Semnarea Manifestului Treziților: Noi ne-am Trezit!


Un articol destinat tuturor, dar în special tuturor slugilor obediente ale Sistemului de control …

De mult timp societatea actuală este într-o spirală a decadenței și colapsului, iar mulți dintre oameni ne pierdem ultimele speranțe de mai bine și armonie. Să fie pace, abundență pentru toți, iar progresele tehnice să fie folosite doar pentru binele oamenilor.

Lumea nu este cum ar fi trebuit să fie; de fapt, nu este chiar deloc. Undeva de-a lungul liniei a fost luată o doză extremă de narcisism și nu am reușit să ne scoatem încă din ea. Cu cât ignorăm mai mult că trebuie să facem schimbarea, cu atât mai mare este provocarea. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți oameni se trezesc la ceea ce se întâmplă în această lume și trebuie și tu.

Alimentele și apa noastră sunt otrăvite cu ingrediente toxice și ieftine, oamenii mor de tot felul de boli, în timp ce alții se îmbogățesc trăind în lux, în timp ce ceilalți 99% de pe planetă trăiesc în sărăcie. Suntem, în esență, cei mai egoiști oameni pe care lumea a ajuns să-i cunoască și este ironic faptul că avem și cele mai multe lucruri, dar și cei mai grei oameni. Suma selectată de oameni care sunt responsabili pentru lumea în care trăim, este așezată fără griji și îmbătrânită. E timpul să ne ridicăm și să nu-i lăsăm pe acești oameni să ne controleze. Da, urmați semnele stradale, dar nu mergeți să obțineți un vaccin împotriva gripei sau să cumpărați de la marile corporații. Sprijiniți afacerile locale și independente.

Schimbarea vine. Ne vom ridica în vârf și vom lua înapoi tot ceea ce este al nostru de drept, conform Dreptului Nativ Divin pe această planetă. Suntem toți oameni și fiecare dintre noi merităm să trăim o viață armonioasă și fără lipsuri – inclusiv Tu. Oficialii guvernului ne otrăvesc, ne abuzează și ne folosesc. Oamenii de la putere nu sunt nimic fără noi și nu simt nimic față de voi. Ne induc ura unii față de alții, lucrăm 70 de ore pe săptămână sau mai mult și totul pentru ce, pentru o bucată de hârtie, sau cifre ireale pe card? Banii nu au nicio valoare reală. De ce nu comercializăm bunurile noastre pentru lucrurile de care avem nevoie între noi? Există multe modalități de a sfida oamenii de la putere, dar mai întâi trebuie să lucrăm împreună, să fim uniți.

Manifestul celor Treziți

În timp ce continuați să învinovățiți în mod ipocrit omenirea pentru situația dificilă a lumii noastre, vă atragem atenția asupra faptului că suntem conștienți de faptul că voi sunteți: agenții financiari, corporativi, militari, științifici și guvernamentali și mai ales, forțele întunecate ce acționează din umbră, în spatele nostru, pe care le cunoaștem foarte bine și care include și împuternicirea grilei de distrugere a energiei globale, care este responsabilă de crizele noastre actuale și de starea socială generală.

Ne-ați adus pe noi și pe planeta noastră în groapă. Dacă nu încetați și nu renunțați, ceea ce va veni în curând va fi sânge pe mâinile voastre, va provoca suferințe nespuse și totul pentru nimic în ceea ce privește planurile voastre. Toți veți fi aruncați în coșul de gunoi al istoriei ca pe un alt parazit invaziv care nu a reușit în planurile sale de auto-deservire a unor stăpâni fără scrupule. Și voi știți prea bine asta!

Prin prezenta, înștiințăm în mod oficial pe toți cei implicați în acest program masiv de control că suntem conștienți de eforturile voastre, de a anestezia și controla populația lumii.

