Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie


Nikola Tesla

Fracmasonii au avut grija ca un geniu epocal – Nikola Tesla (1856 – 1943) – sa fie aproape uitat. El a inventat becul (inventie pe care masonul Thomas Edison a furat-o si si-a atribuit-o), curentul alternativ, lumina de neon si radarul. Cu sprijinul financiar al lui John Jacob Astor, Tesla a construit un laborator extrem de performant in Colorado Springs, unde a facut experimente cu transmisia fara fir a energiei electrice. In anul 1901 a construit la Shoreham, New York, un turn care a transmis curent electric prin aer la o distanta de 20-25 km, aprinzand lampi de iluminat si punand in functiune motoare mici. Inventia a fost suprimata de finantatorul ei, bancherul francmason si membru al ordinului Illuminati – J. P. Morgan.

Dupa moartea lui Tesla, pe 7 ianuarie 1943, camera de la hotelul St. Regis din New York in care a locuit in ultimii ani de viata a fost perchezitionata de agenti FBI care i-au deschis seiful si i-au luat toate documentele. Inventiile care ar fi facut viata mai usoara generatiilor urmatoare si ar fi asigurat accesul gratuit la energie electrica pastrand planeta curata au fost blocate.

Evident ca cercetarile asupra dispozitivelor lui Tesla au continuat in secret, dar au devenit proiecte militarizate, inaccesibile populatiilor pentru ridicarea nivelului de trai, monopoluri tehnologice folosite intens pentru sabotarea si manipularea stilului de viata al populatiilor. De aici si pana la o variatiune intreaga de arme – una mai perversa si mai devastatoare decat alta – nu a mai fost decat un pas.

In anul 1970 a fost accelerata dezvoltarea tehnologiei microundelor, a undelor radar si radio printr-un salt important de la puterea maxima de 1MW la puterea de 1000 MW. Atat SUA cat si URSS au avut acces la emitatoare si receptoare puternice de unde electro-magnetice, capabile sa interactioneze cu echipamente electronice complexe de control si supraveghere dar si cu materia organica, in asa fel incat sa afecteze tesuturile vii, cauzandu-le comportamente aberante si/sau distrugeri progresive, adesea ireversibile. Astazi aceste dispozitive sunt detinute de organizatii guvernamentale si/sau private din mai toate tarile dezvoltate si sunt implementate pe scara larga si in Romania, camuflate in asa zise dispozitive GSM montate in locuri unde nu ar avea ce sa caute si in cantitati care depasesc orice utilitate legata de internet si telefonie. Implicarea firmelor de telecomunicatii este insa evidenta.

Antenele din Romania

Diverse servicii secrete au aratat ca, incepand din anii 70, fosta URSS a stocat in computere performante informatii despre proprietatile electrice, chimice si biologice ale creierului uman, rezultate in urma studiilor intreprinse pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea cu acuratete a senzatiilor umane auditive si viziuale folosind diferite procedee si tehnici. Au fost stocate si date despre toate limbile si dialectele vorbite in prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale personalizate, pe intelesul oricui. Existenta unor astfel de computere e mentionata intr-un articol din Martie 1983 din ziarul Sunday Morning Arrow.

La fel stau lucrurile si in SUA si Europa. Inca din anii 70 s-au realizat cercetari asidue privind combinarea undelor electromagnetice si a hipnozei. In 1974, cercetatorul G.F. Shapis scria: „Cuvintele hipnotizatorului pot fi modelate electric astfel incat sa actioneze direct asupra creierului uman sub forma de unde, fara a mai fi nevoie de receptarea si transportarea sunetului si fara ca persoana sa poata controla fluxul informational astfel creat”.

Cei care cerceteaza fenomenul de chanelling au observat faptul ca numarul celor care se considera mediumi sau canale a crescut exponential incepand cu anii 80, de cand s-au inmultit si s-au imbunatatit cercetarile de control al mintii de la distanta. Cei care practica transa e necesar sa-si foloseasca acum mai mult decat oricand SIMTUL CRITIC si DISCERNAMANTUL, necunoscand cu exactitate sursa a ceea ce ei numesc „ghidare divina”. Existenta unor astfel de tehnologii ii poate face pe oameni sa creada ca il aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer pot fi transmise prin intermediul satelitilor si antenelor de la sol, in asa fel incat sa interactioneze cu gandirea naturala, facand sa apara asa numita gandire artificiala nedetectabila. Tehnologia de acest gen a fost perfectionata continuu, prin cercetari neintrerupte privind relatia dintre creierul uman si computer.

