Laurențiu Primo, Meritocrația: Lovitura de stat „marca Soros” prin teleghidații Grindeanu și Ponta versus PSD – VIDEO


Laurențiu Primo: „DIN DOUĂ RELE ASTĂZI, (când a căzut Moțiunea), DRAGII MEI, AM ALES RĂUL MAI MIC”.

Așa este, asta explicăm și noi de 6 luni de când a fost respinsă Shhaideh, care nu era controlată de sistem.

Prin urmare, pentru orice om rațional și patriot, între SOROS-și-Rețeaua-lui și DRAGNEA, e clar că răul cel mai mic, e Dragnea.

CU O CONDIȚIE.

Ca Dragnea să nu facă UN COMPROMIS CU SOROS și CU REȚEAUA LUI (cum se tot pregătește de vreo 6 luni), ultima dată acum cu TEHNOCRATUL „de stânga” controlat DE SISTEM, pe care vrea să-l propună PSD-ului, pe post de prim-ministru.


A. Laurențiu Primo, Meritocrația: Lovitura de stat „marca Soros” – VIDEO înainte de MOȚIUNEA DE CENZURĂ


B. Laurențiu Primo, Meritocrația: ȚEAPĂ BALCANICĂ – VIDEO după MOȚIUNEA DE CENZURĂ

Nota Redacției: Foarte bună analiza, și foarte asemănătoare cu cea prezentată de noi, de mai multe ori aici.

Pe două puncte vedem lucrurile diferit. Și credem că Primo se bucură de victorie cam repede (a se vedea II.)

I. O țară nu e totuna cu o anumită grupare politică de interese oricât de puternică e acea grupare în interiorul acelei țări

America lui Trump, nu e totuna cu America lui Soros, chiar dacă așa, cum vedem Administrația Obama-Hillary-Soros, este încă în picioare, inclusiv la nivelul Departamentului de Stat și a multor Ambasadori (cum e și cel „cu steagul secuiesc” din România), cât și la nivelul Serviciilor Secrete Americane, servicii care se amestecă în politică și acolo, și care-l presează pe Donald Trump, în acest moment, cu tot felul de făcături care să-l ține ocupat, să nu poată guverna și eventual să-l și suspende dacă-l prind la anaghie. În ce măsură va face și Trump compromisuri, dacă va face, rămâne de văzut.

A identifica o țară GLOBAL, cu o anumită grupare politică și de interese, e întotdeauna o greșeală. În orice țară există mai multe grupări, chiar și în cel mai totalitar stat, cu atât mai mult în democrații. O țara în ansamblu ei e Una și cei care o conduc sau o controlează la un moment dat (chiar dacă la sânge) sunt cu totul altceva.

Prin urmare, SOROS (și rețeaua progresistă) NU E AMERICA. E doar o parte din America, una foarte puternică. E foarte important acest aspect și pentru a înțelege cine cu sine se află în conflict la nivel mondial.

De exemplu, America are cea mai puternică Rețea Conservatoare de Presă din întreaga lume (DrudgeReport, Breitbart, InfoWars, ZeroHedge, TheGatewayPundit, etc…). Fără ea, mai exact fără Drudge Report (care are o audiență mai mare ca CNN sau Google News), Donald Trump ar fi vorbit singur la lună, și ar fi apărut „ca un nebun psihopat”, așa cum l-a prezentat și-l prezintă rețeaua progresistă de presă.

Atenție nici Administrația Trump, nu se identifică 100%, cu mișcarea conservatoare din SUA, deși Trump a fost puternic susținut de ea. Administrația sa are un conservator de marcă ca Bannon, dar și oameni mai apropiați de progresiști cum sunt fiica sa Ivanka și soțul ei Kushner, plus tot felul de miniștri care vin din Sistemul Progresist.

