DE CE SFINXUL DIN BUCEGI ARE DINTI? – NATURA CREAZA ASA CEVA?


ADEVARURI NEVAZUTE
M-am gandit ca ar fi frumos si interesant sa inchei acest capitol despremisterioasa tara a getilor facand un fel de recapitulare a descoperirilor pe careoamenii simpli insetati de istorie si adevar, le-au facut in cautarile lor pentruaflarea minunatiilor ascunse al acestui popor caruia i s-a furat trecutul glorios sicaruia i s-a distrus civilizatia infloritoare.Cand se vorbeste despre altceva decat ceea ce se invata in scoli, intotdeaunaeste cineva care te pune la punct cu explicatii savante despre probeleincontestabile pe care illuminatii ti le baga in cap de mic copil, pentru ca esteimportant ca tu sa stii, sa spui si sa sustii doar ceea ce te invata ei ca esteadevarul incontestabil.Sa va dau un exemplu: banuiesc ca marea majoritate a auzit ca din ce in ce maimulte persoane sustin ca geto-dacii nu au vorbit limba roamanilor cuceritori cica de fapt romanii vorbeau limba geto dacilor. Unul din argumentele cele maiimportante care vine in sprijinul acestor afirmatii este faptul ca niciodata unpopor nu ar putea sa isi uite limba strabuna decat in cazul in care ar pieri, decinu stiu cum ar putea sa se uite totul de-a lungul a doar 168 de ani de dominatiesi in conditiile in care doar 14% din teritoriul sau este ocupat de o alta natiune.Ar fi o aberatie istorica pe care nici un om de bun simt nu ar putea sa o sustinasau sa o dovedeasca.Aceste invataminte mincinoase pe care scoala le impune cetatenilor de maine aiRomaniei, devin un adevar pentru toti cei cu care se vorbeste despre acestelucruri pentru ca nici unul nu incearca sa se convinga daca ceea ce i se spuneeste si adevarat. Spun acest lucru pentru ca in realitate, aceasta minciunaordinara perpetuata de 2000 de ani din generatie in generatie si care a devenit
un “adevar” se poate demo
la usor.Cereti profesorilor vostrii harta Daciei lui Decebal. In mod normal ar trebui sa vaarate acesta harta:
Vedeti cat de vast era teritoriul Daciei in acea perioada? De la Tisa pana la Tyras,iar in partea de nord cred ca pana dincolo de Ucraina actuala. In partea de sud aDunarii toate teritoriile erau ale romanilor, asa cum ne arata toate hartilecunoscute. Ce s-o fi intamplat de au devenit romane acele locuri? De ce s-ar fidezlipit ele de Dacia mama cand pericolul batea la usa?Eu am mari dubii ca ar fi fost asa pentru ca acest lucru nu prea statea in fireamarilor conducatori ai acestei tari care nu erau vanzatori de tara asa cum santcei actuali. Daca acest lucru ar fi fost real, eu cred ca Decebal ar fi facut un pactde autonomie pentru acele teritorii cu conducatorii lor care ar fi cerut dezlipireade Dacia. Acest lucru se face de cand lumea, dar nu imi rezulta a fi fost facutvreodata in acest caz.Dar nu vreau sa descriu aici dubiile mele ci realitati care desi sant sub ochiioricui nu sant vazute.
Iata, mai jos harta cu teritoriul Daciei ocupate de romani. Puteti sa cautati cateharti veti dori. Toate va vor arata acelasi lucru, adica o Dacie foarte apropiata cateritoriu cu cel al actualei Romanii, astfel incat sa se creada ca de fapt mai toataDacia a fost ocupata de catre romani. Realitatea este ca doar 14% a fostteritoriu roman si nu toata Dacia asa cum se incearca sa ne faca sa credem.