In ianuarie 1991, la Universitatea din Arizona, s-a organizat conferinta intitulata „Cercetare avansata NATO cu privire la fenomenele emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce inseamna asta mai exact? Intr-una din lucrarile prezentate la conferinta erau testate echipamente care puteau face un orb sa vada si un surd sa auda. Sa nu uitam ca pana la urma globii oculari preiau semnale luminoase din mediul inconjurator, le transforma in semnale electrice transmise prin intermediul sistemului nervos unei anumite regiuni a creierului localizata pe cortexul cerebral, iar cortexul cerebral, amplasat intr-un intuneric deplin in interiorul cutiei cranieine decodifica aceste semnale de natura electrica, interpretandu-le ca mesaje-imagine. La fel se intampla si in ceea ce priveste auzul, urechea interna trimitand catre cortexul cerebral auditiv semnale electrice si nu unde sonore, aceste semnale fiind ulterior decodificate de creier ca mesaje-auditive. Interventia pe calea undelor asupra semnalelor electrice de pe traiectele nervoase ale organismelor vii, poate modifica, prin urmare, secventele de informatie decodificate de cortexul cerebral. La conferinta au fost prezentate echipamente care puteau calma orice durere fara a se interveni cu medicamente si a caror utilizare ar fi permis oricarei fiinte umane sa-si mentina si la varste inaintate functionarea biologica optima de la tinerete. Autorul lucrarii tragea insa un semnal de alarma asupra pericolului ca cercetarile din acest domeniu sa fie deturnate de la scopul pasnic initial si sa fie folosite impotriva oamenilor. El afirma ca astfel de echipamente sunt deja operationale in cadrul CIA si FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura si omori pe cei considerati indezirabili, respectiv dispensabili sau pentru a crea ceea ce se numeste CANDIDAT MANCIURIAN (omul spalat pe creier prin programe de control al mintii caruia i se implanteaza in subconstient diferite modele de reactie la diferiti stimuli auditivi sau vizuali cunoscuti doar de programator, activabili de la distanta atunci cand se doreste declansarea in mod automat a unui tipar comportamental din partea subiectului, util anumitor interese).

In conexiune cu tehnologia undelor electro-magnetice, o actiune distructiva coordonata de la cel mai inalt nivel constand in reducerea cantitativa si calitativa a efectivelor de arbori urbani a transformat orasele tarii in adevarate cimitire de copaci. Un arbore sanatos, cu o coroana bogata, emite intotdeauna o energie care intretine viata, cu un puternic efect terapeutic de revigorare fizica si psihica exercitat asupra organismelor vii (oameni si animale). Este de asemenea o sursa de oxigen si un absorbant de poluanti eficient si gratuit, un rezervor de miresme si de racoare pe timp de vara, o stavila in calea viscolului pe timp de iarna, totodata un adapost pentru pasari, un adevarat ecosistem pentru insecte si o bariera naturala in calea undelor electromagnetice devastatoare pentru sanatate.

