Patriarhia Română SUSȚINE vaccinarea. Premierul mason ne amenință


În plină propagandă agresivă pro-vaccinare în care se pun tunurile pe medicii care spun adevărul despre otrăvirea prin vaccinuri, Patriarhia Română interzice preoților să vorbească împotriva vaccinării și chiar recomandă vaccinarea din motive terapeutice, a declarat purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu pentru ProTV.

Poziția Bisericii e constantă, Biserica recomandă. Biserica dezavuează imixtiunea unor clerici în discuții privind vaccinarea, pentru că acești clerici nu au pregătire medicală.

A fost luat în vizor starețul mănăstirii Sf. Ioan Casian din jud. Constanța care a declarat într-o conferință că nu recomandă fiilor duhovnicești să-și vaccineze copiii, ci mai degrabă să-i împărtășească, adăugând că știe 3 cazuri de copii care au dezvolt boli auto-imune în urma vaccinării.

Vedem cum conducerea BOR se raliază treptat la toate politicile anti-umane ale statului român, ca să nu mai vorbim de supunerea față de oculta ecumenistă ce vrea să reducă Ortodoxia la o simplă confesiune alături de ereziile condamnate până acum de Biserică.

OrtodoxINFO.ro

PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PĂRINȚII ANTI VACCIN să fie DECAZUȚI DIN DREPTURI

Premierul Mihai Tudose a afirmat:

Din punctul meu de vedere personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea și pune în pericol inconștient viața copilului, decide el asupra copilului, dacă face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecția copilului… Alți părinți sunt decăzuți din drepturi pentru fapte mult mai puțin grave. Când un părinte își condamnă copilul practic la moarte, nu știu în ce masură se mai poate vorbi despre drepturi părintești

La remarca unui jurnalist că sunt și medici care sunt împotriva vaccinării, premierul a replicat:

Nu știu dacă aceia sunt chiar doctori.

Întrebat ce măsuri vor fi luate în privința părinților care refuză să își vaccineze copiii, Tudose a spus că este un subiect în discuție și că a cerut soluții:

Sunt soluții care țin de bunul simț, dar la care trebuie ținut cont și de tot ce înseamnă cadrul legal. Și o ancheta a celor în drept de la protecția copilului, de la asistență socială, dar foarte bine fundamentat juridic.

Vă mai amintiți Articolul 11 din proiectul legii vaccinării?

  1. m) Sesizează serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului privind neglijarea medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 18 luni și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii
  2. n) Sesizează instituțiile abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei

OrtodoxINFO.ro

https://www.cocoon.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în RELIGIE, VACCIN(articole). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Patriarhia Română SUSȚINE vaccinarea. Premierul mason ne amenință

  1. am o intrebare pt tudosica cumva copiii nostri sint sclavii statului roman si poate fece ce experimente vrea pe ei pt ca la capitolul raspundere zice pas si da vina pe parinti .la fel si bigfarma nu isi asuma raspunderea pt efectele adverse ale vaccinurilor .asa ca ei cu un pacat si noi parintii cu miile. oricite asigurari vor da nimic nu e sigur azi de cind cantacuzino nu mai produce seruri si vaccinuri autentic romanesti .tot ce ni se impune sint nepotrivite cu tara noastra.in scandalul cu rujeola e o gogorita la fel cum a fost cu gripa aviara sau cea porcina. cei morti asazis de rujeola aveau alte probleme de sanatate .inca ceva inainte de 89 nu exista vaccin pt rujeola pt ca e o boala usoara si nu necesita internare ci uzolare la domiciliu

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.