ROMANIA IN CRIZA DE SINGE, MARGARETA DE LA CRUCEA ROSIE DORMITEAZA


Toti handicapatii au fost pusi sa conduca tara, pentru a ne distruge…

Canicula a produs un fenomen extrem de periculos: criză de sînge în spitalele din întreaga țară, iar medicii sunt în alertă maximă. S-a declanșat codul de urgență, conform legii, se fac apeluri peste apeluri, se vorbește de stimulente sporite pentru donatori, într-un cuvînt, e agitație maximă. O singură persoană e relaxată: președinta Crucii Roșii, principesa Margareta.

Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, Doina Goșa, anunță că stocurile de sînge au scăzut la jumătate, pe fondul caniculei care duce la împuținarea donațiilor, ori codul de urgență se declanșează dacă scad și cu doar 30%. Potrivit lui Goșa, abia dacă se mai pot asigura urgențele, iar faptul că vremea se va menține caniculară și în perioada următoare nu va face decît să agraveze situația. În spitalele din întreaga țară se amînă operațiile, cu excepția celor de maximă urgență. Medicii fac apeluri disperate la rudele și apropiații celor bolnavi, să vină si să doneze sînge. În București, situația e atît de gravă încît primarul general va propune azi triplarea valorii stimulentelor pentru donatori.

Un singur organism din domeniu e relaxat: Crucea Roșie Română, condusă de principesa Margareta.
Siteul oficial al acesteia nu conține nici cea mai vagă referire la criza de sînge, niciun apel către donatori, niciun mesaj de urgență. Ultima referire la donații de sînge e o știre din luna mai, de la Alexandria.
Primul text de pe pagina oficială a Crucii Roșii e un mesaj al Principesei Margareta care începe astfel: ”Prezenta Familiei Regale alaturi de Crucea Rosie Romana este o realitate istorica, respectata de societatea romaneasca”.

Mesajul e semnat ”Principesa Moștenitoare a României, Președintele Societății Naționale de Cruce Roșie din România”.

Mai citim ceva despre mesajul premierului Tudose de Ziua Crucii Roșii și despre trofeul ”Sanitarii pricepuți” luat de o școală din Tulcea.

E probabil ca apatia Crucii Roșii, exact organismul care ar fi trebuit să se dea mai tare de ceasul morții în aceste zile, să se datoreze programului încărcat al principesei Margareta și al augustului său soț, Radu al României Duda.

Cum ar fi participarea României la Jocurile Invictus de la Toronto, marcarea unui an de la decesul Reginei Ana, ori comemorările de la Mărăști și Mărășești.

Ori, dacă e să dăm crezare dezvăluirilor din presă, solicitarea către guvern de a mări de zece ori chiria plătită familiei regale pentru Castelul Peleș. (B.T.I.)

00039531_large

http://inpolitics.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA DISTRUSA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.