Copacii toaletati incorect, abuziv, distrugator

Ca urmare a mutilarii copacilor din cartierele oraselor dar si din parcuri si gradini botanice sub pretextul toaletarii – in realitate o procedura distrugatoare declansata la ordin si aplicata in toata tara prin intermediul primarilor francmasoni si a firmelor agreate de lojile in care acestia activeaza – milioane de arbori au fost deposedati de coroana in cel mai barbar mod cu putinta, ajungand sa nu-si mai poata exercita efectele benefice atat de necesare nu doar omului ci si biosferei. Copacul este o fiinta vie, care, in pofida faptului ca nu poseda un sistem nervos central, este supus nasterii, imbatranirii, imbolnavirii, calamitatilor de tot felul si in final mortii, asadar suferintei. Atunci cand omul nu constientizeaza acest aspect si incuvinteaza mutilarea copacilor printr-o atitudine de totala ignoranta, indolenta, indiferenta fata de raul provocat acestor fiinte, tot raul se intoarce impotriva lui: energia bolnava a copacilor il devitalizeaza, peisajul dezolant il bulverseaza, poluarea il afecteaza, caldura dogoritoare pe timp de vara, pamantul sterp, mirosurile, alunecarile de teren si, nu in ultimul rand, radiatiile electromagnetice il invadeaza si il invalideaza. Adica exact ceea ce urmaresc francmasonii.

Protectia contra undelor electro-magnetice oferita de arbori

In numarul din Decembrie 1980 al US Army Journal, intr-un articol semnat de locotenent-colonel John B. Alexander si numit „Noul camp de lupta mental”, acesta declara: „Voi da mai multe exemple care sa ilustreze progresele facute in domeniul undelor electro-magnetice: avem in prezent tehnologia care ne ofera abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boala de la distanta, inducand boala sau moartea fara cauze aparente. A fost raportata si posibilitatea de modificare telepatica a comportamentului uman care include abilitatea de a induce stari hipnotice de la o distanta de peste 1000 de km. Utilizarea hipnozei telepatice este o zona care merita a fi exploatata. Ea va permite ca agentii nostri sa fie implanatati subconstient cu programul pe care trebuie sa-l execute, astfel incat nu va mai fi nevoie sa folosim mijloace fizice de contact direct cu subiectul pentru a face acest lucru. Daca vor fi perfectionate, aceste tehnici vor permite transferul direct al gandurilor de la o minte sau grup de minti la o audienta tinta. Receptorul nu va fi constient ca i-au fost implantate ganduri, caci va crede ca sunt gandurile lui. Este posibil sa introducem ganduri artificiale intr-un computer si apoi sa le transmitem prin intermediul unor sateliti sau antene. Astfel vom putea controla intreaga planeta.”

Limitarile acestui sistem sunt doar cei care isi vor pune permament intrebari cu privire la motivatia care sta in spatele gandurilor sau intentiilor lor, nedandu-le curs in mod automat. Este evident ca televiziunea, radioul, filmele, publicitatea si diferitele forme de presiune sociala au grija sa diminueze la minim aceasta „a doua atentie”, reducand pe cat de mult posibil numarul oamenilor vigilenti si, prin urmare, nemanipulabili. In final ofiterul concluzioneaza: „Informatiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate de majoritatea oamenilor ridicole, pentru ca nu se vor potrivi cu viziunea lor asupra realitatii – pe care tot noi o inducem. In fond mai exista chiar si azi oameni care cred ca Pamantul este plat!”

Arme cu puls electro-magneticAu fost perfectate si ARME DE RAZBOI cu microunde pulsate, adica arme cu emitere de impulsuri electromagnetice de mare putere capabile sa bulverseze electrochimia celulara, scurt-circuitand sistemul nervos al fiintelor vii aflate la o distanta de pana la 30 de km de sursa de unda. Aceste arme, functionand asemenea unui stroboscop, emit intermitent unde cu frecvente cuprinse intre cativa Hz (cateva oscilatii pe secunda) si cateva sute de milioane de Hz (sute de milioane de oscilatii pe secunda), putand fi amplasate atat la sol (in locuri publice sau private) cat si in spatiu (pe sateliti cu orbita joasa). Exista si arme de mana, de marimea unei valize, pentru atacuri cu raza mica de actiune, dar si sisteme transportate pe camioane. Armele militare cu puls electromagnetic pot decima populatia din orase intregi, cel putin precum armele nucleare (dar fara a distruge cladirile). Armele militare cu pozitionare la sol reusesc sa provoace efecte si sub linia orizontului. Aceste arme distrug practic reteaua electrica din organismele vii. Principala lor tinta este sistemul nervos si creierul.