 • Suntem conștienți de programele voastre distructive de a îmbolnăvi umanitatea prin acțiune chimică, electromagnetică și genetică asupra alimentelor, a plantelor, a animalelor și a noastră înșine.
 • Suntem conștienți de distrugerea vătămătoare a pământului, a cerului și a oceanelor prin exploatarea resurselor, geoengineering și modificarea vremii.
 • Suntem conștienți de numeroasele voastre evenimente steag fals și schemele de „strategia tensiunii”, concepute intenționat pentru a menține lumea în frică veșnică și teroare, războaie continue împotriva dușmanilor fabricați din afară pentru control și profit.
 • Suntem conștienți de proiectele voastre medicale fasciste, de a distruge omenirea prin sistemul medical alopatic bazat pe profit și boală la toate nivelurile, inclusiv proliferarea produselor farmaceutice, tratamentele invazive și debilitante precum și vaccinurile dăunătoare, în mod deliberat.
 • Suntem conștienți de mișcările voastre către un stat polițienesc mondial, bazat pe frică și dezinformare hiperbolizantă, manipularea omenirii și obținerea unei impresionante nedumeriri în masă, pentru a vă executa programul de control și subjugare.
 • Suntem conștienți de faptul că sistemul politic este organizat și conceput pentru a distrage atenția de la problemele reale și pentru a menține populația ocupată, precum și a le da impresia că sunt participanți activi la viața comunității, în timp ce voi lucrați pentru programul vostru abject.
 • Suntem conștienți de sistemul vostru de impozitare vampiristic impus în mod fals pentru a finanța aparatul birocratic, controlul și agenda generală a războaielor genocidale asupra popoarelor nevinovate și că acesta este arbitrar (a se urmări documentarul America: De la libertate la fascism postat pe blog), iar prin alegerea noastră suverană pur și simplu noi numai participăm.
 • Suntem conștienți de faptul că o serie de corporații importante cu interese majore în această agendă globală, controlează acum aproape toată mass-media și că mass-media nu este altceva decât un purtător de cuvânt al propagandei în toate aceste scopuri.
 • Suntem conștienți de faptul că industria voastră „de divertisment” este pur și simplu antrenată în mod special, spre distragerea personală și socială, haos și degradare umană. Suntem conștienți de Inteligența Artificială, grila electromagnetică și mintea care manipulează design-ul și tehnologiile care ne sunt impuse pentru a va extinde programul de control psihopatic.
 • Suntem conștienți că reprimați tehnologiile emergente care amenință existența unor industrii profitabile parazitare, cum ar fi industriile petroliere și nucleare periculoase, când sursele alternative de energie și alte astfel de soluții au apărut de cel puțin 100 de ani în urmă și pe care le-ați suprimat.
 • Suntem conștienți că păstrați cunoștințele și informațiile dintr-o gamă vastă de domenii, pentru a păstra populația generală în întuneric și sclavie, pentru a vă distrage de la adevăratul nostru context istoric, în timp ce accesați informații secrete și desfășurați cercetări ascunse avansate pentru scopurile proprii.
 • Suntem conștienți de faptul că stigmatizați, marginalizați și căutați să excludeți orice formă de critică, interogare sau disidență, utilizând orice scuză pe care o puteți produce.
 • Suntem conștienți de sistemul monetar de control și jaf, care legal ne deposedează de proprietățile private prin sistemul fracționat al băncilor, care au o poftă nebună pentru bani și putere într-un sistem de control impus, care nu ar trebui să existe, în primul rând.
 • Suntem conștienți de instituțiile, fundațiile, institutele, organizațiile caritabile și organismele internaționale, cum ar fi așa-numita Organizație a Națiunilor Unite și numeroasele agenții și agende utilizate pentru a vă dezvolta planurile și programele globale de control.
 • Suntem conștienți de societățile secrete, de legăturile de sânge și de rădăcinile luciferice, francmasonice, babiloniene, care propulsează răul liderilor voștri. Suntem conștienți de jertfele voastre ritualice, de înclinațiile spre pedofilie și bestialitate și de alte practici sordide, toate acestea fiind anateme asupra rasei noastre conștiente.

Toate acestea nu vor mai fi tolerate !

În plus – Suntem conștienți că știți că suntem pe cont propriu. Stăm neînfricați, pe deplin angajați în bunăstarea omenirii. Sunteți egoiști, obedienți și servitori, dar în același timp în mod serios înșelați, pentru că v-ați angajat într-un sistem de control proiectat de puteri care sunt dincolo de cunoștințele voastre, care vă va extermina, exact cum voi căutați să ne devorați pe noi.