La fel de important, pentru înțelegerea politici mondiale, e și un alt aspect, SOROS, deși evreu, împreună cu toată Rețeaua Progresistă, e în total conflict cu Netanyahu și autoritățile conservatoare din Israel

De aceea ca să nu creeze confuzii și pentru a putea explica situația pe plan mondial, e bine să vorbim de Rețeaua Progresistă Globalistă Mondială și de puternica ei ramură din SUA (Soros-Obama-Hillary, massmedia progresistă: New York Times, WashingtonPost, CNN, CBS, MSNBC, Politico, NBC, Wall Stret Journal, Bloomberg, etc…), cea mai mare parte din Partidul Democrat pe care-l rețeaua îl controlează (nu tot), multe multinaționale (nu toate), rețeaua de ONG-uri și organizații progresiste, etc…), rețea globalistă care are ramnificația ei locală și la noi prin Iohannis-Cioloș-ONG-uri-presa-progresistă, plus unele vârfuri și structuri din instituțiile de forță (celebrul BINOM).

II. Noul Guvern va fi unul TEHNOCRAT (dar cu tehnocrați prezentați a fi „de stânga, apropiați PSD”). În acest mod, Noul Guvernul Tehnocrat va fi prezentat populației ca „unul PSD”

A doua diferență (pe care am explicat-o de mai multe ori), este că se-ncearcă de către Rețeaua Progresistă în cârdășie cu Dragnea, aducerea unui GUVERN TEHNOCRAT „de stânga”, care să fie prezentat electoratului PSD ca fiind „tot un guvern PSD,”

Aducerea lui Florin Georgescu sau a altui personaj „de stânga” al Sistemului, ca prim-ministru, e un prin semn că Dragnea pune din nou batista pe Țambal, așa cum a făcut și cu acceptarea Cenușiului Grindeanu.

Dragnea încearcă DIN NOU să bată palma, cu Rețeaua Progresisto-Soroșistă de la noi, așa cum a făcut și în iarnă.

Acest lucru nu-i va aduce absolut nici un avantaj pe termen mediu și lung indiferent ce i s-a promis

Viitorul Primul ministru NU VA FI UN MEMBRU PSD, căci după PUCI; sistemul și-a pierdut teșleghidații cu priză la mare public din PSd, iar cei care au rămas în tăcere sau în adormire nu vor risca să iasă violent la lumină acum când toți din PSD caută alți infiltrați.

SOLUȚIA VA FI UN NOIU GUVERN TEHNOCRAT dar nu unul „Cioloș-Soros” (pe care populația îl urăște) ci unul care va fi prezentat publicului ca fiind tot un Guvern PSD

Ați văzut deja ce ELOGII i-a adus Antena 3 lui Florin Gerorgescu prin Gâdea, Radu Tudor, etc…Că va fi el, că va fi un alt tehnocrat, Antena 3 îl va pupa în fund în fața populației, ca să convingă electoratul că e vorba tot d eun Guvern PSD

Deci, deși AR FI FOARTE BINE ȚARĂ, ne-ndoim PROFUND că Dragnea se va lua la trânta cu REȚEAUA PROGRESISTĂ-SOROȘISTĂ. Toate semnalele cu un prim-ministru TEHNOCRAT, indică un COMPROMIS MASIV petrecut pe la spate.

III. În rest, analiza e în linii mari aceeași pe care v-am povestit-o și noi aici…Analize pe care le puteți reciti mai jos

III.A. Fluierul.ro vă dezvăluie MANIPULAREA și pe Toți Oamenii și Toată Presa Sistemului care au ieșit la iveală odată cu susținerea lor pentru CENUȘIUL GRINDEANU – prim-ministru cu 4 consilieri de la SRI, 2 de la DGIPI, 3 de la UDMR și 1 de la Sanofi Pasteur

III.B. TEHNOCRATUL DE STÂNGA. Cum va CONTROLA SISTEMUL PROGRESIST, PSD-ul și prin el țara prin INTERPUȘII SISTEMULUI nevotați de nimeni. 8 variante de prim-ministru: un Friends Of Europe, omul din BNR, omul de la OMV, aliatul lui Soros, aterizat de la ASE, un ONU

(FLUIERUL)

http://fluierul.ro

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Soros). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.