Barbatul si mintea lui…


Un om foarte bogat urma să-și creeze o familie. Pentru că avea 3 favorite și nu știa pe care dintre ele să o aleagă, bogătașul s-a gândit să-i ofere fiecăreia câte 100.000 dolari cerându-le să îi cheltuie cum vor ele.

Prima femeie a mers la un centru comercial, procurându-și o varietate mare de articole și accesorii de lux pentru sine. Când a revenit la bărbat, aceasta i-a spus: „Dragule, știi cât de mult te iubesc. De aia vreau să admiri în fiecare zi frumusețea mea, fiind conștient că ceilalți te invidiază amarnic”.

A doua femeie a cheltuit toți banii pentru cadouri și îmbrăcăminte pentru iubitul ei și i-a spus: „Dragule, ești cea mai importantă persoană din viața mea. Vreau să știi că îți doresc multă fericire și sunt gata să fac orice pentru tine!”

A treia femeie a investit toți banii într-o afacere, și într-o lună a câștigat încă 100.000 dolari pe care i-a dat înapoi bărbatului: „Dragule, te iubesc enorm de mult. Am făcut toate astea ca să înțelegi că sunt deșteaptă și pot gestiona banii – nu doar să-i cheltui.”

Bărbatul le-a ascultat pe toate, a cugetat un pic și s-a decis să o ia de soție pe cea care avea… sânii cei mai mari!!! :))))))

Acest articol a fost publicat în BANCURI (umor). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.