DINCOLO DE APARENȚE 2 – 0RI6INE4 ( documentar)


EO – El Origen 
– DDLA – Detrás De Lo Aparente (2015)

„Bun găsit la al doilea film documentar bazat pe cartea „Cosmogeneza creației“ scrisă de Morfeo de Gea și ce face parte din colecția Dincolo de Aparențe (vedeti AICI primul film).
Filmul de astazi este ca o calatorie vizuala, artistica, poetica care creaza o senzatia onirica accentuata. Iata cateva randuri extrase din film pentru a percepe acest spirit:

Când omul privește stelele și acestea îl privesc pe el. Cât timp te-am căutat, de câte ori m-am simțit descurajat și învins… Nu locuim aceeași casă… dar știu că, căutarea mea cu tine s-a terminat.
Am găsit originea existenței mele, am găsit răspunsurile la întrebările eterne ale omului. De ce această lume a fost creată ? De ce ne aflăm în ea ?
O mare școală, acoperită de o mantie de stele… în care azi, am recuperat libertatea de care uitasem… în care azi, simt Anarhia ființei curgând prin mine… și totul datorită că am cunoscut alte lumi, datorită căreia ușor am ajuns să înțeleg, că așa cum este sus, tot așa este și jos.
Informația te înconjoară, te caută, se află în tine, dar nimeni în afară de tine va putea să răspundă la aceste întrebări, pentru a o obține, va trebui să crezi în magie, va trebui să întorci spatele credințelor tale. Astfel vei constata că nimic nu este ceea ce pare. Eliberează-te de sforile care te țin legată, depărtează-te de vălurile care te orbesc.
Eliberează-te … și, în acest mod, îi vei elibera.
-Nu trebuie să transformi în dogmă toată informația pe care o recepționezi, trebuie să gândești în termeni cuantici.
-Trebuie să procesez informația în mod cuantic, de parcă aș fi un computer ?
-Chiar crezi că nu ești ?
-Ființa umană, aceasta pe care o cunoști ca unitate de carbon, filtrează informația pe care o recepționează, adaptând-o conform paradigmelor și arhetipurilor care o influențează și într-un final, rămâne numai cu acea parte a informației, pe care centrul intelectual și emoțional reușește să o rețină, în ceea ce cunoști ca memorie.
-Trebuie să știi că gândirea cuantică nu fractalizează, nici filtrează informația, nu lucrează cu date … așa cum le cunoaștem, ci lucrează cu energii, … totul este energie. Dacă ai proceda în acest mod, ai procesa tot ce observi.
-Când gândești în mod cuantic, tu nu filtrezi, adaptând unui limbaj de imagini și sunete. O amintire din trecut, viitor sau prezent, este considerată energie pură, conținând toată informația necesară, fără posibilitate de manipulare.
Suntem scântei divine, Monade, Ființe… Acei numiți Karvidicos, aflați în al patrulea braț al fiecărei galaxii. Ne tragem din Do, Tatăl cu care am fost mereu … și din mama noastră, Geea.
Acest braț este separat în 12 zone, 9 sectoare… care, deși nu se reflectă în această realitate, sunt percepute ca și casele zodiacale… Deși limitată și incompletă, se poate avea o viziune mărginită asupra tiparului existenței noastre, cu ajutorul hărții astrale natale.
Planetele îți vor spune cum ești, distribuite acolo unde firmamentul a desenat începutul drumului tău. Natura impregnată de conștiința ta. Velele navei tale, energiile esenței tale care în începuturile tale însăți vor fi motorul căutării tale…
A crea cu Soarele… a gândi cu Mercur… a transforma cu Pluto… a elibera cu Uranus… a necesita cu Saturn… Mișcări stelare care … din conștiința cosmică, îți vor susura modul de a Iubi, îți vor susura modul de a Aminti.
Irosind o viață… este să nu ți-o amintești și să o simți, înseamnă să o trăiești.
Și este când respirăm pentru prima dată, când firmamentul se oprește și îți pictează esența ta cu energiile de care vei avea nevoie, pentru a simți și parcurge tiparul existenței, a unei întregi vieți.
Cum să plângi fără durere, cum să râzi fără bucurie și cum să iubești fără singurătate ?
În momentul concepției, ne este oferită o șansă și este marcată poziția în spațiu unde Ființa stabilește o legătură și se conectează avatarul.
La naștere ne este oferită o misiune, iar asta va marca sectorul Ființei. La final, totul pare să fie un dans de energii aflate în mișcare, care nu stagnează niciodată. Ne revigorează și ne călăuzesc, constant, în infinite combinații. A transforma… a simți și a expresa prin intermediul energiilor, împreună cu tot firmamentul.
Acest film accesibil publicului prin Vimeo și YouTube, în principalele limbi de circulație internațională (unele traduceri pe acolo sunt superficiale, aici ne-am străduit să traducem, cât mai exact posibil) în sincronizare cu prezentarea lui Mayodel68 în Denia, Alicante, Spania, finalizând astfel o octavă începută de evenimentul lui Mijas Costa, și începând propria octavă de proiecție, care va parcurge planeta, extinzând conștiințe și deschizând drumuri pentru ca arhetipul dragonului să se impună definitiv creând o nouă GEEA. Bucurați-vă de film și răspândiți-l în cele patru zări. „Așa este și Așa va fi !!”
Multuimim Paul Marian pentru efortul sustinut de a pune la dispozitia publicului din Romania astfel de informatii.
VEZI FILMUL TRADUS AICI:

http://fymaaa.blogspot.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( VIDEO-DOC.). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.