CA PROTECTIE FIZICA impotriva efectului perturbator al undelor electromagnetice (in mod special impotriva starilor de vitalitate scazuta, a depresiilor si cosmarurilor induse de atacurile pe calea undelor), alaturi de o cat mai buna conservare a mediului natural de catre omul care alege sa se inconjoare de natura si sa respecte natura, este recomandata utilizarea oscilatoarelor magnetice de compensatie.

In biblioteca Marii Loji din Anglia pot fi gasite numeroase carti despre fenomene care nu au explicatii oficiale, inclusiv despre cele de provenienta extraterestra (OZN-uri). Toate incercarile din Uniunea Europeana de a forma o comisie de investigare publica a rapoartelor despre activitatea OZN in lume au esuat. Francmasonii par sa fie foarte interesati de OZN-uri conform numeroaselor documentatii existente in bibliotecile private ale lojilor, insa oficial sunt cei mai mari sceptici si denigratori ai fenomenului. Trist dar adevarat!

22. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa

Fara vaccinuri!

In brosura masonica “Pe cerul albastru-auriu” se spune ca “francmasonii au fost pionierii si promotorii vaccinarii”. Cel care a inceput in 1796 sa promoveze vaccinarea “preventiva” a fost doctorul francmason Edward Jenner.

Doctor in stiinta, doctor in medicina, in chimie si farmacie, marele savant Antoine Bechamp (1816-1908) este chiar si azi aproape necunoscut. Si-a concentrat studiile asupra modului in care microorganismele influenteaza corpul omenesc. A aratat ca atata timp cat adoptam un stil de viata coerent (fara a face abuzuri in nici o directie), bacteriile ne vor fi de folos. Bechamp considera ca bolile se dezvolta in trup atunci cand conditiile interioare de echilibru natural sunt bulversate, iar tensiunea electrica dintre celule este mult redusa. O celula sanatoasa are o tensiune cuprinsa intre 60 si 100 mV, in timp ce o celula canceroasa are 20 mV.

Insa un alt om de stiinta francez, chimistul si medicul francmason Loius Pasteur (1822-1895) a facut afirmatia ca toate microorganismele, atat cele din interiorul cat si cele din exteriorul corpului, produc boli si trebuie sa fie, de aceea, controlate cu ajutorul vaccinurilor. Spre deosebire de Bechamp care nu a primit nici un ajutor financiar pentru cercetarile sale, Louis Pasteur a primit subventii imense si recunoastere pe plan international. Alimentarea ideii de necesitate a vaccinarii preventive pe scara larga a fost motivul pentru care Pasteur a realizat profituri uriase in cariera sa.

Principala sursa de bani a lui Pasteur a fost familia Rothschild din Paris, cu precadere baronul francmason Gustave Rothschild. Propaganda masonica intensa a facut din Pasteur un nume foarte cunoscut. Pe patul de moarte, moment foarte important pentru cineva crescut intr-o tara catolica, la 28 septembrie 1895 Pasteur si-a infirmat teoria neadevarata si simplista prin cuvintele urmatoare: “Microbii nu inseamna nimic. Mediul este totul!”.

In anul 1900, un numar de patologi si oameni de stiinta importanti au inghitit milioane de bacterii de holera intr-o incercare disperata dar naiva de a schimba mentalitatea elitei societatii. Ingestia de bacterii holerice nu le-a provocat nimic altceva decat o usoara diaree, desi s-a demonstrat ca bacteriile au trait cu adevarat in intestinele cercetatorilor. Elita nu a dorit de la bun inceput sa ia in seama experimentul, deoarece era interesata de introducerea cu ajutorul vaccinurilor a substantelor chimice si a virusurilor in corpul uman, iar ca sa existe o justificare pentru acest lucru nu trebuia sa se stie despre un asemenea experiment.

Practicantii ignoranti ai medicinei spun ca vaccinurile sunt principala explicatie pentru rata scazuta a bolilor in prezent. Statisticile arata insa ca rata infectiilor a inceput sa scada inainte de marile campanii de vaccinare din anii 1900. Mai mult, bolile comune ale copiilor nu sunt devastatoare si nici nu dau efecte secundare atunci cand sunt tratate corespunzator, o calitate a lor fiind aceea ca stimuleaza dezvoltarea sistemului imunitar. Vaccinurile au provocat in schimb o crestere considerabila a prezentei poliomielitei la copii, dupa multi ani de scadere constanta. Astazi vaccinurile asa zis preventive sunt singura cauza a poliomielitei in Statele Unite.

