4 REGULI CARE DEBLOCHEAZĂ O MINTE


4 REGULI CARE DEBLOCHEAZĂ O MINTE

Cu cât te plângi mai mult de problemele tale, cu atât mai multe probleme de care să te plângi vor apărea – Zig Ziglar

Acolo, în India, oamenii le zic legi spirituale. Aici, în Vest (cum denumesc ei ținuturile euro-americane), le spunem psihologie, inteligență emoțională. Programarea neuro-lingvistică a preluat, dezvoltat și făcut integrabile aceste 4 principii despre mersul înainte al vieții. Sunt acele reguli menite să deblocheze o minte, să curețe începând din interior către exterior. Totul apare în mințile noastre. Doar acolo există probleme fără, aparent, nicio rezolvare. Și le dăm o valoare de adevăr absolut, inflexibil.

4 REGULI CARE DEBLOCHEAZA O MINTE 11.Persoanele pe care le întâlnești, pe care le cunoști (direct sau indirect) sunt persoanele de care chiar aveai nevoie ca să înveți niște lucruri despre tine. Într-o altă ordine de idei, gândește-te la cei 5-6 oameni cu care intri cel mai des în contact, zi de zi. Cum sunt ei? Vrei, nu vrei, devii tu însuți media acelor caractere. Media lor socială, media lor financiară, media acțiunilor lor… Și atunci, decide singur în compania cui îți dorești să fii tot timpul!

4 REGULI CARE DEBLOCHEAZA O MINTE 22.Ni se întâmplă în fiecare moment cel mai potrivit lucru care ni s-ar putea întâmpla.Dacă știi să înțelegi, să accepți și să te bucuri de ce primești, viața ta se derulează la un alt nivel de fericire. Când trăim ceva neplăcut și reacționăm agresiv ori suferim la nesfârșit, e clar că mai avem de învățat. Când înțelepciunea e cea care guvernează situația neplăcută, nici nu-ți mai dai seama cât de grav e ce se întâmplă. Așa apare soluția.

4 REGULI CARE DEBLOCHEAZA O MINTE 33.Orice moment în care începi ceva e momentul potrivit. Dacă amâni pentru că ți se tot pare că nu ești gata să faci un lucru, ai dreptate: nu ești încă pregătit să ai succes, nu ești pregătit să reușești. Iar amânarea acțiunii duce inevitabil la amânarea succesului.

4.Când ceva se termină, se termină. Let it go! Dă-i drumul din mintea ta, lasă-l să plece, vezi ce oportunități ți se creează așa și nu neapărat ce ai pierdut și nu vei mai găsi niciodată. Eliberează-te spre binele tău! Privește spre ușa nouă care ți se deschide după ce aia veche s-a închis. Când un episod e gata, un altul e pregătit să înceapă. Ca în orice serial de televiziune. 🙂

4 REGULI CARE DEBLOCHEAZA O MINTE 4Mie, din India, îmi place enorm un proverb care-mi ghidează viața: „dacă finalul nu e fericit, înseamnă că nu e finalul”. Ceea ce tu crezi că s-a terminat te va duce către acea împlinire superioară, către „și mai bine”, chiar dacă, în prima fază, nici măcar nu vrei să accepți că poate fi posibil. Tocmai de aceea, pentru ca viața să curgă în direcția dorită și cerută, e foarte important să ridici piciorul de pe frână, să admiți că nu tot ceea ce crezi și vrei tu în mod concret în fiecare clipă e cel mai potrivit lucru care să te conducă la destinația visată. ( sursa:catalinstoica.org )

Ce crezi: tu poți respecta aceste 4 reguli?

 dincolodeaparente.com

 

Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.