Pe langa faptul ca ni se spune ca noi nu am avut o limba proprie, ni se impune sacredem ca la inceput eram un popor de barbari necivilizati. As vrea atunci sa stiude ce romanii civilizatori au distrus cele mai importate si mai infloritoare cetatigeto-dace? De ce au venit sa jefuiasca aurul acestei tari care era mai bogatadecat tot imperiului roman care s-a salvat cu ajutorul bogatiilor barbarilor? Dece beau geto-dacii numai din cupe de aur, de ce erau cei mai temuti dusmani airomanilor, de ce tremura insusi Cezar in fata lui Burebista si mai presus de toate de ce dintre toate popoarele cucerite, au fost singurii care au meritat cel maimare monument arhitectural care sa imortalizeze infrangera lor, tocmai in inimaROMEI??? DE CE?? Erau mii de popoare care au fost cotropite de romani. De cetocmai un popor considerat pe jumatate arborigen, a trebuit glorificat laRoma?? Nu vi se pare ca ceva pute?Eu doresc sa scot in evidenta urmele antice pe care poporul de eroi aiantichitatii l-a lasat pe aceste meleaguri si care dupa oamenii de stiinta cucreierul spalat in rauri de bani pentru a ascunde adevarul, sant considerateopere ale naturii, eroziuni, actiuni ale vantului si apei sau ramasite ale treceriialtor popoare prin aceste locuri. Pai.. ia sa va facem sa va fie rusine, maivandutilor!
M-am dedicat aflarii adevarului si nu ma pot opri. Caut, cercetez, intreb,constat, schimb, cotrobai prin unghere si cotloane de mult uitate ale istorieipentru a reusi sa scot la lumina ceea ce ne-a fost furat, falsificat, ascuns, saudistrus. Cautarile mele s-au extins in multe domenii, am ajuns sa inteleg sau sacercetez ceva la care nici cu gandurile nu am facut-o pentru ca nu am crezut catoate se leaga ca o panza de paianjen fara sfarsit, nu am crezut ca raul a tesutzale nevazute si a cuprins tot.
I tot acest zbucium fara sfarsit nu as fi reusit sa am atatea dovezi fara ajutorulvostru, al celor care mai cred inca ca adevarul va iesi la suprafata, al celor carecauta neincetat ca si mine bucatelele de puzzle care au fost desprinse siaruncate in cele patru zari pentru a nu mai reconstrui niciodata ceea ce ne-a fostnegat de mii de ani.In acest articol am sa reunific tot ceea ce multe persoane demne si neobosite auscos la lumina. Voi incepe cu o descoperire facuta de un om care se dedica multcautarii adevarului, o persoana care, ca si mine, nu crede ca mama natura afacut ea tot prin muntii geto-dacilor asa cum ne invata elita masonica in scolilede spalat creierul. Am dorit sa incep cu el pentru ca imi place tare mult cumgandeste si cum reuseste in cateva cuvinte sa spuna exact esentialul a ceea ce adescoperit sau a constatat.
Numele lui este George Grigorescu (BELSIM) si iata o parte din descoperirile sireflexiile sale pe care le imparte cu toti cei care urmaresc ceea ce descopera, peblogul sau:
CROCODILUL DE LANGA SFINXUL DIN BUCEGI
Am captat fotografia unei stanci de dimensiuni impresionante, insa faravaloare imagistica din imediata apropiere. Stanca este evidenta! Se poateobserva cu usurinta forma unui crocodil, reptila, cu tot ce include el: cap, bot,ochi, labe, coada, chiar solzi daca lasam un pic imaginatia sa se desfasoare. Amasemuit-o cu o fotografie a unui crocodil autentic din zilele noastre pentru o mai
buna “revelatie”.
 GETUL DE LANGA SFINX
In continuare cititi articolul ( cartea):

https://www.scribd.com/document/181063791/DE-CE-SFINXUL-DIN-BUCEGI-ARE-DINTI#from_embed

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în CARTI, URMASII DACILOR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.