Dr. Viera Scheibner (Australia), cel mai renumit expert international in bolile produse de vaccinuri, a descoperit o legatura intre vaccinul triplu impotriva difteriei – tusei convulsive – tuberculozei si sindromul de moarte subita la copii. Faptul este acum dovedit stiintific. Multi copii carora li s-a facut acest vaccin au ajuns invalizi. Un fapt deloc de neglijat este ca aproximativ 80% din vaccinurile pentru copii sunt fabricate in laboratoarele controlate de familia masonica Rockefeller.

Viera Scheibner a cercetat riguros literatura medicala despre vaccinuri. CONCLUZIA EI: “Nu exista nici o dovada ca vaccinurile au capacitatea de a preveni aparitia bolilor. Dimpotriva, sunt foarte multe dovezi despre efectele lor negative grave!”.

Dr. Viera Scheibner

In Statele Unite, in perioada 1989-1999, 1400 de familii care dispuneau de mijloacele financiare pentru a-si permite un proces la tribunal si care aveau informatiile necesare pentru a face anumite corelatii si a gasi exemple in literatura medicala au ajuns in instanta si au castigat procesul. Copiii lor fusesera sanatosi si s-au dezvoltat normal pana in momentul vaccinarii. Au inceput apoi sa aiba febra sau convulsii iar unii au intrat in coma. Boala lor a devenit cronica si unii dintre ei au ajuns autisti.

Imediat dupa primul razboi mondial, intre 1918 si 1919, cand a inceput vaccinarea impotriva gripei spaniole, au murit cel putin 25 de milioane de oameni in toata lumea. Tarile care nu au achizitionat vaccinul american (Grecia, Egipt) au scapat. In aceste tari nu a murit nimeni. In cartea sa din 1977 “Demascarea gripei porcine”, doctorita Eleanora I. McBean arata ca gripa spaniola din 1918 a fost provocata: “Asa s-a inceput cea mai mare campanie de vaccinare organizata vreodata in SUA”. Nici nu se stia despre vreo epidemie atunci, prin urmare populatia a fost pacalita pentru a se putea justifica masurile luate. S-a facut afirmatia ca soldatii au venit acasa cu tot felul de boli din tari straine si, prin urmare, trebuie utilizate toate metodele posibile impotriva combaterii acestora. Oamenii au crezut afirmatia pentru ca au vrut s-o creada si multi soldati s-au imbolnavit cu adevarat. Ceea ce nu au stiut a fost faptul ca vaccinurile le-au cauzat boala. Medicii militari au tacut ca niste tradatori si lasi, neoferind nici o informatie despre diversiunea criminala.

Intr-un lung articol din revista germana Natura Heilpraxis despre cat de daunatoare sunt vaccinurile, se arata ca interactiunea vaccinurilor cu sistemul imunitar este, printre altele, o cauza a diabetului. S-a aratat si ca vaccinul impotriva pojarului poate provoca paralizie, sistemul nervos si creierul copiilor fiind afectat negativ de cocktail-ul de substante chimice si tulpini virale patogene.

In cartea sa din 1997 “Noii virusi: SIDA si EBOLA”, Dr. Len Horowitz a demonstrat cum Departamentul Apararii al SUA nu doar ca a incercat dar a si reusit sa creeze o arma biologica eficienta la inceputul anilor 1970. Arma pe care au creat-o cercetatorii americani este astazi cunoscuta drept SIDA. In mod cinic, chiar numele SIDA (sindromul imunodeficientei dobandite – abreviere a denumirii originale din limba engleza: AIDS = Acquired Immune Deficiency Syndrome) arata ca aceasta imunodeficienta a fost cumva CONTRACTATA / DOBANDITA / PROCURATA si nu dezvoltata natural. Cum a fost procurata? Prin vaccinurile administrate de catre cei care isi spun „autoritati”. Documentele oficiale arata ca vaccinul antipoliomielitic infestat cu HIV a fost administrat unui mare numar de oameni din Africa inainte de izbucnirea epidemiei. Conform informatiilor oficiale, pana in luna februarie din anul 2007 murisera de SIDA 30.000.000 de oameni. In vara lui 2006, 65.000.000 de oameni fusesera diagnosticati cu HIV la nivel mondial. Dr. Horowitz a demonstrat, utilizand numeroase documente, ca HIV a fost administrat si unui numar semnificativ de homosexuali din New York si San Francisco, pe post de vaccin impotriva hepatitei B, iar de la grupurile acestea HIV s-a transmis mai departe in toata America.

