CONSTITUTIA ROMÂNIEI – sursa dezastrului national


Constituţia ţării este sursa legilor care au permis jefuirea ţării!

Constituţia actuală a înlesnit un sistem juridic… aiuritor care are coduri  făcute să ajute   inechitatea, furtul şi… interpretabilitatea!

Constituţia actuală a deposedat poporul şi statul român de suveranitate.

Constituţia actuală asigură, prin  sistemul electoral, de 27 de ani, rotirea aceloraşi garnituri  politice, şi le da puterea de a „ne” REPREZENTA  prin… reprezentanţi aleşi!

 

Constituţia  actuală este cea care a permis adoptarea legilor princare România a devenit colonie! (Art . 74 alin  (2): „Nu pot face obiectul initativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional , amnisita şi graţierea”! )

– ANAF-ul se uită doar  în  ograda  românilor, a micilor investirori, nu şi în cea a „marilor  investitori” a corporaţiilor străine care sunt ajutate de legi „constituţionale” să investească puţin  sau deloc (exemplu  ENEL) dar să scoată profit imens peste graniţe.

– Inventarea şmecheriei cu Fondul  Proprietatea ajută ca hălci din avuţia naţională să fie în proprietatea străinilor, astfel încît, în prezent, 90% din capitalul autohton este controlat de străini  şi mai mult de jumătate din PIB-ul României, în valoare de peste 100 miliarde de euro, pleacă în fiecare an, în afara ţării, ca profituri nedeclarate şi neimpozitate.

 

– Peste 40% din terenul arabil al ţării este în proprietatea străinilor care îl vor distruge prin chimicale şi îl vor vinde sau părăsi după ce se vor îmbogăţii. Pădurile, apele cu acele MHC-uri şi  cu şmecheria certificatelor verzi, sistemul energetic al ţării, cel de comunicații şi tot ce ţine de siguranţa naţională, toate sunt devalizate, compromise sau controlate de entităţi străine, datorită  actualei Cosntituții.

– „Reprezentanţii” aleşi de noi, conform Constituţiei, hotărăsc, împotriva interesului naţional, să  șteargă datoriile către statul român, către noi, Munai Gaz-ul, folsindu-se, pentru aceasta,de Parlament.

–  În baza  legilor „constituţionale”, Serviciul Român de Informaţii, în loc să apere ţara, face  politică. Îi  ajută pe politicieni în afaceri în defavoarea interesele naţiunii şi ţării.

 

„Reprezentanţii” noştri vor afirma mereu că: „am  respectat  Constituţia”!

Mai vrem exemple? Sunt prea multe, sunt sufocant de multe. Vrem să respirăm aer curat.

Reconstrucţia societăţii româneşti trebuie să înceapă prin schimbarea Constituţiei actuale şi a sistemului juridic construit pe baza ei şi curăţarea clasei politice!

http://www.certitudinea.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în ROMANIA DISTRUSA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CONSTITUTIA ROMÂNIEI – sursa dezastrului national

  1. Bogaeu zice:

    Curățarea României nu se poate face decât prin lichidarea fizica a corupților cu tot neamul lor. Altfel nu se poate! Sa nu zici ca sunt eu nebun, dar la aceeași concluzie o sa ajungi și mataluta! Dar ferească, ca o bomba atomica căzută pe București și-ar face și ea treaba dacă ar exista un trădător moralist acolo unde trebuie ca scenariul asta sa aibă loc. Deci ne trebuie un Iuda moralist și puritanist ca sa curățăm ceva! Poate un musulman sau evreu sau vreun roman sau țigan cu origini evreo-islamice-mongoloid-rusofon-muricafon-islamofil. Posibilitățile sunt infinite de distrugere a României de pe harta Europei chiar și in contextul multicultural sau NON-multiculti(merge și cu securiști trădători după nopți cu prostituate drogandu-se!)Sa nu crezi ca nu! Orice in orice context și momentul e clipa adevărului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s