Ultimele manipulări. Au apărut Hamburgerii făcuți din viermi


Nota Redacției: Progresiştii intenționează să oprească producția mondială de carne de vacă şi de porc pretextând „că poluează şi că te-mbolnăveşti de cancer dacă consumi carne roşie”. Apă că „cei mai buni sunt viermii”. Manipularea e în plin avânt așa cum puteți vedea şi din acest articol.

Lanțul, Coop, a anunțat că va începe vânzarea unui burger de insecte și a chiftelele din insecte, pe bază unui vierme bogat în proteine.

Produsele, realizate de un start-up elvețian numit Essento, vor fi disponibile într-o serie de sucursale ale Coop, inclusiv în Geneva, Berna și Zurich, începând cu 21 august, potrivit unei declarații a lanțului alimentar.

Elveția este prima țară europeană care autorizează vânzarea de produse alimentare pe bază de insecte pentru consumul uman, a declarat purtătorul de cuvânt al autorității pentru siguranță alimentară a țării.

Legile elvețiene privind siguranța alimentară au fost schimbate în luna mai, pentru a permite vânzarea de produse alimentare care conțin trei tipuri de insecte: greieri, lăcuste și viermi, care sunt forma larvară a gândacului de vierme de masă vor fi folosite ca alimente.

Aceste insecte, folosite de mult timp în hrana animalelor, trebuie să fie crescute sub supraveghere strictă timp de patru generații înainte de a fi considerate adecvate pentru consumul uman, conform legislației elvețiene.

Va dura câteva luni pentru ca producția locală să poată începe.

Între timp, burgerii se vor baza pe importuri care sunt posibile în condiții stricte – insectele trebuie ridicate în conformitate cu cerințele elvețiene de la o companie supusă inspecțiilor de către autoritățile naționale de siguranță alimentară.

Sursa: AFP

(FLUIERUL)

 

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(carne). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.