Fundatia Bill si Melinda GatesVaccinuri daunatoare sanatatii umane concepute special pentru a invalida si reduce populatia globului sunt trimise in continuu in tarile in curs de dezvoltare, spre exemplu pentru a combate, chipurile, MALARIA. Francmasonul Bill Gates, proprietarul Microsoft, are o fundatie impreuna cu sotia sa, Melinda Gates, care numai de asta se ocupa. Ei au investit 750 de milioane de dolari in programul de vaccinare intensiva a lumii a treia si au raspandit vaccinuri tematice peste tot in lume. Presedintele Bill Clinton a recunoscut ca vaccinul impotriva TETANOSULUI trimis de fundatia Bill & Melinda Gates in lumea a 3-a a produs sterilitatea unui mare numar de femei (“The Idaho Observer” – Octombrie 1999). Bill Gates a fost intotdeauna extrem de amuzat de acuzatiile care i se aduc dar asta nu l-a impiedicat sa contribuie la infiintarea peste tot in lume (inclusiv in Romania) de fundatii satelit care se ocupa cu vaccinarea preventiva si cu popularizarea vaccinurilor.

La noi in tara a fost lansata in 2012 o lucrare de referinta in domeniul medicinei anti-vaccin, sub semnatura dr. Christa Todea Gross – „Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica.” Insa contrar demersurilor facute pentru o informare obiectiva, campaniile de vaccinare continua furibund. Iata una dintre acestea, surprinsa pe Facebook in Aprilie 2016 si derulata, evident, printr-o fundatie locala (Coalitia Romania Sanatoasa)..

Campanii de vaccinare in Romania

Bineinteles ca demersurile de vaccinare nu se incheie aici. Iata pe scurt evenimentele declansate din luna Septembrie 2016 de promotorii vaccinarii:

Epidemia mediatica e propaganda vaccinalista

Se bate moneda pe faptul ca vaccinarea este un DREPT, dar ea se vrea inclusa intr-o noua lege a sanatatii ca OBLIGATIE. Ori cele doua notiuni sunt antagonice, cu implicatii diametral opuse. S-au facut decalaratii publice din partea celor de la Minister conform carora, in baza noii legi, unui copil nevaccinat ar trebui sa i se interzica accesul la cresa / gradinita / scoala pentru a nu pune in pericol comunitatea. Insa aceasta propaganda nu este doar voit mincinoasa ci si complet ilogica: daca acel copil nevaccinat prezinta risc de „boli grave” precum oreionul sau rujeola – de care ceilalti copii nu mai pot fi afectati pentru ca s-au imunizat prin vaccinare – care mai este pericolul pentru comunitatea vaccinata reprezentat de copilul nevaccinat?

Conform dr. Viera Scheibner si dr. Crista Todea Gross, adevaratele boli ale copilariei nu sunt grave si nici mortale. Bolile copilariei sunt infectii tratabile la momentul instalarii, necesar sa existe in viata unui copil pentru ca viitorul adult sa beneficieze de o imunitate naturala trainica si durabila. Cu toate acestea, un pseudo-minister al pseudo-sanatatii care distruge de ani buni spitalele si impiedica accesul romanilor la medicamente vine acum sa ne spuna ca ii pasa de sanatatea copiilor nostri, dorind pe aceasta cale sa-i vaccineze pe toti pentru a-i feri de imbolnaviri. Absolut hilar!

