Ioan Mircea Pașcu: Din păcate, văd ca am devenit ”criminalii de serviciu” ai UE!


România e adusă în situația de a plăti oalele sparte de alții, în Europa, doar pentru că nu știe să-și apere cauza, susține europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu într-o postare pe Facebook, cu referire la recentul scandal european al ouălor infestate,

”Din păcate, văd ca am devenit “criminalii de serviciu” ai UE: pentru ca substanța incriminata in cazul ouălor ar fi fost, chipurile, importata din România, de doi olandezi, printr-o firma belgiana, România este acuzata si ia pumni in cap!?

Domnilor, in primul rând, substanța respectiva nu este interzisă! Este interzisa utilizarea ei la animale destinate consumului (in cazul acesta, găini), dar nu producerea ei, ca dovada ca olandezii au putut sa o achiziționeze fără probleme prin firma belgiana menționata!

Al doilea, exportatorul nu este vinovat de faptul ca importatorul utilizează substanța in mod nepermis! Nu romanii au dat găinile cu substanța respectiva, ci olandezii si, posibil, firma belgiana!

Ca atare, in loc sa facem pe noi de frica si sa începem controale peste controale, lucru care nu face decât sa întărească suspiciunile la adresa noastră, întărind acuzațiile false ce ni se aduc, ar trebui sa începem sa punem noi întrebări si sa direcționăm acuzațiile acolo unde trebuie: spre Olanda si Belgia!

Va mai aduceți aminte de scandalul cărnii de cal, in care, tot așa, am fost acuzați pe degeaba, ca sa se concluzioneze pana la urma ca nu am avut nimic de-a face cu povestea acea împuțită?

La fel si acum, dar sa nu așteptăm ca Dumnezeu sa ne facă dreptate, cu speranța ca vom fi primiți in rai mai ușor, ca murim cu dreptatea in mâna!

Sa fim, din contra, verticali si sa punem si noi întrebările noastre!

Sper ca Guvernul sa înțeleagă bine acest lucru!”

 In Politics

 

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.