Centuri și Genuchiere Plasmatice pentru echilibrare Energetica !


In cazul durerilor musculare și articulare cum le vei atenua? Astăzi există ameliorarea durerii cu Centura Pain Pad

Noua tehnologie MaGravS este exprimată în mai multe sectoare , inclusiv sănătatea. Beneficiile pe care este în măsură să aducă la noi toți suntem în faza de studii avansate Una dintre acestea este Pain Pad, pad – ul exploatează proprietățile câmpurilor magnetice gravitaționale într – un mod natural de a restabili echilibrul normal al corpului uman , în special prin contracararea dureri articulare și dureri musculare .

Câmpurile magnetice și gravitaționale acționează în mod natural în favoarea stării de echilibru , motiv pentru care utilizarea lor permite să „fure” , în cazul în care există „prea mult” și „face” în loc în cazul în care există „prea puțin”.

În cazul specific al MaGravS Technology, atunci, noi nu vorbim de a administra remedii chimice care rezolva o problemă și apoi a crea altele.

Întreaga MaGravS în sistemul de sănătate se bazează în schimb pe principii care , în parte sunt foarte asemănătoare cu cele ale acupunctura și, în plus, se lasă să se lucreze asupra ființelor care trăiesc într – o chiar mai puțin invazive.

Cei care au citit cărți care să explice știința doctorului Keshe stie ce vorbim despre: acum putem obține energie , să se mute în lume și să ne aducă înapoi într – o sănătate naturală , pur și simplu prin recuperarea stării de echilibru și manipularea lor la voință, în urma legile naturii … pentru că în cele din urmă într – adevăr știu!

Și ” , prin urmare , cu mare plăcere să vă prezint acest instrument util și benefic. Puteți utiliza Pain Pad , pad ameliorarea durerii , nu numai pentru a calma durerile musculare si dureri articulare, dar , de asemenea , pentru a intra în contact cu universul Gansurilor.

Gans înseamnă gaze în stare de materie. Și „noua stare a materiei descoperite de Dr. Keshe pe care noi toți avem multe de învățat și mai presus de toate pentru a o explora … pentru că în această direcție , povestea nu este încă scrisă.

În centura Pain Pad și în Genughiera, se afla lichidul Plasmatic Gans de co2 !

Pentru orice informatii si comanda, inclusiv in strainatate, ma puteti suna la numarul : 0766320211, ori   pagina de facebook Apa de Gans

Florin Vasile

Reclame
Acest articol a fost publicat în APA DE GANS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.