Insa ne putem astepta la altceva de la francmasoni?! Sau mai bine zis „si la altceva”? Ei bine, da..

FELURITE ALTE FORME DE OTRAVIRE A POPULATIILOR

Vaccinurile nu constituie singura metoda prin care Francmasoneria incearca sa reduca, respectiv sa controleze cantitativ si calitativ populatia. Cateva din cele mai utilizate „alternative de vaccinare” sunt:

1. Fluorurarea apei potabile si a pastei de dinti datorita efectului inhibitor al florului asupra glandei pineale. Procedeul transforma omul energic si creativ intr-o masinarie docila, mai mult sau mai putin retardata, in functie de capacitatea de focusare si nivelul de auto-educare al mentalului persoanei. Dupa cum am vazut deja, procesul de florurare a fost descoperit si utilizat pentru prima data in Germania nazista, fiind creatia cercetatorilor arondati trustului de fabrici nemtesti francmasonice I. G. Farben. De atunci si pana azi fluorurarea chimica a fost perfectata si ulterior implementata in procesele tehnologice uzuale, atat alimentare cat si cosmetice, din mai toate statele lumii. Introducerea de florura de sodiu in mod special in pasta de dinti a devenit practica de facto a industriei cosmetice si farmaceutice, aparatul de propaganda avand grija sa ne spuna ca fluorul albeste dintii. Nu doar ca nu face asta, dar chiar ATACA DINTII! In plus distruge inima, rinichii si sistemul nervos central.

Florura de sodiu (sodium fluoride) prezenta in pasta de dinti este un compus chimic extrem de toxic

2. Iodarea sarii alimentare. Sarea de masa care se gaseste din abundenta in toate centrele comerciale de la noi din tara trece printr-un amplu proces chimic de asa zisa eliminare a impuritatilor, in timpul caruia i se adauga o cantitate importanta de aditivi alimentari, printre care anti-aglomerantii E535(ferocianură de sodiu) și E536 (ferocioanură de potasiu), pe scurt cianuri toxice cu efect de stimulare a incidentei bolilor cardiace, accelerarea proceselor de ateroscleroza si toxicitate crescuta a organelor, in special a creierului (fapt care poate induce sechele neuro-psihiatrice). In plus, in urma unei Hotarari de Guvern din anul 2002, toata sarea de masa romaneasca este imbogatita invariabil cu iod, substanta care suprasolicita rinichii mai ales in cazul bebelusilor si, in plus, favorizeaza aparitia dezechilibrelor hormonale de tip hipertiroidian cu predilectie la femei si copii. Alternativa sanatoasa la sarea iodata a fost si ramane sarea de Himalaya.

3. Otrava din plicurile cu mirodenii. Glutamatul de sodiu / glutamatul monosodic / E 621 / carrageenan / MSG (mono-sodium-glutamat) este un potentiator de aroma adaugat in cantitate mare in amestecurile pe baza de condimente cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat (care contin pana la 15% glutamat monosodic), supele de la plic, condimentele pentru peste, “fix” pentru cartofi, adica toate prafurile care promit mancare buna facuta din nimic. Glutamatul de sodiu distruge sistemul nervos si creste considerabil riscul de epilepsie, de asemenea este raspunzator pentru derelglarile hormonale in ceea ce priveste insulina si hormonul de crestere, scade puterea de concentrare si deregleaza activitatea neuronala, potentand comportamentul antisocial si agresiv. Iata si sursele ascunse de glutamat, existente in ingredientele considerate „primare” de pe eticheta unui produs alimentar (elementele sunt mentionate in ordinea descrescatoare a cantitatii de glutamat continute): drojdie autolizata, caseinat de calciu, gelatina (inclusiv cea din mezeluri si din prajiturile preambalate), proteine hidrolizate, caseinat de sodiu, extract de drojdie.

4. Folosirea fungicidului INTIUM in culturile de grau, porumb, cartofi, rosii, ceapa ale producatorilor industriali din Romania. Aceasta chimicala a fost conceputa si este livrata de laboratoarele BASF (una din sub-diviziunile conglomeratului industrial nazist I. G. Farben). Folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta intrand rapid in felurite combinatii chimice si devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in corp o singura data se elimina in aproape un an. Ori daca acest produs este folosit zilnic – painea de Titan la 1 leu fiind paine cu intium – practic el nu mai poate fi eliminat. Asa cum initium ajuta la cresterea fortata a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.

