Dr. Stefan Lanka – Argintul (inclusiv cel coloidal) este periculos


S-a constatat ca argintul, administrat in aceleasi concentratii in care ucide bacteriile, vatama grav si celulele tesutului conjunctiv, numite fibroblaste, care constituie cam 80% din greutatea totala a corpului!
Se utilizeaza argint in toate formele pentru a ucide bacteriile, iar aceste produse sunt promovate sub pretextul ca argintul ar fi un „antibiotic natural”. Din moment ce toate celulele corpului nostru au aparut din bacterii, este evident ca acel argint va vatama si celulele. Se stie astazi inclusiv in teoria oficiala ca bacteriile sunt elemente esentiale ale vietii, din care s-au materializat toate structurile mai complexe, precum celulele.

O echipa de cercetatori onesti a demonstrat ca argintul cauzeaza leziuni grave in cele mai importante celule ale corpului. Rezultatele cercetatorilor au fost mai mult o descoperire intamplatoare, caci initial trebuia investigat daca materialele plastice in care sunt incorporate nanoparticule elibereaza ulterior nanoparticule de plastic periculoase. In cazul argintului s-a constatat ca argintul, administrat in aceleasi concentratii in care ucide bacteriile, deterioreaza grav si celulele tesutului conjunctiv, fibroblastele!
Aceste celule ale tesutului conjunctiv construiesc substanta in care toate celulele corpului nostru sunt incorporate si care hraneste aceste celule. Aceasta substanta, substanta fundamentala, reprezinta pana la 80% din intreaga noastra greutate corporala. Daca aceasta substanta nu este reinnoita permanent, metabolismul se incetineste tot mai mult, procesul de imbatranire se accelereaza, iar vindecarea este incetinita si impiedicata.

Intrucat tot mai multe produse medicale contin argint si tot mai multe materiale textile si sisteme de detergenti elimina argint, noi dorim sa va avertizam cu privire la utilizarea argintului, inclusiv a tacamurilor de argint.
Cel mai periclitat este creierul, intrucat nu exista nicio bariera hematoencefalica. In timp ce in organism avem un fibroblast care alimenteaza zece celule, in creier este invers: un singur neuron are nevoie de zece fibroblaste care sa-l alimenteze; aceste fibroblaste in creier se numesc celule gliale. Din acest motiv, argintul este cel mai periculos pentru neuroni si creier.
Consecintele acute pot fi infarctul, embolia pulmonara, atacul cerebral. Un alt risc este ca argintul coloidal scade nivelul de energie din organism de la care pot porni programele biologice care in faza de rezolvare vin cu simptome si sunt numite „boli”.
Dr. Stefan Lanka, klein-klein-Verlag, 2012

* * * * *
Avand in vedere ca bacteriile NU cauzeaza nicio boala, ba chiar dimpotriva, ele au un rol fundamental in procesele biologice si sunt gunoierii nostri celulari, este logic ca nu e nevoie sa le distrugem. Toate bacteriile au functii importante in organism. Nu avem nevoie nici de antibiotice, nici de antibiotice „naturale”. Anti bios = anti viata! Cine are nevoie sa-si introduca in organism substante care UCID tot ce este viu?
 
Dr. Lanka a mentionat mai sus ca argintul coloidal scade nivelul de energie din organism si deci favorizeaza pornirea programelor biologice bifazice, conform legilor biologice ale naturii. Exact aceste este motivul pentru care oamenii se iluzioneaza ca argintul coloidal i-ar fi vindecat: intrucat acest argint anihileaza toate bacteriile care tocmai isi faceau in organism datoria de a dezintoxica/detofixia si de a descompune tesuturile moarte sau vatamate. 
Acelasi efect il observam si la antibioticele normale: cand luam antibiotice, distrugem printre altele exact acele bacteriide care organismul are nevoie pentru detoxifiere, pentru eliminarea tesuturilor vatamate, pentru a nu se ajunge la sepsis! Sa luam de exemplu gripa, cu toate simptomele ei puternice de dezintoxicare. Evident ca la administrarea antibioticelor dispar simptomele, din moment ce este stopat procesul de dezintoxicare celulara. Omul se simte ceva mai bine si crede ca antibioticele l-ar fi ajutat. In realitate, toxinele care trebuiau eliminate cu ajutorul bacteriilor raman acum in organism, care (daca mai are putere) va trebui sa declanseze o noua gripa pentru a scapa de ele. Daca se iau din nou antibiotice, vor aparea in curand probleme la diverse organe, intrucat creste toxemia in organism. In plus, substantele extrem de toxice din antibiotice distrug structurile genetice din celule pe termen lung si pot duce inclusiv la infertilitate.

Sa ne amintim ce a afirmat domnul prof. dr. Teofil Lung in emisiunea „Intre bine si rau„:

„Anemia la copii n-o rezolvam cu administrare de fier, domnul doctor de la OMS! Alo, m-auziti???? O rezolvam prin a face in asa fel incat sa nu mai dam antibiotice la nou-nascuti, caci apare asa-numita enterita medicamentoasa care produce tulburari de absorbtie la nivelul intestinului. Si toata lumea medicala stie ca intestinul subtire si intestinul gros detin 70% din potentialul imunologic al fiecarui individ. In felul asta apare anemia de aport si anemia feripriva, domnule doctor! Ca atare, nu asa se rezolva problemele, agravandu-le!!”

      

Va doresc multa sanatate si decizii intelepte!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în SANATATE(boli).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s