plasați în interiorul clădirii. Povestea oficială idioată a bombei cu îngrășământ va fi scrisă, probabil, în cărțile noastre de istorie, chiar dacă generalul Partin a eliminat această minciună chiar în ziua de după bombardament.

La scurt timp după împușcăturile din Orlando, a fost dezvăluit că trăgătorul, Omar Mateen, a lucrat pentru un contractor al Homeland Security. Edward Griffin a raportat că nu după mult timp după Orlando, un bărbat numit James Howell s-a întors la Poliția din Santa Monica. El a spus poliției că s-a antrenat să participe la un plan coordonat al CIA pentru a ataca evenimentele homosexuale din LA și Orlando. El a explicat că a trecut prin instruirea CIA cu Omar Mateen și a fost trimis în California pentru a participa la întreruperea unei Parade Gay Pride din LA. Operatorul lor le-a spus că vor fi protejați. Când a auzit că Mateen nu s-a îndepărtat și a fost ucis de poliție, a intrat în panică. În articolul său, Griffin spune că Howell descrie recrutarea și instruirea CIA, concluzionând: „acest caz ar putea fi pistolul fumegând pentru toate operațiunile false ale guvernului federal„.

După bombele din Boston a fost dezvăluit că frații Tsarnaev au fost manipulați de Biroul FBI din Boston. Ei au și un unchi, care nu numai că a lucrat pentru CIA, dar a fost căsătorit cu fiica seniorului CIA, Graham Fuller. Frații Tsarnaev au fost probabil pregătiți pentru a fi actori în acest steag fals (la vremea respectivă am publicat un articol cu detalii și imagini despre această făcătură CIA, n.b.). Probabil li sa spus să se afle la linia de sosire a Maratonului de către ofițerul FBI care-i coordona, pentru a lua parte la atacul cu bombe care avea loc la locul cursei în acea zi.

Teroriștii din 9/11 nu erau musulmani radicali. Au fumat, au băut, au înghițit Coca-Cola și au plătit stripărițe. Ei s-au întrunit pe o ambarcațiune deținută de superbul lobbyist republican Jack Abramoff. Înainte ca Abramoff să meargă la închisoare, el pretindea că are o sută de congresmani în buzunar. De ce au fost ei pe iahtul de jocuri de noroc a lui Abramoff cu puțin înainte de 9/11? Au luat lecții de zbor la aeroporturile CIA cunoscute și la Bazele Forțelor Aeriene ale SUA și au fost protejați la fiecare rundă de agenți americani de informații.

Trăim într-o epocă a controlului masiv al minții și a unui stat polițienesc înfloritor. Politiștii stau și dorm în picioare, în timp ce George Soros îi plătește pe criminali și ignoranți, radicali, wannabee-iști ce se răspândesc în campusurile universitare. Polițiștii stau, în timp ce acești agresori violenți mascați, ce spulberă vieți în universități, opresc autoturismele și trec prin clădirile campusului, nu au teamă de recidivă. Între timp, poliția continuă să bată, să-i obstrucționeze și să-i aresteze pe cetățeni pentru că filmează legal. Polițiștii fură milioane de cetățeni cinstiți prin programe neconstituționale ce confiscă drepturile civile.

Nu vom primi niciodată adevărul din mass-media. Guvernul bolnav care a aprobat bugetele nu va pune piesele împreună pentru tine. Sunteți pe cont propriu ca să vă dați seama. Aceste atacuri false vor fi continuate și vor deveni mai frecvente. Ne putem aștepta la o prezență sporită a poliției, la mai multe atacuri asupra libertății de exprimare, la mai multe legi pline de ură și la mai multă hărțuire din partea TSA atunci când călătorim. De asemenea, ne putem aștepta la cenzurarea site-urilor web, la cenzurarea YouTube și la interzicerea cărților care se opun acestor povești guvernamentale false. Complexul militar industrial s-a confruntat cu aceeași dilemă ca și poliția, însă „Războiul împotriva terorismului” a stabilit acest lucru.

Notă blogger Este cazul să specific aici că verificând articole cu videoclipuri sau documentare ori interviuri video mai vechi, am observat că multe dintre cele publicate nu mai există. Au fost șterse de pe Youtube sau Vimeo. Culmea este că doar cele cu subiecte deosebit de sensibile. O să cercetez mai amănunțit, iar cele pe care le am în computer le voi republica pe același cont de pe Youtube și dacă le șterg din nou, le voi publica din nou și din nou până la disperarea unora….

Și asta pentru buna voastră informare, cititorii blogului meu, pentru scoaterea adevărului la suprafață căci numai ADEVĂRUL NE VA ELIBERA !

Drum drept spre Lumină!

Sursa: http://operationdisclosure.blogspot.se

https://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(adevarul la zi). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.