Să nu ne lăsăm controlaţi!


După cum se poate înţelege destul de uşor,punându-ne în rolul celui controlat, consecinţele nu sunt deloc armonioase. Controlul asupra noastră înseamnă lipsa puterii de decizie, slăbiciune fizică, suferinţe psihice, agresivitate venită ca răspuns interior conştient sau nu, probleme de sănătate.

Fiecare dintre noi avem un drum în viaţă, o menire care trebuie să se împlinească. Toate barierele care stau în calea traseului nostru constituie bariere în calea Universului. Nu există haos în Univers, cum nici « negocieri ».

Lucrurile sunt atât de clare şi de drepte, că noi încă nu ne dăm seama de ele şi căutăm să înţelegem,dar nu cercetăm întotdeauna unde trebuie. De-asta se spune că nu avem conştiinţa trezită, pentru că trăim într-un soi de adormire, adică nu suntem încă pregătiţi să înţelegem cum lucrează Dumnezeu.

Energia primită la naştere trebuie economisită, trebuie să fim atenţi cum şi unde o cheltuim. Putem trăi 100 de ani plini de sănătate, putem trăi şi doar 30,şi ăia ţintuiţi la pat.

Mulţi dintre noi ne risipim această energie vitală pe invidie, control, putere, dorinţe etc şi, fără să ştim ce facem uneori, ne pierdem în lupte fără sens, în distrugeri şi în suferinţe.

Din păcate, agresivitatea se face simţită tot mai mult în colectivităţile de tineri şi acum, mai mult ca oricând, noi, adulţii, trebuie să îi ajutăm să elimine din gândurile şi conştiinţa lor orice formă de împotrivire, de încălcare a legilor divine pentru că,nu-i aşa, generaţiile de azi vor fi înţelepţii de mâine.

https://secretele.com/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s