Suntem conștienți de cine sunteți. Zilele voastre sunt numărate. Toate planurile voastre se vor prăbuși rând pe rând, iar capul vostru va cădea dacă nu vă schimbați drastic căile. Dreptul universal o dictează. Știți asta și noi știm asta. Prin urmare, comportamentul vostru slăbit, prost gândit este atât de bine expus, încât încercați să vă mințiți singuri, sunteți deja furioși și ați intrat în panică. Aceste lovituri inutile funcționează numai spre expunerea adevărului deschis și favorizează trezirea a și mai multor oameni. Dacă există o uncie de umanitate rămasă în oricare dintre voi, defectați și ajutați-ne să expunem și să dăm jos aceste forțe care vor să extermine viața pe această planetă. Voi, copiii, nepoții voștri și tot la ce țineți și vă este drag, deja suferă și vor pieri de asemenea, în catastrofa pe care controlorii voștri au programat-o, dacă nu răspunzi pozitiv.

Ca ultim avertisment

Suntem conștienți. Suntem treji și activi. Vom face totul în interiorul și în afara puterii noastre personale pentru a vedea cum rasa și planeta noastră vor supraviețui și vor stârpi această invazie parazitară. Planeta noastră însăși nu va realiza această încercare de răsturnare. Știți asta și așteptați repercusiuni atât de la Ea, cât și de la noi, o furtună adunată de adevăr sacru, pe care nu-l puteți înțelege.

Opoziția voastră, rezistența și eforturile văzute, de scurtă durată, sunt înghesuite de ceea ce vă așteaptă. Veți găsi omenirea în timp? Noi credem că mulți dintre voi puteți, iar cei dintre voi care vor fi primiți vor fi primiți printre cei treziți. Cu toate acestea, realizăm că mulți sunt dincolo de eliberare. Dar nu încercați să ne păcăliți. Suntem mai mulți decât voi și mai mult decât v-ați putea imagina vreodată. Priviți și vedeți. Vă vom surprinde, așa cum vă temeți.

Noi suntem aici. Noi trăim, dar mai ales noi ne trezim. Nu putem fi opriți și nici nu putem fi împiedicați în vreun fel, în pofida eforturilor voastre de până acum.

Adevărul și dragostea pe care vi le purtăm vin pentru voi. Adevărul și rezonanța cosmică nu pot fi negate și orice aberație în afara lor vor fi atenuate.

Așa este. Gândiți-vă la asta. Dacă îndrăzniți…

Noi suntem Cei Treziți !

Libertate și Drum drept spre Lumină!

Sursa: https://www.newparadigm.ws

https://burebista2012.blogspot.ro/

 

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERAn(trezirea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Semnarea Manifestului Treziților: Noi ne-am Trezit!

 1. Cristale Divine zice:

  Suntem conștienți de sistemul vostru de impozitare vampiristic impus în mod fals pentru a finanța aparatul birocratic, controlul și agenda generală a războaielor genocidale asupra popoarelor nevinovate și că acesta este arbitrar (a se urmări documentarul America: De la libertate la fascism postat pe blog), iar prin alegerea noastră suverană pur și simplu noi numai participăm .
  O mica obsevatie -” noi numai participăm” sau ” noi nu mai participam ” – oricare din cele doua variante, exprima ca noi continuam sa participam … o varianta optima este ” refuzam sa mai participam ” ( mare atentie la cuvinte, cuvintele sunt ” spells” si au putere de manifestare in planul fizic ).

  Apreciat de 1 persoană

 2. simona zice:

  Vorbe-n vant.Ca sa lupti cu ei ar trebuii sa renuntam la bani .Armata nu avem ,arme nici atat ,spitale nu scoli nu ,ei au totul ,totul e al lor ,le-am dat puterea acum sute de ani si azi suntem zero ,avem o acuta nevoie de cineva care sa planifice si sa gandeasca in locul nostru intreaga viata de pe Terra.Si ce-i mai haios e ca omenirea nu va dorii niciodata sa aibe mult bun simt si sa munceasca pt om si omul pt oameni ,sa nu mai fie nevoie sa faci bani ci doar sa te gandesti ca munca ta ajuta pe altii.Ei cum suna!Va spun eu pt mine un vis neimplinit ,o utopie pt cei multi o prostie ,pana si cel mai sarac om nu-si doreste asa ceva, el vrea doar sa fie in locul celor cu bani.Vorbiti in continu de trezire dar nimic concret ,de ce?Pt ca suntem cu totii nisti farisei am vrea dar nu prea .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.