5. Pulverizarea de aerosoli in atmosfera folosind avioanele de linie. Reprezinta una dintre cele mai halucinante metode prin care cercetatorii nebuni ai elitei satanice s-au gandit sa atace populatiile globului si insasi ecosistemul planetar. Prin intermediul unor reactoare modificate instalate pe majoritatea avioanelor de pe rutele comerciale si militare sunt aruncate la 12.000 de metri in atmosfera particule solide si persistente de Aluminiu, Litiu, Strontiu, Bariu. Substantele sunt ejectate prin false tije de descarcare statica, practic niste tevi montate sub fiecare aripa in scopul declarat de a neutraliza sarcina electrostatica a fuselajului. Darele lasate in urma de aceasta tehnologie seamana cu darele de condens pe care un reactor obisnuit le lasa in urma sa cand zboara in stratosfera la peste 10.000 metri altitudine, unde, datorita temperaturilor extrem de scazute, vaporii de lichid emanati de turboreactor condenseaza aproape instantaneu sub forma unor dare fine de picaturi supraracite. Diferenta dintre cele doua tipuri de urme este ca darele de condens (de natura lichida) – in engleza CON-TRAILS – se disperseaza foarte repede (in general 1-2 minute), in timp ce darele chimice de aerosoli (de natura solida) – in engleza CHEM-TRAILS – persista extrem de mult (de la cateva zeci de minute la cateva ore), astfel incat ajungem sa vedem nenumarate astfel de urme suprapuse pe cer dupa ce pe deasupra noastra au trecut, intr-o perioada lunga de timp, tot atatea avioane.

Darele chimice de aerosoli pulverizate din avioanele de linie (chemtrails)

Scopul acestei lucrari distructive este multiplu. Pe de o parte tine de otravirea aerului. Aerul imbibat cu aerosoli toxici (uneori si cu virusi difuzati impreuna cu aerosolii) devine, odata inspirat, un aer alergic ce inflameaza si lezeaza aparatul respirator si care, condus de sange la organele vitale, in special la creier, ajunge sa induca modificari atat functionale cat si organice in sistemul imunitar, nervos si hormonal, afectand nu doar sanatatea fizica, ci si psihica. Un alt scop este otravirea solului. Un sol imbibat cu acest tip de otravuri devine un sol neproductiv, semintele plantelor existente in natura ajungand sa fie din ce in ce mai putin rezistente la un astfel de atac al falsilor nutrienti. Drept pentru care, vine compania masonica de seminte modificate genetic – Monsanto – „sa ne salveze” prin furnizarea de culturi malformate functional si organic si care conduc la malformatii functionale si organice. Respingerea produselor sinistrei companii ar deveni – in imaginatia fecunda a creatorilor sai – tot mai putin probabila din moment ce toate celelalte culturi vor rezista din ce in ce mai greu la un asalt de cocktailuri chimice care devine pe zi ce trece tot mai virulent. O alta utilizare vizeaza facilitarea prin intermediul aerosolilor a supraincalzirii acelor zone din atmosfera bombardate de pe Pamant cu fluxuri de radiatii electromagnetice de mare putere. Aplicatiile acestei tehnologii tin de controlul vremii, cu precadere de crearea in mod artificial a tot felul de calamitati naturale (seceta, inundatii, tornade, maree, tsunami). In sfarsit, o ultima aplicatie cunoscuta este legata de transmiterea de la sol a unor semnale electromagnetice dispersabile pe zone foarte intinse datorita proprietatilor modificate ale atmosferei saturate cu aerosoli, aceste semnale fiind menite sa interactioneze subliminal cu psihicul fiintelor pentru a le induce stari modificate de constiinta de tip zombi, facilitate de labilitatea deja creata cu ajutorul celorlalte metode.

http://www.fortasigratie.ro

Publicitate
Acest articol a fost publicat în MASONERIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.