La 4 zile de la strigătul de disperare de pe Facebook, Irina Toma, producător de mure, revine cu un alt mesaj:


Vă rog din adâncul sufletului să vă îndreptați către toți micii producători din țară

La 4 zile de la strigătul de disperare de pe Facebook, Irina Toma, producător de mure, revine cu un alt mesaj: Vă rog din adâncul sufletului să vă îndreptați către toți micii producători din țară

În urmă cu 4 zile, Irina Toma, un producător autorizat de mure și zmeruă din Mărăcineni, județul Argeș, a tras un semnal de alarmă despre felul în care statul are grijă de producătorii români.
Agricultoarea afirma că, deși muncește zilnic și produce în cele mai eco metode posibile, nu reușeste să își fructifice munca depusă pentru că marile lanțuri comerciale refuză să îi comercializeze produsele, iar singurii care o vor sunt intermediarii care vor să beneficieze de profit de 200%.
Marți, Irina Toma a revenit cu un alt mesaj în care spune că a reușit, cu ajutorul celor care au distribuit mesajul pe Facebook, să vândă toată recolta de mure.
Postarea publicată de Irina Toma pe contul său de facebook a strâns peste 42.000 de likeuri și 58.000 de distribuiri, ceea ce a ajutat-o să găsească clienți dispuși să plătească prețul cerut, de 9 lei pe kilogramul de mure.
„Vă mulțumesc că, în decursul a doar patru zile, mi-ați lăsat comenzi care mi-au umplut agenda până la sfârșitul acestui sezon și, mai ales, vă mulțumesc că mi-ați umplut sufletul de bucurie cu reacțiile voastre!”, a scris aceasta pe Facebook.
La finalul mesajului, Irina Toma a ținut să îi îndrume pe toți românii către micii producători:

„Vă rog din adâncul sufletului să vă îndreptați către toți micii producători din țară. Dacă ei nu știu sau nu pot să ajungă la dvs., găsiți-i dvs. și mergeți către ei! Știu că e dificil, toți suntem foarte ocupați și veșnic contratimp dar dacă vrem ceva cu adevărat, găsim și pârghiile necesare acestui lucru”.

Compania Galaxi Golden Top Star, deținută de Irina Toma, cu activități în comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, a obținut anul trecut o cifră de afaceri de circa 20.000 lei, înregistrând un profit net de peste 15.000 lei.
Acest articol a fost publicat în AFACERI, AGRICULTURA - PERMACULTURA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.